Astro

Kdaj in zakaj se v vašem življenju pojavi aprilska duhovna žival?

tc, sn
10. 4. 2021, 09.00
Posodobljeno: 10. 4. 2021, 09.55
Deli članek:

Pomlad je prišla v našo deželo in verjetno smo vsi bolj kot kadarkoli pripravljeni, da se ponovno povežemo z naravo. In kako bi bilo lažje kot prek čebel?

profimedia
cebela

Aprila začnemo čebele videvati vsepovsod, letijo od rože do rože in po cvetočih drevesnih krošnjah, brenčijo malodane vsepovsod.
Prav čebela je žival, ki je najgloblje povezana z aprilom in njegovimi energijskimi vibracijami ter velja za aprilsko živalsko duhovno vodnico.

KAJ SIMBOLIZIRA ČEBELA?
Timsko delo
Simbolika čebele je tesno povezana s konceptoma skupnosti in skupinskega dela. Na neki način vam kaže, da lahko svoje talente daste na voljo človeštvu in osebno prispevate k spreminjanju sveta, v katerem živite, tako da ga poskušate izboljšati.
Uživanje
Tako kot pri okušanju medu vas čebela spodbuja, da uživate v sladkem okusu svoje zmage, ko premagate napore. Če torej trdo delate, se ne počutite krive, ker nato uživate v sadovih, saj so rezultat vašega dela.
Produktivnost
Čebela je povezana tudi s produktivnostjo. Če ste kot čebela, se vam zdi, da je 24 ur premalo, da naredite vse, kar želite, saj želite izpolniti toliko ciljev, da se zdi, da je časa vedno malo.
Vendar morate iskati ravnotežje in ne dovoliti, da bi ta del vaše osebnosti prevzel popoln nadzor, delo in sprostitev oziroma užitek naj bosta tako, kot je vse v naravi – v ravnovesju.
Moč
Zahvaljujoč čebeli, imate močan občutek dolžnosti do skupnosti in družine. Ves trud, ki ga vložite v izpolnjevanje svojih obveznosti in odgovornosti, je zaslužen tudi za doseganje ciljev.
Zanesljivost
Dobro veste, kako pomembno je timsko delo za dosego skupnega cilja, in veste, da lahko na ta način dosežete stvari, ki se sicer zdijo nemogoče.
Simbolika čebele na splošno prinaša dobre novice in nakazuje, da bodo kmalu prišle dobre stvari, med njimi pa je lahko tudi ljubezen ena izmed njih. Torej, vzpostavljanje zaupanja z ljudmi, ki jih želite imeti v svojem življenju, vam bo pomagalo, da boste ljubezen tudi našli.

POJAVLJANJE
Kdaj se v vašem življenju najverjetneje pojavi čebela?
– Ko začutite potrebo po življenju v miru in ljubezni do drugih. Za začetek morate spremeniti sebe. Ta sprememba se začne tako, da v vaše življenje vstopijo novi ljudje, ki vam bodo prinesli ljubezen, mir in srečo.
– Ko se vam zdi, da v življenju nosite veliko breme. Včasih se vam zdi, da ste programirani za trdo delo, ker je to edino, kar lahko storite. Ko postane težko obvladljivo, je čas za počitek telesa in duha.
– Ko potrebujete pomoč pri novih projektih in idejah. Iskanje novih idej je lahko težavno, ko ves čas preživite z delom. Vzemite si odmor in spremenite sceno, da bo vaša ustvarjalnost spet stekla.

UČITELJICA
Od čebele se lahko naučite ceniti pomen svojega trdega dela. Pomembno je tudi prepoznati darove, ki jih imate, in njihovo vrednost, da bi svet naredili boljši kraj za življenje. Naučite se ovrednotiti svoje odgovornosti in ugotoviti, ali pretiravate, saj je le tako mogoče najti ravnovesje med delom in preživljanjem prostega časa. Čebela vas navdihuje za trdo delo, da boste lahko uživali v njegovih sadovih.

S klikom TUKAJ! lahko spoznate tudi duhovno žival meseca marca.