Astro

Zdaj lahko preverite, če trditve astrologov držijo tudi za vaše partnetrstvo

sn
4. 4. 2021, 10.10
Posodobljeno: 4. 4. 2021, 22.50
Deli članek:

Horoskopske ljubezenske kombinacije so seveda vseh mogočih vrst. Mi smo jih poskušali sistematizirati in upamo, da nam je uspelo – da boste lahko astrološke ugotovitve čim bolje izkoristili.

Dreastime
ljubezen

Matematično med 12 zodiakalnimi znaki nastane 144 kombinacij, mi smo jih razdelili na tri sklope: od najsrečnejših prek zadovoljivih do nesrečnih parov.

Pa si jih oglejmo.

Najsrečnejši zodiakalni pari

Dreamstime
Ljubezen

Oven in vodnar – nikoli jima ni dolgčas, skupnih svari, ki jih obožujeta, imata nešteto, zato vse počneta v dvoje.

Dvojčka in vodnar – imata globoko duševno razmerje, ki je skoraj neopisljivo, uspe jima najti ravnovesje na najboljši način.

Rak in ribi – par dobro deluje, ker vesta, kdo sta, kadar sta skupaj, in kdo sta, kadar sta ločena; zavedata se, da sta v dvoje srečnejša in močnejša.

Bik in rak – čudovito se dopolnjujeta, bik je na nek način posvečen, rak pa ga spoštuje in podpira.

Lev in strelec – nista le polna veselja do življenja, ampak med njima gori tudi velikanski plamen strasti.

Devica in bik – ko sta enkrat skupaj, ne moreta narazen, iskreno radovedno raziskujeta drug drugega.

Škorpijon in rak – v dvoje sta ti dve vodni znamenji neverjetni, ravnovesje med intenzivnimi čustvi in sprostitvijo obvladata do popolnosti.

Tehtnica in dvojčka – imata močno intelektualno povezavo, duhovno stimulirata drug drugega in sta tudi najboljša prijatelja.

Strelec in oven – ustvarjata neverjetno intenzivno energijo, lahko počneta, kar želita, in vse jima bo uspelo, dokler med njima vlada neomajno zaupanje.

Kozorog in bik – med njima vlada neizmerna ljubezenska kemija, sta kot ljubezenski ptici, ki ju nič na tem svetu ne more ločiti.

Ribi in škorpijon – par je zelo intuitiven, želje si bereta kar iz oči in uživata v skupni sreči.

Ribi in ribi – imata briljanten odnos, iskreno skrbita drug za drugega in spoštujeta tudi različnosti.

Strelec in ribi – sta brezupna romantika, ki pa se kljub dramatičnosti, ki jima je ljuba, znata uravnotežiti.

Devica in kozorog – globoko v sebi sta oba ranljiva, a ker se spoštujeta, postaneta samozavestna, igriva in srečna.

Lev in tehtnica – oba uživata v središču pozornosti, vendar ne čutita potrebe po tekmovanju, temveč pripadnost drugemu.  

Dvojčka in ribi – par je uravnotežen in čustven v dvoje, popolno se dopolnjujeta in sprejemata čudežne odločitve.

Kozorog in kozorog – v paru z istim znakom gre kozorogu izvrstno, ker ga pri ljudeh privlačijo iste lastnosti, kot jih ima sam.

Strelec in strelec – tudi strelec dobro deluje v kombinaciji z istim znakom, saj s skupno igrivostjo lahko dosežeta, kar hočeta.

Oven in dvojčka – par je razburljiv in vedno počne zabavne stvari, oba pa tudi na moč privlačijo pustolovščine.

Bik in ribi – absolutno si ustrezata, tudi podobno razmišljata, sploh ko gre za počitek ali preživljanje prostega časa.

Tehtnica in škorpijon – par je poln čustev, vendar deluje brezskrbno in z lahkotnostjo dosega zastavljene cilje.

Oven in devica – popolnoma sta usklajena, med seboj se spodbujata, da dajeta drug drugemu vse najboljše, kar je v njuni moči.

Škorpijon in kozorog – odnos med njima se hitro umiri, ker sta oba zelo resna, a harmonija jima nikoli ne peša.

Tehtnica in ribi – tako sta zvesta drug drugemu, da ju je nemogoče ločiti, zavedata se sreče, da imata drug drugega.

Vodnar in vodnar – par izjemno dobro funkcionira, saj partnerja skupaj rasteta tudi na duševnem področju.

