Astro

Kaj leto 2021 prinaša tehtnicam

Andreja Novak
28. 1. 2021, 00.01
Posodobljeno: 31. 1. 2021, 12.46
Deli članek:

Tehtnica 23. 9.–23. 10.

Pixabay
Tehtnica

Počutje
Nujno začnite izvajati svoje zaobljube za boljše fizično počutje, saj lahko sicer začetek leta pričakate z bolečinami v kosteh in še posebej hrbtenici. Že konec januarja boste zbrali voljo in pogum za revolucionarne spremembe v svoji negi telesa. Če boste vztrajali, se vam bo počutje v prvih treh mesecih občutno izboljšalo. To bo seveda močno vplivalo na vašo ljubezen na pomlad, kar bo čisto spremenilo vaš način življenja in dojemanja sebe. Zacveteli boste skupaj z naravo. Maja boste komunikativni in pripravljeni na kompromise, medtem ko bo junij bolj čustven in se bodo dogajale večje spremembe. Poletje bo čisto nepredvidljivo in sodelovali boste v vseh dogodivščinah, ki vam bodo padle na pamet. Jesen vas bo tako dočakala sproščene in pripravljene na nove podvige. Oktobra in novembra boste dali vse od sebe in uspeli narediti večje preboje na vseh področjih, kar vam ne bo povzročalo težav, saj vam bo telo dobro služilo. Decembra boste upravičeno zadovoljni z vsem dogajanjem skozi leto, predvsem pa s svojim trudom, da ste si omogočili dobre spremembe.

Ljubezen
V začetku leta vas bo nasprotni spol opazil, saj boste imeli magnetno privlačnost v sebi. Samski boste imeli priložnost novega začetka zveze že ob koncu januarja. Vezani boste okrepili kreativnost, pa tudi spogledljivost, če vaš partner ne bo opazil vaših sprememb v dobro. Precej sproščeni in svobodni boste, a odprti za čustva in dogajanje okoli sebe. Pomlad boste pričakali s strastjo v vsem, kar boste počeli, zato lahko, da boste v službi pritegnili veliko pogledov, pa tudi povabil na kavo. April bo vaš mesec ljubezni, ko boste preprosto morali slediti čustvom in vaši odnosi se bodo začeli dogajati na čisto drugačen način. To vam bo okrepilo naravno moč in privlačnost tudi za dogajanja na drugih področjih življenja. Poletje boste preživeli kreativno in julij vam bo prenesel številne zmenke z ljubljeno osebo. Morebitna skrita ljubezen bo postala javno znana in spremembe bodo dobrodošle. Na jesen in zimo boste postavljali svoje nove temelje oz. zaživeli bolj po svojem srcu, kar vas bo pomladilo.

Posel/denar
Delovni boste in poželi tudi precej uspeha s svojo vztrajnostjo ter inovativnostjo. Prva dva meseca boste nadaljevali tempo preteklega leta, a na pomlad boste malo »ustavili konje«. Lotili se boste kreativnega pristopa in si zmanjševali delo z boljšim pristopom. Miselno se boste veliko lažje zbrali, hitreje odreagirali na spremembe ter veliko bolj učinkovito počeli vse potrebno. Pomlad in začetek poletja boste preživeli delovno in v ljubezni, lahko, da boste združili prijetno s koristnim in nič vam ne bo težko. Poletje boste želeli preživeti bolj sproščeno, a boste avgusta že na polno delali, saj vas bodo kreativne ideje preganjale in tudi večji uspeh bo obljubljen. Septembra in v začetku oktobra ter začetku novembra boste veliko komunicirali ali pisali ter si ustvarjali čisto nove temelje. Morda boste menjali službo ali dobili drugačne delovne naloge. Velik poslovni uspeh boste dosegli v drugi polovici novembra in decembru, lahko bo povezan celo z delovanjem v tujini. Vsekakor boste letos veliko bolj nagrajeni za svoje delo kot v preteklosti.

Nasvet za dobro leto 2021
Ne upirajte se usodi in sodelujte z vsem dobrim, kar se bo odpiralo. Spremembe boste najprej opazili v načinu razmišljanja, ki bo vse bolj sproščen. Bolj intenzivno se osredotočite na dobre stvari, ki jih imate, negujte hvaležnost ter se aktivno usmerite v tiste spremembe, ki jih morate narediti popolnoma sami. Zapišite si jih, da jih ne boste pozabili v navalu dobrega počutja in potem spet izviseli zaradi lastne nediscipline. Usoda vas bo podpirala pri večjih korakih, kjer ne bo več potreben takšen trud kot v preteklosti. Pomembno bo, da ste v čim boljši koži, spočiti in urejeni ter pripravljeni na iskreno sodelovanje tam, kjer boste začutili srečo ob novih predlogih. Veliko dogajanj bo in vaša čustva se bodo hitro spreminjala, zato ohranjajte iskrenost v vsem. Magnetni privlak in ugled vam bo rasel, pa čeprav boste delali manj za druge in se bolj posvetili sebi.

Priporočljive barve za leto 2021 po mesecih
Dobro je nositi takšna oblačila ali uživati takšno hrano, pijačo ali spati v posteljnem perilu takšne barve ali na kakršenkoli drug način vnesti to barvo v vsakodnevno življenje.
Januar: Čokoladno rjava vam pomaga v umiritvi in globinskem počitku in spanju.
Februar: Nebesno modra spodbuja navdih in vizije novih rešitev ter prihodnjih izzivov.
Marec: Temno vijolična spodbuja harmonizacijo z okoljem in okoliščinami.
April: Temno rdeča spodbuja okrepitev vaših temeljev ter nego stopal za lažji korak.
Maj: Siva vas umiri v vseh kaotičnih situacijah in spodbuja ustvarjanje reda.
Junij: Srebrna vas zaščiti pred vplivi okolja ter spodbuja pri nadaljevanju svoje poti.
Julij: Zelena vas spodbudi k poslovnemu uspehu in dobremu sodelovanju.
Avgust: Svetlo rjava pritegne praktično pomoč pri delovnih idejah.
September: Črna vas zaščiti pred zunanjimi vplivi in umiri.
Oktober: Indigo okrepi poslovni navdih in spomin ter uspešno komunikacijo.
November: Temno modra aktivira stabilizacijo povsod, kjer je potrebno, ter ureditev problematičnih stvari.
December: Žametno črna poglobi vašo notranjo moč, zaščito in okrepi vpliv navzven.

Na spodnjih povezavah pa lahko preverite, kaj se v letu 2021 obeta drugim astrološkim znakom:

Kaj leto 2021 prinaša ovnom

Kaj leto 2021 prinaša bikom

Kaj leto 2021 prinaša rakom

Kaj leto 2021 prinaša dvojčkom

Kaj leto 2021 prinaša levom

Kaj leto 2021 prinaša devicam

Kaj leto 2021 prinaša tehtnicam

Kaj leto 2021 prinaša škorpijonom

Kaj leto 2021 prinaša strelcem

Kaj leto 2021 prinaša kozorogom

Kaj leto 2021 prinaša vodnarjem

Kaj leto 2021 prinaša ribam