Astro

Seksualne sanje predstavljajo vse kaj drugega, kot si morda mislite

Andreja Novak
14. 4. 2021, 12.00
Posodobljeno: 14. 4. 2021, 12.01
Deli članek:

Razjasnimo kar na začetku: kar vam sporočajo vaše erotične sanje, ni tako usodno za vaše odnose ali partnerstvo, kot si vaš um predstavlja ali vam hoče kdo drug to dopovedati.

Profimedia
sex

Kaj se dogaja skozi sanje na splošno v energijskem svetu, je dobro vedeti, da boste razumeli moč seksualnih sanj, ki se dogajajo skozi simbole, ki jih lahko doživljate skozi sanje.

NAJBOLJ TIPIČNI SIMBOLI
Če sanjate:
– Strasten poljub ali dolgo poljubljanje, ki vodi naprej v erotične sanje, pomeni močno osvoboditev bremen in seksualne zaprtosti v energijah. Zanke in negativne misli znotraj vašega umskega sistema se začenjajo osvobajati in poljub je prvi znak, da sprejemate nove energije in se odpirate za sprejemanje ter doživljanje novih stvari tudi v življenju.

– Strastna seksualna združitev v sanjah nakazuje na globinsko zdravljenje, ki se v tem obdobju dogaja v vaših energijah. Vaše eterično telo se prebuja, povezuje s prvinsko, izvorno življenjsko energijo in temu primerne so sanje.

– Seksualne sanje, ki vas prevzamejo in spremljajo še nekaj dni, so znak, da pri vas poteka večja transformacija življenja od znotraj navzven, ki ga je sprožil karmični vzrok.

»STROKOVNA« MNENJA
Seveda sem pogledala, kaj vam ostali – ne vem, kako bi jih poimenovala– »seksualni strokovnjaki o sanjah« priporočajo oziroma svetujejo.
Videla sem, da se večinoma ukvarjajo z vsebino vaših seksualnih sanj in večina še to prepisuje med sabo. Zdi se jim, da sporočila, kaj vam sporočajo vaše erotične sanje, dobite prek tega, kdo je vaš seksualni partner v sanjah, in da je vsebina tista, ki odkriva ključe.
Tu se zares ne strinjam!
Vsebina določa samo nianse vaših mentalnih – miselnih ključev, ki se odklepajo ne glede na vsebino vaših erotičnih sanj. Če zajamem videnje iz celotnega energijskega sistema, so mentalne podobe običajno čisto drugačne, kot jih predvideva psihoanaliza, ki se vrti znotraj dojemanja »mentala«.

EROTIČNI ZAPIS V MISLIH
Vaše mentalno telo ne nosi samo zapisov tega življenja ali zapisa vaše zdajšnje družine. V vašem mentalnem telesu so vsi zapisi preteklih življenj, ki so kakorkoli erotično nerazrešeni z vami prišli v to življenje. V njih je ujeto veliko seksualne energije, ki jo posamezne podobe v erotičnih sanjah sproščajo in transformirajo.
Zato se ne obremenjujte z neposredno vsebine erotičnih sanj, saj ne kaže neposredno na vaše stanje.

SPOROČILNOST
Kar vam sporočajo vaše erotične sanje, je zares samo to, da se prebujate v energijah. Nič bogokletnega, nič dramatičnega. Spodnji vzroki so v vaših energijah sprožili prebujanje življenjske energije, ki se skozi seksualni naboj začne kazati v svet. Ker sta seksualnost in erotika najbolj kontroverzni in preganjani področji že 2000 let, ni čudno, da je toliko skrivanja in zatrtosti v vaših energijah.
Vzroki za energijsko prebujanje skozi erotične sanje so sledeči:
1. Energijske terapije ali meditacije
Z njimi ste dosegli določeno raven, začele so sproščati in transformirati življenjsko seksualno energijo, ki je bila ujeta v energijskih blokadah.
2. Astrološki vplivi
Tranzitni planeti ali sončni mrki ali kateri drugi astrološki vplivi so aktivirali vaše notranje doživljanje seksualne energije, ki prihaja na plan samodejno in ki jo vodijo planetarni vplivi.
3. Karmični vplivi
Astrološki vplivi iz točke dve po navadi napovedo določene spremembe, ki se lahko pokažejo v tem, da srečate določene ljudi, ki v vas sprožijo reakcije prebuditve. Tudi to se lahko bolj ali manj diagnosticira skozi astrologijo – vsekakor pa so ti vplivi dogovorjeni z vidika Duš in ni nujno, da imajo vedno realizacijo v vsakdanjem materialnem svetu.

ZAKAJ RAVNO SANJE?
No, pa razčistimo še, zakaj se prebujanje življenjske energije običajno začne skozi seksualne sanje? Odgovor je jasen: ker je sistemska družba že 2000 let narejena tako, da preganja sproščeno življenjsko energijo, še posebej pri ženskah.
Moški, ki ima več žensk, dobi sloves, da je ...?
Enako dinamična ženska pa dobi sloves, da je ...
Ker je to splošno znano nenapisano dejstvo, se vaš um, vaša morala dobesedno zgrozi ob misli, da bi se vaša seksualna energija odprla na primer v avtobusu in da bi vsi potniki čutili vaše življenjsko zadovoljstvo brez kakršnihkoli dejavnosti, samo skozi čutenje energij.
Duša uporablja sanje zato, ker je tam vse dovoljeno, ker ima um izgovor, da se mu je samo sanjalo.

OZAVEŠČANJE
Kako zavestno ohranjati energijsko prebujanje skozi seksualne sanje?
Težko, če nimate malo kilometrine v energijskem delu. Pri takšnem energijskem prebujanju je namreč pomembno predvsem to, da ne greste v prvi seksualni odnos, ki se vam ponuja, ali prvo varanje. Zakaj? Ker sicer porabite vso seksualno energijo, ki se je skozi erotične sanje prebudila v vas, za drugo osebo in s tem ponovno izpraznite svoj rezervoar.