Zadovoljivi zodiakalni pari

Dreamstime
Ljubezen

Rak in kozorog – oba znata biti težavna, sprva celo delujeta kot čuden par, a na koncu najdeta srečo.

Lev in škorpijon – oba znata biti malce nervozna zaradi lastnosti drugega, a do mere, ko se še vedno obožujeta.

Devica in devica – med seboj sta devici dobro usklajeni, kot da imata sklenjen nek dolgoročen kompromis.

Dvojčka in kozorog – par lahko dobro deluje, a le če oba premoreta velikansko mero potrpežljivosti do drugega.

Rak in strelec – znaka nimata veliko skupnega, a sta oba sproščene narave in ne marata sporov, tako da jima je lahko lepo.

Dvojčka in strelec – rada sta predana ljubezni, a jima odnos lahko uspe le, če se ne zanašata preveč drug na drugega.

Rak in tehtnica – ker v dvoje izvrstno funkcionirata, se večkrat sprašujeta, ali sta ljubezenska partnerja ali sodelavca.

Škorpijon in strelec – oba imata zelo močno osebnost, kar je lahko problem; edino če je ljubezen res močna, premaga egocentrizem.

Vodnar in strelec – oba sta zelo raziskovalna in dobro delujeta skupaj, če le upoštevata različne pristope k stvarem, ki so zanju nove.

Dvojčka in dvojčka – ta znak obožuje vse vrste klepetanja in zveza lahko funkcionira le, če je eden od para pripravljen tudi poslušati.

Škorpijon in vodnar – odnos je lahko včasih obremenjujoč, vendar med njima obstaja duhovna povezava, ki ju lahko lep čas drži skupaj.

Lev in devica – ta znaka sta lahko eden najsrečnejših parov, a le če jima uspe vzpostaviti tolerantno komunikacijo.

Tehtnica in vodnar – njun odnos je tudi prijateljski in zelo na realnih tleh, preveč tičanja skupaj pa bi jima lahko prineslo težave.

Tehtnica in strelec – par je malce preveč družaben, ne posvečata se veliko drug drugemu, vendar lahko s pozitivnim pristopom dobro delujeta.

Lev in kozorog – ta par je za večino ljudi videti nenavaden, vendar lahko deluje, če v njem vlada spoštovanje.

Tehtnica in tehtnica – odnos lahko zelo lepo deluje, če med njima vlada ravnotežje, ki pa ga zaradi nihanj razpoloženja pri obeh ni vedno lahko doseči.

Kozorog in ribi – najboljša prijatelja postaneta ljubimca, najmočneje pa ju druži občutek, da sta skupaj varna.

Devica in ribi – oba sta hkrati prizemljena in zazrta v prihodnost; ker jima ni do veseljačenja, ju lahko družijo le isti cilji.

Dvojčka in lev – oba se tako rada zabavata, da jima lahko zmanjka časa za vse drugo, morda tudi za partnerja. A se ne bosta razšla s hudimi besedami.

Devica in vodnar – čeprav sta si različna, njun odnos lahko deluje: vodnar prinaša veliko zabave, devica pa se ob njem nauči uživati.

Bik in bik – ker bik zahteva ljubezensko zvestobo in zanesljivost, lahko v tej zvezi oboje dobi in daje. Le na zabavo par ne sme pozabiti.

Oven in oven – zveza ima trdne temelje, ki so vedno usmerjeni k cilju. Težava nastane le, če se njuni cilji med seboj izključujejo.

Lev in vodnar – v spalnici bo med njima vsekakor vroče in vznemirljivo, sicer pa nimata veliko skupnega. A tudi nepremostljivih razlik med njima ni.

Devica in strelec – oba sta hkrati močna in šibka, v določeni meri se dopolnjujeta in nato spet streljata vsak v svojo smer.

Oven in lev – sta velika prijatelja, zato bodo ljubezenski odnosi dobro delovali. Vendar pa so malce ljubosumni, ko gre za to, kako drugi preživlja svoj prosti čas.

Devica in škorpijon – ni najboljša zveza, vendar lahko deluje, če je zgrajena na spoštovanju in če drug drugega vsaj poskušata podpirati.

Rak in rak – ta dva sta lahko tako povezana, da je že strašljivo, a se vse lahko zamaje, če se eden začne odmikati.

