Astro

Kaj leto 2021 prinaša škorpijonom

Andreja Novak
28. 1. 2021, 00.16
Posodobljeno: 2. 2. 2021, 16.04
Deli članek:

Škorpijon 24. 10.–22. 11.

Pixabay
Škorpijon

Počutje
Ne boste mogli iz svoje kože in si s svojim vplivom prislužili težave oz. sprejeli bremena za počutje drugih. To vas bo obremenjevalo, a ne boste našli dobre rešitve, razen izolacije, kar pa seveda ne bo šlo. Večje poslovne in materialne spremembe vas bodo izčrpavale, a takoj, ko se bo kaj dobro izpeljalo, boste na to pozabili. Vse do aprila boste čutili veliko podporo, da sledite intuiciji. Maj bo prinesel spremembe, ki vas bodo veselile, vseeno pa boste malo zmedeni, kako bi sedaj organizirali svoje življenje. Globoka čustva vam ne bodo pustila spati. Dojeli boste, da je čas za spremembe. Poleti boste testirali, kako se počutite ob različnih ljudeh. Jesen bo prinesla nove kreativne navade, ki vas bodo veselile. V novembru popazite na svoje zdravje, saj bo čas za notranji umik, ki pa ga ne boste mogli čisto v celoti izvesti. Okrepite telovadbo ali fizične priprave na svoje poslovne podvige, da se ne boste čisto telesno prekurili. Šele decembra vam bo uspel malo večji odmik in s tem tudi boljše počutje. Res redno potrebujete čas zase.

Ljubezen
V začetku leta boste imeli preveč dela, da bi opazili simpatije in se posvetili ljubezni, kljub temu, da bo druga polovica januarja naklonjena intimnim srečanjem. Bolj boste odprti za ljubezen konec februarja in začetku marca. Tudi aprila boste aktivni v odnosih in bo potrebno uskladiti prijateljstva in ljubezen. Razmisliti boste morali o načinih sodelovanja v partnerskem odnosu, kar vas bo zaposlilo vse do poletja. Bolj romantični boste v drugi polovici julija, ko boste imeli tudi številne priložnosti za zmenke, saj boste oddajali neustavljivo energijo, ki bo pritegnila mnoge v vašo bližino. Usoda vas bo vodila v spremembo načina sodelovanja v odnosih. Osvobodili se boste lahko globljih strahov ali neprilagojenosti oz. nesproščenosti iz preteklosti. Septembra boste naredili vse, da ustvarite ljubeče gnezdo doma, in lahko, da se boste zaradi ljubezni odločili za renovacijo doma. Spremembe ljubezni in sproščenost bodo počasi prehajale v vaš način življenja in začeli boste spet zaupati.

Posel/denar
Odlične priložnosti se bodo pojavile že v prvih dveh mesecih. Imeli boste srečo, da boste odreagirali pravočasno na dobre priložnosti in začeli sodelovati z novimi ljudmi ali na drugačen način. Precej truda boste vložili v vse začeto, kar bo nujno, saj boste morali celoten sitem čisto spremeniti. Marca in aprila boste malo zmedeni, saj vas bodo odnosi zmotili v zbranosti in boste morali na novo aktivirati svojo kreativnost. Smiselno bi bilo, da se naučite prilagajati in ste manj fatalistični v svojem poslovnem udejstvovanju. Maja bodite pozorni, da dobro razmislite svoje motive ter najdete prave ideje za razrešitev nastalih situacij. Že junija vas bo usoda močno podprla, in če boste dobro komunicirali in imeli praktične rešitve, se bodo posli dobro obnesli. Od julija pa vse do decembra boste morali negovati odnose, če boste želeli dobro sodelovati. Vse se bo prepletalo in morali si boste priznati, koga zares potrebujete in s kom si želite sodelovati. To bo umirilo vas in vaše prijatelje ter sodelavce.

Nasvet za dobro leto 2021
Slej ko prej bo treba pogledati v globoka čustva, ki v vas povzročajo razdiralno silo, ki se lahko odraža kot nenadna jeza, jezljivost ali celo kot bolezen. Odločite se, da letos razrešite odnose, in to zgolj s tem, da začnete iskreno in brez pretirane samoanalize izražati svoja čustva. Osvobodili boste mnoge, ne samo sebe. V drugi polovici leta bodite pozorni na telo in na zunanji videz ob pomembnejših srečanjih. Tako boste lahko pravočasno odreagirali na dogajanje in z intuicijo dojeli, kje so vaše šibke točke, ki jih morate čim prej sprostiti in pozdraviti. Okrepil se vam bo magnetni privlak za to, kar nosite v sebi, zato je koristno, da sprostite vse tiste negativne misli in pričakovanja, ki k vam pritegnejo te izkušnje, ki se jih bojite.

Priporočljive barve za leto 2021 po mesecih
Dobro je nositi takšna oblačila ali uživati takšno hrano, pijačo ali spati v posteljnem perilu takšne barve ali na kakršenkoli drug način vnesti to barvo v vsakodnevno življenje.
Januar: Bela za svež začetek, optimizem in osvoboditev starih bremen.
Februar: Zlata okrepi pozitiven stik z ljudmi in aktivira vaše samozdravljenje miselnih vzorcev.
Marec: Vijolična vam pomaga izboljšati vid in poglobi stik z intuicijo.
April: Rdeča usmeri vašo notranjo moč in optimizira aktivnosti.
Maj: Modra pomaga ohladiti razburkana čustva in pomiri duha.
Junij: Oranžna vam okrepi veselje do življenja in sprosti napetost v različnih situacijah.
Julij: Temno rdeča vas sprosti, pomladi telo in duha ter okrepi seksualno energijo.
Avgust: Roza podpre srčne želje in omehča vaš stik z drugimi ljudmi in okoljem.
September: Rjava prizemlji vaše poslovne in osebne namere, cilje.
Oktober: Rumena stabilizira dobro počutje in umiri posledice stresa in želodec.
November: Črna vas zaščiti pred negativnimi vplivi okolja doma in v poslu.
December: Magenta vam pomaga sprostiti psihična bremena in stabilizirati dobro počutje v hrbtenici.

Na spodnjih povezavah pa lahko preverite, kaj se v letu 2021 obeta drugim astrološkim znakom:

Kaj leto 2021 prinaša ovnom

Kaj leto 2021 prinaša bikom

Kaj leto 2021 prinaša rakom

Kaj leto 2021 prinaša dvojčkom

Kaj leto 2021 prinaša levom

Kaj leto 2021 prinaša devicam

Kaj leto 2021 prinaša tehtnicam

Kaj leto 2021 prinaša škorpijonom

Kaj leto 2021 prinaša strelcem

Kaj leto 2021 prinaša kozorogom

Kaj leto 2021 prinaša vodnarjem

Kaj leto 2021 prinaša ribam