Astro

Kaj leto 2021 prinaša dvojčkom

Andreja Novak
28. 1. 2021, 00.16
Posodobljeno: 1. 2. 2021, 22.02
Deli članek:

Dvojčka 21. 5.–20. 6.

Pixabay
Dvojčka

Počutje
Odlično počutje vas bo pospremilo v novo leto. Srečni boste in to energijo boste delili tudi med druge, zato boste povsod zaželeni. Lahko se boste dogovorili marsikaj in si odprli mnoge dobre poti. Čutili boste svoje poslanstvo in vedno boste ob pravem času na pravem mestu. Marca se lahko zgodi, da se boste vključili v kakšno skupinsko izobraževanje ali šli na potovanje, kjer boste delovali v dobrobit vseh. April bo poln dogajanja in bolj boste občutljivi na počutje družinskih članov. To bo lahko negativno vplivalo na vaše zdravje. Maj vas bo povzdignil v dobrih odnosih in poletje boste preživeli z optimizmom in navduševanjem drugih. Ničesar vam ne bo težko urediti, saj boste imeli velik vpliv na okolico. Julija boste imeli več opravka s sabo in se boste želeli malo odmakniti, a vas bo avgust že sprostil in posvetili se boste odnosom do konca oktobra, ko bo ponovno čas za vas in vaše materialne dosežke. Konec novembra in decembra poskrbite za svoje zdravje in ne bodite trmasti, da ne končate v postelji. Občutljivi boste na vse dogajanje zunaj in morali se boste naučiti poskrbeti zase.

Ljubezen
V začetku leta boste odprti za prijateljstvo in boste preko tega lažje vzpostavili odnos s simpatijo. To vam bo dalo dodatno veselje, pa tudi občutek svobode v odnosih. Konec februarja boste imeli večjo magnetno moč na okolico in godilo vam bo občudovanje. V marcu lahko, da boste zaradi ljubezni potovali v tujino ali pa boste simpatijo srečali na delavnici ali na nekem izobraževanju. April bo odličen za vzpostavljanje ljubezni doma, zato se posvetite partnerju, samski pa povabite simpatijo domov, če želite, da se odnos razvije v pravo smer. Tudi začetek maja bo odličen za ljubezen, zato ne odlašajte s čustvi, pokažite jih, saj vas bo potem usoda vodila bolj v poslovne vode. Konec julija boste želeli vse postaviti na novo in se boste bolj posvetili sebi ter ljubezni. Lahko, da boste imeli več možnosti in se ne boste znali odločiti, v katero smer bi poklonili srce. Polno se boste ukvarjali z odnosi in ljubeznijo do sredine oktobra, ko se bo pokazalo, kdo je za vas optimalen prijatelj, partner in družba, in boste zadovoljni vse do konca leta.

Posel/denar
Poslovno boste dobro začeli leto. Odlične priložnosti vas bodo spodbujale, da okrepite svoje talente, znanje in s tem tudi samozavest. Tako boste imeli prva dva meseca odprte možnosti za kreativnost in podporo, da naredite maksimalno dobre korake v karieri. Večji finančni rezultati se bodo pokazali konec aprila, ko vam bo čisto jasno, kaj želite. Delovne uspehe boste imeli tudi konec maja in v začetku junija, če boste pravočasno predstavili svoje ideje pravim ljudem. Sledite svoji intuiciji in predlagajte ideje, ki prinašajo tudi v skupno dobro, saj boste pri tem ne samo uživali, temveč boste tudi dobro nagrajeni. Čez poletje ste lahko sproščeni v ljubezni in dopustovanju, saj ne bo novih priložnosti vse do oktobra. November in december pa boste spet precej delovna in tudi z velikimi rezultati. Finančno boste preveč zapravljali, da bi bili čisto mirni, saj boste kdaj zapravili denar, ki bo šele k vam prihajal. Spremenite način sodelovanja z denarjem, da vam bo lažje. Odprte možnosti za nepričakovan denar v obliki darila ali iger na srečo lahko pričakujete samo konec marca.

Nasvet za dobro leto 2021
V prvi polovici leta se ne bojte vodilne vloge, ki vam jo bo namenila usoda. Sprejmite ponujene priložnosti in seveda odgovornost. Ne bojte se novosti, novih znanj in novih poznanstev, saj vam prav to prinaša vse, kar potrebujete. Morda boste več potovali ali se celo preselili zato, da optimalno zaživite in izpolnite svoje načrte in poslanstvo. V drugi polovici leta pa popazite malo na zdravje, da ne boste pretiravali z delom ali se izčrpali zato, da prikrijete napake drugih. Svoje uporništvo uporabite zase oz. v dobrobit svojega življenja na vseh področjih.

Priporočljive barve za leto 2021 po mesecih:
Dobro je nositi takšna oblačila ali uživati takšno hrano, pijačo ali spati v posteljnem perilu takšne barve ali na kakršenkoli drug način vnesti to barvo v vsakodnevno življenje.
Januar: turizna bo spodbudila dober fizičen in psihičen elan.
Februar: srebrna vas bo podprla pri spremembah in vam bo v oporo na vseh področjih življenja.
Marec: vijolična vam bo pomagala pri širitvah idej in vas podprla v navdušenosti.
April: rdeča vam bo dala fizične moči in aktivirala željo po doseganju ciljev.
Maj: modra vas bo osvežila in vam nudila podporo v globljem dihanju in sprostitvi telesa.
Junij: svetlo modra vam bo dala navdih in podporo v napredovanju.
Julij: oranžna vam bo podprla samozavest in aktivirala veselje do življenja.
Avgust: rumena bo okrepila vašo modrost in povezanost v prave smeri.
September: roza vas bo umirila in spodbudila k dobremu sodelovanju.
Oktober: temno vijolična vam bo dala ideje, podprla notranjo modrost in dobro spanje.
November: temno rdeča vas bo prizemljila in v vas spodbudila življenjsko strast.
December: svetlo rjava vam bo okrepila stabilnost in spodbudila notranjo in zunanjo urejenost.

Na spodnjih povezavah pa lahko preverite, kaj se v letu 2021 obeta drugim astrološkim znakom:

Kaj leto 2021 prinaša ovnom

Kaj leto 2021 prinaša bikom

Kaj leto 2021 prinaša rakom

Kaj leto 2021 prinaša dvojčkom

Kaj leto 2021 prinaša levom

Kaj leto 2021 prinaša devicam

Kaj leto 2021 prinaša tehtnicam

Kaj leto 2021 prinaša škorpijonom

Kaj leto 2021 prinaša strelcem

Kaj leto 2021 prinaša kozorogom

Kaj leto 2021 prinaša vodnarjem

Kaj leto 2021 prinaša ribam