Astro

Zahteva za vrnitev dobrin življenja prihaja ta teden celo z neba!

Andreja Novak
15. 4. 2021, 21.21
Posodobljeno: 15. 4. 2021, 21.48
Deli članek:

Popolna energijska napoved za obdobje od 16. do 22. aprila 2021.

dreamstime
pričakovanje

Končno prihaja bolj realistično obdobje, ko bosta Sonce in Merkur vstopila v znamenje bika in zahtevala nazaj dobrine življenja. Sodelujte z njima, pa bo vse v najlepšem redu. Ker je tudi Venera že v znamenju bika, boste z zadovoljstvom ustvarjali nove poti za pridobitev materialnih dobrin, uredili prehrano in na splošno želeli lepše zaživeti.

Petek, 16. 4.
Ogromna moč se bo nakopičila v vas in skozi besede ali dejanja jo boste želeli realizirati, pa če se boste tega zavedali ali ne. Ne boste več želeli slediti nekomu, ki mu ne zaupate in nikakor ne boste več čakali, da vam drugi povedo, kako naj bi vi živeli. Ne zaganjajte pa se v stvari, ki jim niste dorasli, temveč izkoristite prebujajočo notranjo moč za vse, kar želite osebno spremeniti. Najmočnejši vpliv boste čutili raki, levi, škorpijoni, kozorogi in vodnarji.

Sobota, 17. 4.
Polno dogajanja, ko se boste morali res odločiti, v katero smer boste odpeljali svoje življenje, a sočasno ne bodo stvari tako jasne, kot bi si želeli. Optimizem in čustva vas bodo vodila v eno smer, glas razuma v drugo, tako da preverite, kam zares peljejo stvari, ki so vam na voljo. Zvečer pride Luna v znamenje raka, tako da se boste bolj posvetili družini in začutili skrb in željo, da jo zaščitite in negujete. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, raki, levi, device in vodnarji.

Nedelja, 18. 4.
Dobro počutje že od jutranjih ur vas bo pospremilo v dan. Odkrivali boste prijetne kvalitete vaših bližnjih in se razumeli tudi brez besed. Če vas bodo danes obdajali občutki krivde in nemira, kaj vse morate narediti, je smiselno narediti boljši načrt za prihodnost, ki vas bo tudi čustveno pomiril. Začnite slediti resnično svoji notranji naravnavi in ne čakajte več, da bo čas za vas, ustvarite si ga. Popoldne vas bo v tem podprlo z dobrimi idejami ali nenavadnimi dogodki. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, levi, tehtnice, kozorogi in vodnarji.

Ponedeljek, 19. 4.
Dan za spremembe in za osebna odkritja! Sonce in Merkur se družita in danes preideta v znamenje bika. Merkur že dopoldne, kar okrepi praktičen način razmišljanja in komuniciranja, Sonce pa bolj zvečer in začne se vladavina bika. Biki, vse najboljše! Čas je, da začnemo uživati življenje in naredimo praktične spremembe za svoje življenje. Lahko, da vas bodo čustva vznemirjala, saj bodo na plano prišle stare, mogoče že pozabljene zamere. Sprostite se in se ne ukvarjajte preveč s preteklostjo. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, levi, device, tehtnice in škorpijoni.

Torek, 20. 4.
Že zjutraj pride Luna v znamenje leva, kar pomeni, da imate vse do četrtka popoldne čas, da uredite svoj izgled, obiščete frizerja, se posvetite svoji garderobi in zadovoljstvu s fizičnim izgledom. Dober čas je tudi za načrtovanje in vpeljevanje potrebnih sprememb, saj je prav danes prvi lunin krajec, ki spodbudi nove odločitve in gre vse lažje. Osredotočite pa se na sebe in ne iščite krivcev, izgovorov pri drugih ljudeh. Zvečer boste romantično razpoloženi in željni druženja, veselja in ljubezni.
Najmočnejši vpliv boste čutili biki, dvojčki, raki, levi, škorpijoni in vodnarji.

Sreda, 21. 4.
Ne najbolj umirjen dan, lahko, da ste imeli že nemirno noč in da so vas proti jutri prebudili neznani zvoki ali pretresi. Zato boste cel dan malo bolj občutljivi, bali se boste sodb in kritike okolice ter se izogibali soočanjem ali kakršnim koli druženjem. Ni najboljši dan za sestanke, družinske posvete, tudi prijateljska srečanja ne, saj boste vse stvari dojemali kot kritiko in vam bo vse povzročalo stres. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, raki, levi, kozorogi in vodnarji.

Četrtek, 22. 4.
Odlično dopoldne vam bo vrnilo veselje do življenja, do sodelovanja in iskanja zanimivih ljudi in priložnosti za dogodivščine. Izognite se nakupovanju, saj vas bo dobra volja vodila v pretiravanje. Popoldne vstopi Luna v znamenje device in vas usmerila v bolj praktično in varčno delovanje. Lotili se boste dela, ki ste ga do sedaj zanemarjali in pri tem boste precej učinkoviti in natančni. Zvečer boste zadovoljni s sabo in praktičnimi spremembami, ki ste jih začeli vpeljevati za svoje življenje.
Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, raki, device, kozorogi in ribe.