Astro

Energijska napoved od 9. do 15. aprila: dobra novica za vse!

Andreja Novak
8. 4. 2021, 22.02
Posodobljeno: 8. 4. 2021, 23.14
Deli članek:

Mešani občutki aprilskega tedna se bodo sprostili po mlaju, 12. 4., ko boste lažje zadihali v spremembah.

Dreamstime
skupina prijateljev, veselje, prijateljstvo

Novosti bodo za večino horoskopskih znakov pozitivne in skozi aktivnosti boste lahko pridobili več veselja, širše vizije in splošnega optimizma za življenje. Kozorogi in vodnarji boste še imeli malo težav z uveljavljanjem v okolici, saj še ne boste čisto prepričani, kaj zares želite. Dobra novica za vse pa je, da bo ogromno nove energije, ki bo vse spodbudila v pozitivne spremembe. 

Petek, 9. 4.

Ne najboljši dan, saj boste izjemno občutljivi na vse, kar se bo dogajalo. Zdelo se vam bo, da ste povsem odvisni od drugih in da niste vredni večjih pozitivnih spremembe. Še vedno se ne odločajte za daljša potovanja, saj Mars in Neptun še vedno lahko zameglita moč odločanja in hitrih reakcij, sočasno pa sta povezana Merkur in Kiron, kar pomeni, da boste občutljivi tudi na besede. Popoldne se povežeta Luna in Neptun, kar vas bo sprostilo, a bolj za uživanje, čutenje in sproščanje.

Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, raki, device in ribe.

Sobota, 10. 4.

Pestro dogajanje že od zjutraj naprej, saj Luna preide v znamenje ovna in vas bo aktivirala, da boste želeli kar največ narediti in doživeti. Popoldne boste deležni optimalne podpore ljubezni, dobrih srečanj v prijateljstvu, pa tudi možnosti srečanja simpatije ali trajneše ljubezni pri samskih so velike. Venera in Jupiter bosta povezana in dajala možnosti za svobodo in blagostanje ter ljubezen na vseh področjih.

Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, raki, tehtnice, strelci in vodnarji.

Nedelja, 11. 4.

Odličen dan tik pred mlajem, ki se bo dovršil zgodaj zjutraj v ponedeljek. Ljubezen Venere in odprtost Jupitra vas bosta navdihovala v dogodivščinah in veselili se boste življenja ter želeli seveda več svobode in priložnosti. Odprite se za sodelovanje in izberite pogum za svobodo, pa ne boste obžalovali. Srečni boste, saj se boste lahko o vsem pogovorili in čutili pripadnost ljudi, ki so vam blizu.

Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, dvojčki, device, tehtnice in vodnarji.

Ponedeljek, 12. 4.

Odličen dan za načrtovanje sprememb. Že zjutraj se dovrši mlaj z luno v ovnu, kar bo aktiviralo notranje želje po spremembi in veliko energije, ki bo podprla vaš instinkt. Dan naj bo namenjen predvsem lastnemu načrtovanju in čutenju vseh želja ter zavedanju vsega, kar se dogaja v vas in okoli vas. Lahko, da se zaradi številnih vplivov ne boste mogli odločiti, a je dovolj, da samo prepoznavate vse, kar se dogaja. V katero smer se boste usmerili in kaj boste naredili za svoje življenje? Vse to bi bilo dobro danes razjasniti.

Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, levi, tehtnice, škorpijoni in strelci.

Torek, 13. 4.

Slaba volja in nestrpnost se bo širila kot požar. Nezadovoljstvo z vsem, kar se dogaja v okolici bo izbilo sodu dno in želeli boste nazaj svoje življenje. Dan po mlaju boste čutili vso podporo, da naredite nekaj za svoje življenje in ne bo dovolj, da se posvetite domačemu vrtu in presadite rože, potrebna bo konkretna akcija, če želite slediti življenju z notranjim zadovoljstvom in močjo.

Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, kozorogi in vodnarji.

Sreda, 14. 4.

Osredotočeni boste na svoje večje cilje in odločili se boste, da jim sledite za vsako ceno. To vas bo sprostilo in sočasno aktiviralo, da vam ne bo nič težko narediti. Komunikativni boste in nikakor več ne boste želeli delati kompromisov. Premaknili boste nekatere meje sodelovanja in se postavili zase tam, kjer niste niti razmišljali o tem, a bo potrebno.

Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, biki, raki, levi, tehnice in ribe.

Četrtek, 15. 4.

Lahko, da boste celo sanjali stvari, ki si jih možno želite in usmerjeni boste v izpolnitev za vsako ceno. Že zjutraj pride Luna v znamenje dvojčkov, kar pomeni, da se boste z lahkoto vse dogovoril in da boste miselno bolj aktivni. Optimistični boste, saj boste dobili podporo tudi iz okolja, kar vam bo veliko pomenilo. Stara čustva se bodo sprostila in vzdušje se bo popravilo. Večje spremembe vam bodo omogočile globljega počitka in dolgoročnejšega načrtovanja življenja. Zadovolji boste.

Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, raki, škorpijoni in ribe.