Astro

Kaj leto 2021 prinaša levom

Andreja Novak
28. 1. 2021, 00.01
Posodobljeno: 31. 1. 2021, 10.43
Deli članek:

Lev 23. 7.–22. 8.

Pixabay
Lev

Počutje
Prvih štirinajst dni leta boste fizično obremenjeni in vsepovsod vas bo spremljal občutek utesnjenosti. Želeli si boste miru in odmika od ljudi ter od vseh dnevnih obveznosti. V drugi polovici januarja se boste že sprostili in dobro počutje vas bo spremljalo do marca, ko se lahko zgodi, da boste postali malo nestrpni in želeli urediti poslovne stvari. Usoda vam bo naklonjena, če boste imeli jasno vizijo, kaj želite. Sicer se zna zgoditi, da boste bolj občutljivi na očeh in sinusih in vas bodo mučile alergije. Aprila in maja boste kreativni in si privoščili stvari, ki vas bodo veselile in vam izboljšale počutje. Poleti vas bo usoda postavila vsem na ogled in obilo energije boste potrošili za druge, a se vam ne bo toliko poznalo v osebnem počutju, saj vas bo od tega veliko stvari veselilo. Jesen bo prinesla željo po harmoniji, ponovnih začetkih in lahko, da se boste odločali za spremembe. Če boste sledili dobremu počutju, boste precej stvari ter odnosov do konca leta spremenili. Pomemben vam bo občutek svobode, saj vas bodo napeta čustva bremenila pri dihanju. Sprostitev vam bo pomembna.

Ljubezen
Lahko, da boste v začetku leta dokončevali spremembe v odnosih, ki ste jih začeli že jeseni prejšnje leto. Novo leto bo prenovilo tudi že obstoječi partnerski odnos. Januar bo tako precej zahteven za vas, če ne boste iskreni s sabo, sicer se bo vse odvijalo v najlepšem redu. Prehiteli boste pomlad z zaljubljenostjo, ki bo spodbudila tudi vaše dobre odločitve v poslu. V aprilu in začetku maja boste želeli na vsak način pomagati partnerju ali simpatiji ter boste kreativni v idejah v tej smeri. Konce maja in junija boste morali obelodaniti svoje želje in spremembe ter začeti novo poglavje v odnosih. Lahko, da se boste odločili za poroko ali kakšno drugo bolj uradno potezo v partnerstvu. Poletje boste preživeli čisto po svoje in ljubezen bo postala vaša stalnica, ki vam jo bodo drugi morda zavidali. September bo pomemben mesec, v katerem boste pokazali svojo moč in voljo za stabiliziranje svojih novih načrtov in želja. Ljubezen in partnerstvo ter drugi odnosi vas bodo zaposlovali tako do konca leta, saj bo treba kar nekaj stvari iz preteklosti spremeniti.

Posel/denar
Postavljali boste nove temelje tudi v svojem dojemanju financ in osebne svobode, zato se boste stvari lotili malo drugače kot običajno. Ne bo vam težko narediti karkoli, kar po podprlo vaš osebni poslovni načrt. Kreativni boste in imeli veliko uspeha v prvi polovici leta, še posebej v začetku februarja, ko vas bodo vsi v tem dogajanju podprli. Materialne dobrine boste poželi že v marcu, kar vas bo postavilo karierno v ospredje. Dobili boste dober občutek za instinktivne aktivnosti, ki bodo prinesle večje rezultate. Maj bo poseben mesec za vas, saj boste združili področja življenja in videli, da se da veliko doseči tudi, če povabite prijatelje, znance v svoje poslovne vode. Prav tako si boste več privoščili v septembru in boste ponosni nase ter na dosežene rezultate. Konec oktobra boste kovali nove ideje za prihodnost in pri tem upoštevali nasvete svojih bližnjih. V začetku novembra sprejmite pomoč ali ideje za poslovne dogodivščine, saj bodo prinesle večje rezultate. Lahko, da boste konec leta potovali v tujino po nove izkušnje in ideje za svoj posel, službo.

Nasvet za dobro leto 2021
Ne bojte se spremeniti svojega mišljenja in to javno priznati. Nič ni slabega v tem, da pokažete nove ideje in opustite stare, če ste spoznali, da je to za vas boljše. To vas bo osvobodilo, da se ne boste počutili ujete v dogovorih, ki vam ne služijo pozitivno. Ko boste začutili, da potrebujete več časa zase ali za svoje bližnje, sledite intuiciji. Tako se bodo odnosi bolje pokazali in lažje boste doživljali svojo moč in ljubezen. Začnite uživati v vsakdanjem življenju, in če ne gre, ga spremenite tako, da vam bo dobro.

Priporočljive barve za leto 2021 po mesecih
Dobro je nositi takšna oblačila ali uživati takšno hrano, pijačo ali spati v posteljnem perilu takšne barve ali na kakršenkoli drug način vnesti to barvo v vsakodnevno življenje.
Januar: temno rjava vam bo spodbudila magnetizem za dobre dogodke in okrepila moč.
Februar: turkizna vas podpre v doživljanju svobode in lažjem dihanju.
Marec: magenta podpira vašo uveljavitev v javnosti in vam daje občutek varnosti in stabilnosti.
April: rdeča vam okrepi strast in vas pripravi do akcije v pravem času na pravem kraju.
Maj: svetlo modra spodbuja jasne misli v zmedenih situacijah in vas podpira v dobri komunikaciji.
Junij: bela vam pomaga prenoviti življenje in osvobodi tista področja življenja, kjer ste bili preveč v preteklosti.
Julij: limonina rumena vam prinaša osvežitev, sprostitev in dvig osebnih vibracij.
Avgust: sončno zlata vas bo zaščitila in podprla pri vseh osebnih projektih.
September: bež spodbuja notranjo umiritev in zunanjo stabilizacijo za poslovni uspeh.
Oktober: indigo vam bo spodbudila občutek sreče ter poživila telo in duha.
November: temno rdeča vam aktivira strast in spodbuja regeneracijo.
December: vijolična vam pomaga osvoboditi negativne misli in slaba čustva preteklosti.

Na spodnjih povezavah pa lahko preverite, kaj se v letu 2021 obeta drugim astrološkim znakom:

Kaj leto 2021 prinaša ovnom

Kaj leto 2021 prinaša bikom

Kaj leto 2021 prinaša rakom

Kaj leto 2021 prinaša dvojčkom

Kaj leto 2021 prinaša levom

Kaj leto 2021 prinaša devicam

Kaj leto 2021 prinaša tehtnicam

Kaj leto 2021 prinaša škorpijonom

Kaj leto 2021 prinaša strelcem

Kaj leto 2021 prinaša kozorogom

Kaj leto 2021 prinaša vodnarjem

Kaj leto 2021 prinaša ribam