Astro

Kaj leto 2021 prinaša ovnom

Andreja Novak
28. 1. 2021, 00.01
Posodobljeno: 30. 1. 2021, 15.35
Deli članek:

Oven 21. 3.–20. 4.

Pixabay
Oven

Počutje
V začetku leta boste nagnjeni k jezi, trmi in hipnim odločitvam, ki bodo presenečala okolico in vas. Notranji nemir bo vplival na vaše počutje in lahko, da boste imeli težave s hrbtenico in/ali živčevjem. Pazite na svoje oči, da si zaradi napetosti, pretirane uporabe elektronskih naprav in premalo počitka trajno ne poškodujete vida. Boljše počutje se bo začelo v začetku marca, ko boste pripravljeni kaj več narediti za svoje telo. Do maja boste sproščeni, komunikativni in optimistični. Če si boste nakopali preveč dela, se lahko zgodi, da boste imeli simptome izgorelosti. Zavedajte se, da potrebujete počitek, da umirite misli in se sprostite. Poletje vam bo vrnilo optimizem in samozavest, ne pozabite pa na redno gibanje, da ne boste imeli težav s hrbtenico in srcem. Jeseni se bolj posvetite dobri in zdravi prehrani, saj bosta vaš želodec in črevesje bolj občutljiva. Večja čustvena občutljivost vas bo ujela na zimo in pomembno vam bo, kakšno bo ozračje doma.

Ljubezen
Prva dva meseca boste želeli, da je vse po vaše, in boste konec februarja presenečeni, ko partner ne bo želel sodelovati v vaših načrtih. Trmarili boste dalje po svoje in šele aprila se boste odprli ljubezni in seksualnosti. Samski boste aprila začutili željo po dvojini in se začeli ozirati po simpatijah, flirtanje vam bo postalo navada. Maja in junija boste srečni, če boste pokazali svoja čustva in dovolili to tudi bližnjim. Ljubezensko najbolj vroč mesec bo julij, ko boste povsod videli priložnosti in zdelo se vam bo, da ste magnet za nasprotni spol. Z lahkoto boste povabili simpatije na zmenke in blesteli boste v svojih osvojevalskih pohodih. Jeseni boste morda imeli simpatijo ali ljubezen v tujini in boste iskali priložnosti in izgovore za srečanja. Pozimi pazite, da si ne zrušite dobrih odnosov, saj boste lahko s svojimi besedami in razglabljanji sprožili stare prepire.

Posel/denar
Premalo pozornosti boste namenjali službi, delu, saj boste računali na pomoč drugih. Lahko, da se boste ušteli, saj vsi ne bodo želeli nadomeščati vašega dela niti vlagati v stvari, ki so vam pomembne. Marca se boste bolj intenzivno lotili kariere ali imeli sploh priložnost pokazati, kaj zmorete in želite. Potrudite se, saj bo naslednja prilika šele v septembru. Napredovanje bo sicer možno v juliju, a boste preveč zaposleni z ljubeznijo, da bi se trudili v tej smeri. Zato izkoristite priložnosti septembra, pa tudi na začetku novembra, ko vam bo usoda ponujala številne priložnosti, mogoče celo vodilno vlogo v poslu. Z denarjem večjih težav ne boste imeli. Možnosti večjih finančnih daril ali dediščine se v 2021 pojavijo že konec januarja in začetku februarja, a bo pomembno, da jih boste opazili in sprejeli s tem povezano odgovornost.

Nasvet za dobro leto 2021:
Izogibajte se skrajnih situacij v javnosti in pazite, da jih sami ne izzivate. Potrudite se in pravočasno odreagirajte na stvari, ki vas notranje bremenijo. Še posebej bodite pozorni na obdobje, ko na vas vplivajo lunini in sončevi mrki. Tako že konec aprila trenirajte notranji mir, saj bo na vas že lahko močno deloval lunin mrk, ki bo 26. maja aktiviral vašo notranjo moč, ki lahko kot eksplozija čustev ob nepravem času povzroči večje težave v javnosti. Ta vpliv bo okrepljen še s sončevim mrkom 10. junija, tako da je resnično nujno, da začnete nadzorovati notranje dogajanje. Priporočljivo je fizično gibanje, šport, ki vas bo sočasno umiril ter okrepil, da boste lahko to močno energijo v sebi usmerili v dobro. Če boste to dobro izpeljali, boste lahko preverili ob drugih dveh mrkih: lunin 19. novembra in sončev 4. decembra, ki bosta v vas ponovno aktivirala podobne energije in preverila povezavo z javnostjo in vašim notranjim mirom. Okrepila se bo vaša samozavest, uspeh in kreativnost. Sreča vas bo začela aktivno spremljati in sprememba življenja bo velika.

Priporočljive barve za leto 2021 po mesecih
Dobro je nositi takšna oblačila ali uživati takšno hrano, pijačo ali spati v posteljnem perilu takšne barve ali na kakršenkoli drug način vnesti to barvo v vsakodnevno življenje.
Januar: temno vijolična vam bo pomagala bo sprostiti pretekla bremena in okrepila sproščenost ter možnosti za dober razmislek.
Februar: roza in oranžna bosta sprostili vaš instinkt, da boste bolj čutili pretočnost v telesu in se izognili reakcijam na stresne situacije, ki jih imate še iz preteklosti.
Marec: svetlo modra vam bo pomagala pri lažjem razmišljanju in komunikaciji.
April: zelena bo sprostila vaš način dihanja in bolje boste sodelovali z okoljem.
Maj: temno zelena vas bo povezala z ljubeznijo v sebi in ljubeznijo v okolici.
Junij: sončno rumena bo aktivirala dobro voljo v vas in okoli vas.
Julij: rdeča – zagoreli boste v svoji strastni energiji.
Avgust: peščena bo poudarila vaš notranji red in magnetno privlačnost.
September: rdečerjava bo okrepila vaše čutenje in občutek za sodelovanje.
Oktober: nežno vijolična vam bo pomagala priti v harmonične odnose.
November: temno rdeča bo okrepila vašo strast.
December: črna – zaščitila vas bo in vam dodala pridih magičnosti.

Na spodnjih povezavah pa lahko preverite, kaj se v letu 2021 obeta drugim astrološkim znakom:

Kaj leto 2021 prinaša ovnom

Kaj leto 2021 prinaša bikom

Kaj leto 2021 prinaša rakom

Kaj leto 2021 prinaša dvojčkom

Kaj leto 2021 prinaša levom

Kaj leto 2021 prinaša devicam

Kaj leto 2021 prinaša tehtnicam

Kaj leto 2021 prinaša škorpijonom

Kaj leto 2021 prinaša strelcem

Kaj leto 2021 prinaša kozorogom

Kaj leto 2021 prinaša vodnarjem

Kaj leto 2021 prinaša ribam