Astro

Psihološki test: kateri so vaši karmični izzivi te pomladi?

Alja Špiljak
8. 4. 2021, 23.00
Posodobljeno: 12. 4. 2021, 09.51
Deli članek:

S pomočjo Lune se vedno lahko spoprimemo z največjimi izzivi, slabimi navadami ali nezavednimi karmičnimi vzorci, jih ozavestimo in presežemo.

dreamstime
luna

Ko svoje izzive prepoznamo, v mnogih situacijah bolj prepričljivo vemo, kako ravnati, da bomo izpolnjevali svoje življenjsko poslanstvo.
Pred vami je šest sličic z Lunami. Zadihajte globoko, sproščeno, začutite mir v sebi, nato si oglejte sličice, izberite tisto, ki vas najbolj pritegne, ter preberite, kaj vam sporoča.
In poskušajte se na Lunino karmično sporočilo čim večkrat spomniti ter mu lahkotno slediti.

dk
test luna

1. sličica
Največji izziv za vas je, da si odpustite napake, da postanete bolj strpni do sebe. Vsi se motimo, nismo popolni, zato se le sprostite in si dovolite, da vas kdaj tudi malo zanese. Mogoče je ravno to tisto, kar v nekem trenutku najbolj potrebujete, da se malo razrahljajo okvirji, ki ste si jih postavili pri doseganju svojih ciljev. Super je, da imate visoke cilje in da ste pripravljeni zanje tudi garati, vendar si vzemite kdaj tudi čas za to, da uživate v sadovih svojega dela. Uživajte v uresničevanju svojih sanj, tudi če je kakšen košček sestavljanke kdaj napačen.

2. sličica
Vaš največji izziv je, kako resnično zaupati. Poskušajte se v odnosih, ki so vam pomembni, malo bolj sprostiti, se zavedati, da smo vsi zmotljivi in da vsakdo dela tudi napake, kar pa še ne pomeni konca sveta. Začutite, kako lahko velikodušno namenjate pozornost ljudem, ki so vam blizu, ker ste se tako odločili, ker vas to osrečuje, brez kakršnegakoli pričakovanja. Premislite tudi, ali se morda tako razdajate, ker v vas tli podzavestna želja, da bi se drugi razdajali za vas. Če je to razlog, je morda zdaj primeren čas, da začutite svojega notranjega otroka in njegove potrebe.

3. sličica
Vaš največji izziv je, da bolj zaupate svoji intuiciji. To vam bo pomagalo, da se ne boste obremenjevali z idejami, ki morda ne peljejo nikamor, ampak boste imeli večji vpogled v okoliščine in odnose. To močno orodje vam bo prineslo večjo umsko sprostitev in negovanje tistih idej, ki podpirajo vaše najvišje dobro. Učite se, kako je, ko srce podpre um. S srčnostjo se boste tudi laže in z večjim zaupanjem lotili uresničevanja svojih zamisli, vaše življenje bo bolj sproščeno in srečno.

4. sličica
Ste zelo sposobni, imate veliko znanja, težko pa sprejmete vsakdanjost takšno, kot je. To vas vodi v sanjarjenje, razmišljanje o prihodnosti, kar pa v vas sproža tudi strahove, negotovosti. Vnaprej izdelani scenariji vam verjetno večkrat onemogočijo, da bi resnično videli stvari takšne, kot so, kadar se zgodijo. Vaš največji izziv je, da ste bolj v trenutku, v tukaj in zdaj, da ste osredotočeni na stvari, ko se zgodijo. Zbrani v trenutku boste imeli več energije, ker vaš um ne bo taval naokoli, ampak boste bolj poravnani v energijah, vsa vaša energija bo prisotna. Tako boste bolj začutili, da ste resnično gospodar svojega življenja, sedanjost in resnični svet pa bosta za vas bolj harmonična.

5. sličica
Premislite, zakaj je za vas tako pomembno, da vas drugi odobravajo. Kot da prepoznate sebe, svojo vrednost le skozi druge, kot da drugi zrcalijo vašo osebnost, kar vas lahko naredi odvisne od drugih, od njihovega mnenja in zrcaljenja vaših kvalitet. V vas je veliko talentov, čas je, da se jih začnete zavedati. In to je tudi največji izziv za vas, ki ga lahko premagate: da prepoznate svojo resnično vrednost, svoje talente in da začnete živeti svoje življenje skozi te talente, da si z njimi ustvarite življenje, ki vas podpira, ki podpira vašo rast in vašo srečo. Pomagati drugim je čudovita lastnost, prav tako pa je pomembno, da znamo prisluhniti sebi in svojim potrebam ter jih tudi zadovoljiti.

6. sličica
Okolje zaznavate z vsemi svojimi čuti in hitro vzpostavite osebni, čustveni odnos do okolja. Imate velik čut za estetiko in radi ste v lepih prostorih in lepem okolju. Čutno in čustveno razvajanje vam veliko pomenita, do te mere, da včasih pretiravate tako v hrani kot tudi v tem, da verjetno pogosto bedite dolgo v noč, uživate v gledanju dobrih filmov ali poslušanju dobre glasbe. Dolge nočne ure seveda v vas prebudijo tudi željo po hrani, zato imate verjetno kdaj težave s težo ali vsaj s prebavo. Vaš največji izziv je, da se naučite bolje organizirati svoj čas, pa tudi malo več discipline bi v vaše življenje prineslo neki red, predvsem boljše prehranjevalne in spalne navade, s čimer bi bolje negovali svoje telo.