Astro

Andreja Novak: prihajajo burni časi, ki s seboj nosijo tudi dobre rezultate

Andreja Novak
25. 2. 2021, 22.55
Posodobljeno: 26. 2. 2021, 09.58
Deli članek:

Energijska napoved za obdobje od 26. februarja do 4. marca 2021.

Tibor Golob
andreja novak

Polna luna bo v soboto aktivirala čustva in sprostili boste lahko vse, kar je slabega za nazaj in se veselili v dobri sedanjosti. Začenja se novo obdobje, saj bo v četrtek Mars prešel v znamenje dvojčkov, kar bo izboljšalo moč misli in vam dalo skoraj do konca aprila podporo, da spremenite vse tisto, kar vas moti pri sebi ter se konkretno pogovorite o vsem, kar je potrebno navzven. Prihajajo bolj burni časi, kar bo vidno v komunikaciji in idejah, a vse bo prineslo dobre rezultate.

Petek, 26. 2.
Mirno dopoldne, ko boste se bolj sproščeno družili kot delali. Delovni elan vas bo zagrabil šele opoldne in začeli boste hiteti in želeli nadomestiti izgubljeni čas. Popoldan, že proti večeru, okoli šestih, preide Luna v znamenje device, kar vas bo usmerilo v bolj sistematično organiziranje in naredili boste veliko več, kot ste prej cel dan. Večer bo romantičen, poln daril in zadovoljni boste s svojim življenjem ali pa se vsaj začeli učiti, da ste lahko zadovoljni s sabo in svojimi nekaterimi deli življenja in lastnostmi. Najmočnejši vpliv bodo čutili ovni, raki, levi, device, tehtnice in ribe.

Sobota, 27. 2.
Polna luna vas bo že dopoldne odprla za močnejše čustveno dogajanje, kar vam bo lahko naredilo dan odličen, lahko pa se bodo odprla stara in bolj zatrta čustva, ki ste jih odrivali tako dolgo, dokler je šlo. Če se vam to zgodi, se sprostite in si vzemite čas zase, da pridete do pravih idej in se odprete spremembam na podlagi boljših podpornih energij in s tem začnete v dobro spreminjati življenje.
Najmočnejši vpliv bodo čutili raki, biki, levi, device, vodnarji in ribe.

Nedelja, 28. 2.
Odlična noč, polna lepih, bujnih sanj je za vami. Če temu ni tako, je potrebno resetirati čustva in preteklost pustiti v preteklosti. Nasvet: pred spanjem si vse, kar vas bremeni, preprosto in na kratko zapišete na listek, samo s ključnimi besedami. S tem razbremenite um, da se lahko pripravi na spanje. Če ne prej, se boste dobro prebudili okoli dveh popoldne, ko boste začutili, da je čas za regeneracijo in nego telesa in duha. Popoldne vas bodo energije vodile v naravo, v aktivnost in zadovoljni boste s sabo. Zvečer pride Luna v znamenje tehtnice, kar bo sprostilo odnose in lažje se boste o vsem pomenili. Najmočnejši vpliv bodo čutili ovni, raki, device, tehtnice, škorpijoni in ribe.

Ponedeljek, 1. 3.
Z luno v tehtnici bodo odnosi sproščeni in sodelujoči. Dopoldne boste lahko naredili veliko s pomočjo mentorjev in starejših oseb, ki so vam zgled. Proti večeru boste imeli željo po pogovorih in nemirni boste, kot da čakate sporočilo osebe ali usode za večjo spremembo v življenju. Pred spanjem je smiselna meditacija, da boste lahko skozi spanje sprejeli optimalne zdravilne energije, ki jih bo aktivirala povezava Lune in Jupitra. Najmočnejši vpliv boste čutili dvojčki, device, tehtnice, strelci in kozorogi.

Torek, 2. 3.
Še sproščeno dopoldne, ki ga preživite v družbi, uredite vse, pri čemer potrebujete druge, saj bo šlo enostavno in dovolj hitro. Popoldne bodite pozorni, da vas določene situacije ne vržejo iz tira in da ne odreagirate na morebitne provokacije. Če se boste prehitro razjezili navzven ali v sebi, lahko doživite močno utrujenost, saj boste izgubili kar precej energije. Zato opazujte, na kaj ste šibki in kdo ali kaj sproži vaše reakcije, saj je to smiselno globlje pozdraviti v sebi. Zvečer pride Luna v znamenje škorpijona, kar bo še spodbudilo močno čustvovanje in sumničavost, pa tudi intuitivnost. Najmočnejši vpliv boste čutili biki, raki, škorpijoni in ribe.

Sreda, 3. 3.
Zanimiv dan, poln intenzivnih čustev, dobrih idej in spoznanj. Že zjutraj lahko, da boste prejeli sporočilo ali darilo od vaše simpatije in čutili boste intenzivno energijo, ki se bo krepila tudi na daljavo. Razmišljali boste o čustvih, o svojem življenju in skozi to prišli do dobrih spoznanj, a ni nujno, da bodo odločitve sledile. Pomembno pa je, da se zavedate, kdo v vas spodbuja iskrice veselja, življenja, kar se bo okrepilo tudi proti večeru. Možnosti dobrega zmenka so velike, zato si rezervirajte čas in povabite simpatijo na srečanje. Najmočnejši vpliv boste čutili raki, levi, tehtnice, škorpijoni, vodnarji in ribe.

Četrtek, 4. 3.
Nemirna noč je verjetno za vami, saj so se sproščale miselni vzorci in pretirane skrbi iz preteklosti. Mars je zgodaj zjutraj prešel v znamenje dvojčkov, kar bo okrepilo komunikacijo, moč misli in aktivnost skoraj do konca aprila. Odlično obdobje za pogajanja, nove smernice v razvoju in spremembe v načinu razmišljanja. Malo pred polnočjo pride luna v znamenje strelca, kar bo v vas prebudilo željo po potovanjih in dogodivščinah. Najmočnejši vpliv boste čutili ovni, dvojčki, raki, škorpijoni ter strelci.