Astro

Z moško pozornostjo Natalija Verboten ni obremenjena, ker je v sebi svobodna

Andreja Novak
5. 4. 2021, 23.00
Posodobljeno: 5. 4. 2021, 23.07
Deli članek:

Lepa pevka, žena in mamica dveh sinov Natalija Verboten je rojena 12. decembra 1976. In kaj so ji v zibelko položile rojenice?

Instagram
Natalija Verboten

Vroča strelka po horoskopu in z veliko ognja v svoji astrološki karti je Natalija vsekakor sposobna »zakuriti« svoje občinstvo preprosto s tem, kar res je.
V ognjenem znamenju ima namreč poleg Sonca še Mars in Neptun v znamenju strelca, kar kaže na njeno voljo pri doseganju ciljev, pri čemer je bolj ali manj uspešna, kar je odvisno od stanja njenega Neptuna. Če jo okolica podpira, se lažje preda dobrim spremembam, če pa ji okolica nasprotuje, jo to lahko čustveno obremeni in zapre za sproščeno sodelovanje ter delovanje.

V ognjenem levu ima tudi Luno in Saturn, kar kaže na njeno naravno lepoto, za katero se prav tako potrudi in skrbi tako za svoje telo kot za dušo. Izjemen občutek ima za otroke in pravo mero vsega v življenju. Ker je lepota prava vrednota v njej, ima rada okrog sebe vse lepo in se je zato pripravljena tudi potruditi.

Na področju materialnosti v znamenju bika ima namreč Jupiter, povezan s črno luno, kar kaže na to, da se ne pustiti voditi za nos in se zna postaviti zase, če je treba. Raje ima sicer, da stvari tečejo sproščeno in zadovoljno, zato se je naučila, da ne sodeluje z vsakim za vsako ceno, saj je imela tudi zaradi južnega vozla v znamenju bika precej nenavadne situacije, v katerih se je morala ne enkrat, temveč večkrat na polno postaviti zase.

Ker ima v prvi hiši, ki kaže na njeno predstavnost v svetu, občutljivega Kirona, lahko to močno zavaja ljudi, da vidijo v njej možnost hitrega zaslužka, saj se na prvi trenutek ne zna ubraniti grobih energij, niti ne želi enako komunicirati.
Zato je Natalija zelo dobra pri negi svojega telesa, saj se zaveda, da je njeno telo njen dom in da če ne bo poskrbela zanj, se vse drugo lahko hitro sesuje. To je namreč filozofija Kirona na področju fizičnega telesa in prvega stika z ljudmi.
A v resnici je Natalija močna ženska in globoka osebnost. Je pravi magnetni privlak za dobro dogajanje in dobro energijo, saj ima južni karmični lunin vozel prav tako na področju prvega stika z ljudmi in v znamenju bika, torej v sebi pozna zakone življenja. V odnosih ima Pluton v znamenju tehtnice, kar pomeni, da ima rada pristne in iskrene odnose, a površinskih poznanstev ne bo vabila k sebi domov.

Njeno poslanstvo, ki ga označuje severni lunin vozel je v znamenju škorpijona, skupaj z Uranom, kar ji daje globoke uvide in tudi prava spoznanja, ki jih dobi z instinktom ter najbolj nenavadnim načinom razmišljanja in predajanja življenju.

V karieri je zanjo pomembno, da komunicira, saj ima Merkur v praktičnem kozorogu, ki pa je zelo dobro povezan z njenim Saturnom. To kaže na to, da ji vse stvari dolgoročno dobro uspevajo in da zna biti potrpežljiva, če je treba. S svojim govorom, besedili in komunikacijo pa si vedno pridobi podporo občinstva in usode.

Rada ima prijateljice in žensko družbo, prav tako ni obremenjena z moško pozornostjo, saj ima Venero v znamenju vodnarja, kar pomeni, da je v sebi svobodna, napredna in da ji je jasno, kako aktivirati stvari, da so vsi zadovoljni. To področje je v ponovnem prebujanju do marca 2023, saj dobiva skozi tranzite Jupitra in Saturna na tem področju podporo za obnovitev javnega življenja, prijateljskih vezi in novih priložnosti, ki bodo v korist in podporo tudi širšim družbam, ljudem in javnosti na splošno.

Odlični datumi za njo:  18. 4. 2021, 4. 5. 2021, 5. 8. 2021, 7. 8. 2021, 29. 8. 2021, 26. 9. 2021, 8.–9. 11. 2021, 21. 11. 2021, 12. 12. 2021, 22. 12. 2021

Pazljivo: 11. 4. 2021, 1. 5. 2021, 14. 9. 2021

an
Astroportret Natalija Verboten