Astro

Andreja Novak: zaznali boste, da je čas za velike notranje premike

Andreja Novak
27. 1. 2021, 23.55
Posodobljeno: 31. 1. 2021, 23.57
Deli članek:

Energijska napoved za obdobje od 29. januarja do 4. februarja 2021.

Tibor Golob
andreja novak

Venera vstopi v znamenje vodnarja, kar bo sprostilo čustva in vas navdalo z občutkom svobode in želje po spremembah. Vedeli boste, da je čas za notranje premike, da boste šele potem lahko uvedli večje spremembe navzven. Kako boste vedeli, da greste pravo pot? Ko boste imeli vse več energije in notranjega žara ne glede na to, kaj so bo dogajalo v vašem okolju.

Petek, 29. 1.
Optimizem vas bo preveval, saj povezava Sonca in Jupitra omogoča videnje vseh pozitivnih vidikov življenja. Imeli boste občutek, da je vse mogoče in sproščenost se bo pokazala v vseh okoljih. Možne so večje pozitivne spremembe, ki bodo celo vodile v evforijo ali megalomanijo. Izogibajte se nakupovanju, saj boste tudi v teh pogledih lahko pretiravali. Izkoristite pa dan za nego telesa, obisk frizerja in se uredite, saj bo to še spodbudilo vaše dobro počutje. Najmočnejši vpliv bodo čutili levi in strelci, vodnarji ter ribe.

Sobota, 30. 1.
Organizirajte si delovno soboto, saj luna že dopoldne pride v devico, kar vas po spodbujalo k natančnosti in ne boste mogli počivati dokler ne boste naredili zastavljenih obveznosti. Ker se Merkur pripravlja na retrogradno fazo, bo danes vse bolj umirjeno in ne bo se vam dalo veliko pogovarjati, tudi razmišljati ne. Boste pa vse bolj povezani z notranjimi idejami, ki se bodo na večer še okrepile, ko se bo Luna povezala z Uranom, sočasno pa bo Merkur v vodnarju tik pred retrogradno fazo.
Najmočnejši vpliv bodo čutili dvojčki, raki, device in vodnarji.

Nedelja, 31. 1.
Nenavaden dan, ko boste po eni strani prejeli zanimive ideje, naredili zanimive stvari, sočasno pa ne boste mogli izpeljati rutinskih načrtov, ker vam bo preprosto zmanjkalo volje. Merkur se obrača retrogradno do 21.februarja. V tem času boste lahko naredili dobro miselno inventuro ter raziskali omejujoča prepričanja glede težavnih področjih življenja. Izkoristite ta čas in preberite knjigo na tematiko, ki vam dela preglavice, pa naj je to obilje, seks ali partnerska veza ali vzgoja otrok. Karkoli vas muči, v tem obdobju vam bodo dane možnosti, da odklenete negativne misli in jih opustite za vedno. Najmočnejši vpliv bodo čutili dvojčki, tehtnice in vodnarji ter ribe.

Ponedeljek, 1. 2.
Dopoldne se boste trudili, da bi čimbolj natančno izpolnili svoje delovne naloge, zato boste čustveno malo odmaknjeni. Popoldne pride Luna v znamenje tehtnice, kar vas bo sprostilo v čustvih, a vseeno boste čutili željo, da vztrajate v svojih zahtevah in se ne odmikate tistim, ki so prišli za vami. Povezava Sonca in Marsa bo močna in vas bo vodila v pre-hitro akcijo in nepotrpežljivi boste do vseh, ki bi vam želeli soliti pamet. Na srečo vstopi Venera v znamenje vodnarja, kar bo osvobodilo notranjo napetost in vam dodalo podpore k življenjski energiji, da boste začutili, da ima smisel se potruditi za stvari in ljudi, za katere vam je mar. Najmočnejši vpliv bodo čutili ovni, raki, tehtnice, kozorogi in vodnarji.

Torek, 2. 2.
Napetosti bodo prisotne in slej ko prej bo potrebno narediti seznam osebnih vrednot, ki jim sledite za vsako ceno. Občutljivi boste in preverjali svoje odločitve. Ko boste našli svoje zavetnike in dušne prijatelje, vas bo zajela sreča, pa tudi hrepenenje po večjih dobrih spremembah v življenju. Takoj boste začutili okrepljeno moč in radost nad načrti. Z veseljem se boste pogovarjali v tej smeri in z bližnjimi delili sanje ter načrte za prihodnost. Najmočnejši vpliv bodo čutili ovni, raki, levi, strelci, kozorogi in vodnarji.

Sreda, 3. 2.
Dinamičen dan vas bo prisilil, da boste pogledali vase in si priznali svoja čustva. Ne prepirajte se za stvari, ki vam niso čisto jasne, zagovarjajte pa vse, za kar živite. Zaradi retrogradnega Merkurja in vplivov lune, ki popoldne pride v znamenje škorpijona, vam bodo nekatere lastne čustvene zanke postale bolj jasne. Lahko, da boste spoznali, zakaj se ne zmorete odpreti obilju ali varnosti in zakaj vam je ljubezen do sebe in življenja takšna enigma. Pišite si spoznanja in razmislite o njih, saj bodo imela zdravilni učinek na vas. Najmočnejši vpliv bodo čutili dvojčki, biki, raki, levi, škorpijoni in vodnarji.

Četrtek, 4. 2.
Če danes niste najbolj dobro spali, potem je dobro, da sprostite stara čustva in se ne obremenjujete več s stvarmi, na katere nimate vpliva. Vse tisto pa, kar morate v bližnji prihodnosti urediti za svoje optimalno življenje, je smiselno, da zapišete v seznam obveznosti in se s tem razbremenite v energijah. To je prvi korak do materializacije, da začnejo energije podpirati vaše namere. Zadnji lunin krajec vas vabi k zaključkom, za katere je bolje, da jih delate vi sami, kot da vas življenje v to prisili. Možne so nenadne prekinitve, odpovedi sodelovanja, zato ne dajajte preveč čustev na plano, da ne izzovete reakcij. Najmočnejši vpliv bodo čutili ovni, biki, raki, levi in vodnarji.