Astro

Kaj leto 2021 prinaša rakom

Andreja Novak
28. 1. 2021, 00.01
Posodobljeno: 31. 1. 2021, 01.26
Deli članek:

Rak 21. 6.–22. 7.

Pixabay
Rak

Počutje
Dobre namere, ki ste si jih zastavili za novo leto, bodo držale prvih štirinajst dni, potem vas bodo spet prevzeli bližnji odnosi in boste pred tem, da ponovno pozabite nase. Usoda pa bo želela, da se postavite zase, tako v poslu kot osebnem življenju, zato boste morali sodelovati z dogajanjem ali pa boste imeli težave z zdravjem. Najbolj na udaru bodo vaši živci in črevesje, kar vam bo dober pokazatelj psihičnega pritiska iz okolja. Konec aprila boste imeli lahko močnejše sanje, skozi katere boste dobivali potrebna sporočila. Ne boste našli svojega miru, saj ste čisto preveč povezani z ljudmi, ki pa živijo svoje življenje in imajo svoje lekcije in svojo usodo. Nikogar ne boste mogli ubraniti pred težavami in to vam bo povzročalo največje pritiske. Poletje boste preživeli s partnerjem in nihali boste v počutju glede na njegovo razpoloženje. Šele septembra se boste stabilizirali in razumeli izvor svojih težav, ki vam povzročajo takšna nihanja v počutju. Do konca leta se boste potrudili, da se stabilizirate in si vzpostavite nove temelje za svoj dom.

Ljubezen
Začetek leta boste pričakali v objemu ljubezni. Partnerski odnos vam bo pomagal pri odločitvah za spremembe v življenju. Samski se boste morali odločiti, da ustvarite čas za druženje, sklepanje odnosov in spoznavanje simpatij. Precej dela boste imeli, a bo za ljubezen vedno dovolj časa. V marcu boste zaradi ljubezni morda potovali v tujino ali šli na daljšo pot ter spremenili način življenja. Dober partnerski odnos vam bo spodbujal poslovni uspeh. Samski razmislite o uskladitvi življenja tako, da pripravite doma prostor za partnerja. Tako se boste lažje odprli novemu načinu življenja. Poletje vam bo prineslo pozitivne spremembe, še posebej avgust, ko bo ljubezen zacvetela in boste začeli delati konkretne spremembe. Želeli bi se popolnoma izolirati s partnerjem, a to ne bo šlo, zato je nujno, da ohranite dobro komunikacijo. Ne prilagajate preveč svojega dela zavoljo partnerja, da ne izgubite svojega stebra delovanja. Konec novembra vas bo zagrabila romantičnost novega leta in boste pretiravali s praznovanji (v dvoje) do konca decembra.

Posel/denar
Poslovno boste vse bolj iskani in usoda vam bo namenjala velike korake v dobrih spremembah. Imeli boste možnost že konec januarja začeti nekaj novega, kar bo prineslo dobre spremembe tudi v finančnem smislu. Marca in aprila uredite svoje domače temelje in investirajte denar v svoj dom, da se boste potem lažje odločali za nove projekte, ki bodo vse bolj uspešni tako javno kot finančno. Delovno naredite čim več na začetku poletja, preden vas odnese dogajanje s prijatelji in dopustovanje. Če ne boste dobro zasnovali svojega poletnega dela, boste še v septembru imeli precejšnje težave, ker se ne boste mogli čisto aktivirati v svoj delovni elan, zato boste iskali izgovore in se izmikali novim priložnostim. Šele konec oktobra boste postali ponovno stabilni tako poslovno kot finančno.

Nasvet za dobro leto 2021
Karkoli boste delali, začnite čisto iz temeljev, da boste točno vedeli, kakšno je stanje in kaj ste zares naredili. Ne sprejmite pomoči od ljudi, ki jim ne zaupate, saj si boste s tem prislužili samo kup skrbi in težav z ljudmi, ki so vas že v preteklosti samo ovirali. Razmislite, če so to res vaši prijatelji ali pa vas poiščejo samo takrat, ko so v težavah in pričakujejo, da ustavite svoje življenje, da jim pomagate. Presekajte to razvado in poskrbite za svoje ljudi, svoje prijatelje, svojega partnerja in svoje življenje. Če boste to uspešno naredili v prvi polovici leta, boste v drugi polovici precej bolj srečni, kreativni in usmerjeni v pravo smer za svoje optimalno življenje. V decembru bodite pozorni, da se ne boste iz osebne rane, da bi vsem pomagali, ponovno zapletli z ljudmi, ki vam prinašajo samo težave.

Priporočljive barve za leto 2021 po mesecih
Dobro je nositi takšna oblačila ali uživati takšno hrano, pijačo ali spati v posteljnem perilu takšne barve ali na kakršenkoli drug način vnesti to barvo v vsakodnevno življenje.
Januar: rdeče-rjava vas bo spodbujala v sproščenih odnosih.
Februar: oker vam bo dala spodbudo k aktivnostim za svoje življenje in za suverenost v vsem.
Marec: vijolična vas bo povezala z vsem dogajanjem in vas spodbudila k navdihu.
April: temno rdeča vas bo globinsko sprostila tudi za dobro spanje in aktivirala strast.
Maj: modra vas bo ohladila na pravi način in vas spodbudila v kreativnosti.
Junij: sivo-rjava vam bo dala zaščito in notranjo umiritev za dobre domače odnose.
Julij: srebrna vas bo spodbudila k dobremu spanju in zaščiti pred vplivi okolja.
Avgust: marelična vam bo prinesla veselje in notranjo pozitivno naravnavo.
September: zlata vas bo spodbudila v novih dosežkih in podprla v akciji.
Oktober: rdeča vam bo podprla fizično moč in imunski sistem ter vaš nemir preusmerila v pravo smer.
November: roza vam bo podarila mehkobo do sebe in življenja ter okrepila počitek.
December: svetlo modra vam bo spodbudila dobro kreativnost za nove začetke.

Na spodnjih povezavah pa lahko preverite, kaj se v letu 2021 obeta drugim astrološkim znakom:

Kaj leto 2021 prinaša ovnom

Kaj leto 2021 prinaša bikom

Kaj leto 2021 prinaša rakom

Kaj leto 2021 prinaša dvojčkom

Kaj leto 2021 prinaša levom

Kaj leto 2021 prinaša devicam

Kaj leto 2021 prinaša tehtnicam

Kaj leto 2021 prinaša škorpijonom

Kaj leto 2021 prinaša strelcem

Kaj leto 2021 prinaša kozorogom

Kaj leto 2021 prinaša vodnarjem

Kaj leto 2021 prinaša ribam