Astro

Kaj leto 2021 prinaša bikom

Andreja Novak
28. 1. 2021, 00.14
Posodobljeno: 31. 1. 2021, 23.58
Deli članek:

Bik 21. 4.–20. 5.

Pixabay
Bik

Počutje
Začetek leta vas bo malo izmučil, saj ne boste imeli velikega vpliva na dogajanje okoli sebe. Zato bo zelo pomembno, da se dobro počutite sami s sabo, saj vas bodo sicer preganjale negativne misli, strahovi, celo preganjavice. Če boste delovali iz nemira in panike, si boste lahko ustvarili precejšnje težave na vseh področjih. Mesec marec in pomlad vam bosta prinesla boljše energije in zvezde vas bodo podprle v odnosih, v katerih boste pridobili več notranjega miru in si okrepili samozavest. Takoj boste lažje ustvarjali in se aprila popolnoma usmerili v pridobivanje materialnih dobrin, popravljanje ali obnovo doma, avtomobila in stvari, na katere ste ponosni. Maja boste zacveteli in se bolj sproščeno odprli vsemu, kar vam bo življenje nudilo, kar boste potem z odprtim srcem delili s svojimi bližnjimi. Junij vas bo osrečil, saj boste lahko svoje vrednote delili neobremenjeno ter si pridobili zaveznike. Poleti boste precej bolj komunikativni in vsi vas bodo občudovali, kar vam bo godilo. Jeseni boste kot po svoji navadi izginili iz javnega življenja in pozabili na svoje družabno življenje. Šele konec novembra se boste spet spomnili na zunanje dogajanje in se odprli druženju.

Ljubezen
Preobrazba ljubezenskega odnosa se bo začela že na začetku leta. Samski biki imate priložnost, da srečanja s simpatijo privedete v bolj intimne vode. Do sredine februarja boste obdani s srečo v ljubezni, kar vam bo okrepilo življenjsko energijo in vas poživilo. Konec februarja se bodo ponujale možnosti za flirtanje ali ljubezen v okolici, in kamorkoli boste šli, boste srečali ali stare simpatije ali pa prižigali ljubezenske iskrice naokoli. Marca in aprila se ne spogledujte v službi, da si ne boste nakopali poslovnih težav, čeprav se lahko zgodi, da se boste težko uprli tej preizkušnji. Maja ter v začetku junija bodo lahko posledice v tej smeri. Vsekakor vam bo nasprotni spol v službi močno naklonjen, kar vam lahko pomaga pri sodelovanju in skupnem uresničevanju zahtevnih nalog. Poleti bodite pozorni, da si ne uničite ljubečega odnosa s starim načinom delovanja, saj poletje v vas prebudi bridke stare spomine. Jesen boste preživeli v bolj delovnih vodah in pozabili na ljubezen oz. boste bolj praktični glede odnosa. Strast se bo razcvetela spet konec novembra in vam polepšala zimo. Možnosti za ponovno zbližanje z bivšim partnerjem bodo odprte, zato razmislite, kaj si zares želite.

Posel/denar
Na začetku leta se ne boste ravno posvečali poslu in karieri, saj tudi ne bo pravih priložnosti. Te se bodo pojavile v aprilu in ne čakajte, samo sodelujte in se potrudite, če želite doseči na tem področju pozitivne spremembe. Do sredine maja boste imeli namreč dobro podporo zvezd, da naredite kaj v povezavi s povišico, menjavo službe ali delovnega mesta. Naslednja priložnost bo v začetku avgusta, če boste takrat službeno aktivni, vam bo to prineslo dober delovni ugled in lahko bi že septembra poželi sadove ali pa malo kasneje, v začetku novembra. Finančno boste stabilni, a želeli si boste še močnejše temelje in iskali možnost dobrega nakupa stanovanja, parcele ali hiše, kar se vam lahko uresniči konec junija, na začetku oktobra, konec novembra ali začetku decembra.

Nasvet za dobro leto 2021
Ne taktizirajte, temveč iskreno pristopajte v vsa področja in odnose, ki so vam pomembni. Samo tako boste lahko dosegli srečo in tudi materialno obilje, ki vam je pomembno. Posebne priložnosti ob mrkih v 2021 vas bodo konec maja in v začetku junija spodbujale k odpiranju k novi filozofiji življenja ter bolj sproščenemu sledenju usodi, ob koncu novembra in v decembru pa k spremembam v temeljih predvsem glede tradicionalnosti v vašem domu. Sprostite se in sledite idejam, ki jih boste skozi to dogajanje dobili.

Priporočljive barve za leto 2021 po mesecih:
Dobro je nositi takšna oblačila ali uživati takšno hrano, pijačo ali spati v posteljnem perilu takšne barve ali na kakršenkoli drug način vnesti to barvo v vsakodnevno življenje.
Januar: mornarsko modra bo okrepila vaš optimizem za nove začetke.
Februar: zelena vam bo pomagala sprostiti telo in okrepiti sproščeno dihanje.
Marec: z magento boste lahko transformirali počutje in sprostili hrbtenico vseh bremen.
April: siva vam bo pomagala pri samozaščiti pred vplivi okolja in vas umirila ter okrepila vaš pozitiven vpliv na okolje.
Maj: sinje modra vas bo spodbudila k sprostitvi uma in dihal ter dobremu počitku.
Junij: roza – mehko sodelovanje, sproščeno, v odnosih in doma.
Julij: rumeno-oranžna vas bo spodbudila k samozavesti in veselju.
Avgust: rjava – aktivirala vam bo potrebno voljo za delo in možne uspehe v karieri.
September: ciklamna – okrepila bo prijateljstvo in dobro druženje.
Oktober: temno zelena vam bo pomagala pri novih materialnih pridobitvah in rehabilitaciji telesa in duha.
November: turkizna vam bo pomagala pri notranji umiritvi in poskrbela za pravi navdih.
December: črna vas bo zaščitila in umirila ter dobro pripravila na novosti.

Na spodnjih povezavah pa lahko preverite, kaj se v letu 2021 obeta drugim astrološkim znakom:

Kaj leto 2021 prinaša ovnom

Kaj leto 2021 prinaša bikom

Kaj leto 2021 prinaša rakom

Kaj leto 2021 prinaša dvojčkom

Kaj leto 2021 prinaša levom

Kaj leto 2021 prinaša devicam

Kaj leto 2021 prinaša tehtnicam

Kaj leto 2021 prinaša škorpijonom

Kaj leto 2021 prinaša strelcem

Kaj leto 2021 prinaša kozorogom

Kaj leto 2021 prinaša vodnarjem

Kaj leto 2021 prinaša ribam