Oven in tehtnica – ne moreta drugače, kot da se vsake toliko časa prepirata, a dokler drug v drugem ne vidita glavnega vira nezadovoljstva, bo šlo.

Rak in devica – par je lahko precej stabilen, če se vsak nauči drugemu stati ob strani tudi v težkih okoliščinah in jasno povedati, kadar mu kaj ni prav.

Devica in tehtnica – lahko sta srečna skupaj ali pa drug drugemu najhujša nočna mora, kadar je eden ali drug vzkipljive narave.

Bik in tehtnica – oba sta zelo ljubosumna, in dokler ne vzpostavita zaupanja, jima bo v odnosu težko, sicer pa lahko ustvarita harmonijo.

Lev in ribi – levi v odnos prinašajo stabilnost, ki jo ribe potrebujejo, vendar jim je še pomembnejši čas, ki jim ga partner namenja, sicer se počutijo zanemarjene.

Rak in lev – to je odnos, ki ima le minimalne težave; stvari delujejo precej dobro, le včasih je lev razočaran, ker je njegov partner preveč jokav.

Najslabši zodiakalni pari  

dreamstime
Ljubezen
Bik in dvojčka – njuni konflikti niti niso tako zelo grozni, so pa zelo pogosti, ker je bik trmast, dvojček pa nestrpen.

Rak in vodnar – obema je težko vzpostaviti zaupanje v odnos, zato zelo pogosto tudi grobo obsojata drug drugega.

Lev in lev – v mnogočem se ne strinjata, tudi med rjuhami ne funkcionirata dobro, a se jima niti ne ljubi potruditi, da bi bilo bolje.

Škorpijon in škorpijon – morda bi lahko odnos celo deloval, a ne moreta prek svoje narave in drug iz drugega ves čas vlečeta vse najslabše.

Dvojčka in škorpijon – to je verjetno ena izmed najhujših zvez, saj sta oba neskončno živčna in se sploh ne trudita prilagajati drug drugemu.

Oven in ribi – ne zaupata drug drugemu in si ne moreta določiti ustreznih omejitev; če sta skupaj, ju imajo tudi drugi za grozen par.

Vodnar in ribi – čeprav kot par nekako lahko delujeta, se med seboj preprosto ne razumeta; oba si želita pravljico, a živita v srhljivki.

Oven in bik – paru najpogosteje ne uspe srečno živeti, ker različnosti drug drugega ne sprejmeta v nobenem primeru.

Oven in kozorog – niti fizična ljubezen niti komunikacija jima ne gresta najbolje, kot bi živela vsak na čisto svojem planetu.

Bik in lev – kadar ju druži ustvarjalna moč, ki vodi k istemu cilju, jima morda lahko uspe, sicer sta drug do drugega absolutno preveč kruta.

Tehtnica in kozorog – kozorog je občutljiv in pogosti čustveni izbruhi partnerja so zanj vse preveč obremenjujoči.

Bik in vodnar – ne le da ne gojita medsebojnega zaupanja, niti skupnih tem, o katerih bi se lahko pogovarjala, nimata.

Kozorog in vodnar – najprej se zveza zdi zanimiva tako njima kot okolici, a se nato v dvoje praviloma na smrt dolgočasita.

Dvojčka in rak – lahko bi bila dobra prijatelja, a sta si čustveno preveč različna, da bi lahko delovala v isto smer.

Oven in rak – tako težko drug z drugim ujameta harmonijo, kaj šele srečo, da je njun odnos po navadi zelo boleč in se hitro konča.

Bik in strelec – oba razumeta življenje na enak način, a poleg tega nimata nič skupnega, tudi fizično med njima ni niti kančka privlačnosti.

Oven in škorpijon – oven zdrobi čustva škorpijona in naredi stvari precej napete, navsezadnje pa se odnos zruši kot hišica iz kart.

Strelec in kozorog – ti dve osebi nista sposobni razumeti medsebojnih razlik, kakor bi morali. Skupaj se zabavata, vendar to ni dovolj. Stabilnost v tem razmerju ni prisotna.

Dvojčka in devica – ta dva znaka se nenehno spreminjata, vendar ne na enak način;  razmišljata samo o lastni dobrobiti in obsojata drug drugega.

Bik in škorpijon – čeprav se med njima sprva na moč iskri, od odnosa kaj kmalu ostaneta le pogorišče in bolečina, ker drug drugega kaj hitro ne prenašata več.

Podobna vsebina: Kako vedeti, če pravi za pred oltar?