Astro

Kaj leto 2021 prinaša devicam

Andreja Novak
28. 1. 2021, 00.15
Posodobljeno: 1. 2. 2021, 20.02
Deli članek:

Devica 23. 8.–22. 9.

Pixabay
Devica

Počutje
Previdno z gibanjem v naravi in ne pozabite na primerna oblačila, saj boste v začetku leta občutljivi na prepihe in reagirali z močnejšimi prehladi in bolečim grlom. Prisluhnite telesu in pravočasno odreagirate. Februarja boste bolj zdravstveno stabilni. Marca boste morali več komunicirati, zato bo grlo bolj občutljivo. Konec marca in v začetku aprila popazite na stopala in noge. Na splošno bo pomembno, da ste zbrani, da si ne prislužite nenadnih nezgod. Konec aprila bodite pozorni pri delu z elektriko in vožnji po hitrih cestah. Maja in junija si boste privoščili več smeha in brezskrbnega druženja. Poletje vas bo okrepilo v sproščenosti in novih dogodivščinah, ki jih ne bi pripisali sebi. V avgustu boste morali razmisliti o novih aktivnostih, kar vas bo sočasno obremenilo in sprostilo. Že sama misel na spremembe vam bo dala upanje in veselje za napredovanje. Septembra boste veseli rutine, ki vas pomiri in poveže z ljudmi na drugačen način. V oktobru se bo povečala vaša notranja napetost vedno, ko bodo čustva vpletena in potrebne spremembe. To stanje bo trajalo skoraj do konca leta. Veseli boste, ko vas bo delo spet bolj prevzelo.

Ljubezen
Prve mesece se boste komajda ulovili v vsem dogajanju in spremembah, ki se vam bodo dogajale. Zelo malo boste usmerjeni na druge ali na svojo ljubezen, tako da lahko, da se bo partner malo pritoževal, da ste ga kar pozabili. Šele aprila boste imeli željo po bolj sproščenih odnosih in po ureditvi nekaterih povezav z bližnjimi. Občutljivi boste in takoj vam bo jasno, zakaj se ne ukvarjate z ljubeznijo, saj vas bo vsaka beseda globoko prizadela, če ne bo povedana s pravim tonom in namenom. Do poletja boste spet preveč zaposleni in bodo čustva morala počakati. Šele v septembru boste ponovno želeli ustvariti harmonijo in razumevanje. Samski boste imeli priložnost srečevanj s simpatijami, a se verjetno še ne boste takoj odločili za življenje v dvoje. Konec oktobra bo dobra priložnost za razkritje srca simpatiji ali partnerju, da si potem ustvarite neko varnost in zavetje tudi na tem področju.

Posel/denar
Delovno boste razpoloženi to leto. Želeli boste dokazati, da zmorete, in tega se boste lotili na veliko. Že v začetku leta boste imeli priložnosti narediti nekaj sprememb v dobro in na novo postaviti poslovne stvari ali službeno sodelovanje. Kreativni boste in ves čas na preži, kaj se dogaja. Tako ne boste izpustili prilike za napredovanje in v sodelovanjih boste z vsem na tekočem. Usoda vas bo v tem pogledu precej podpirala in ne bo vam težko prepričati odgovornih, da znate več in bolje. Še čez poletje boste na polno aktivni, delovni in morda boste v avgustu šli na daljšo pot, kjer boste preučili nekatere službene stvari, ki vam bodo potem dobro služile. Septembra boste želi rezultate, kar vas bo razveselilo, tako da ne boste do konca leta odnehali z delovnim tempom, ki bo res hud.

Nasvet za dobro leto 2021
Ne glede na to, da boste imeli odlično poslovno podporo skozi vse leto, ne zapravljajte časa za manipulacije ali skrivne poteze za kariero, saj se bo slej ko prej razkrilo, kako ste prišli do nekega položaja, in takrat vam bo potem težje dosegati dobre rezultate. Imeli boste priložnost celovite preobrazbe. Sistematičnost in integriteta bosta pomembni, kar pa vam v začetku ne bo toliko pomenilo. Bodite pripravljeni na izzive in pohvale, ki vam jih bo usoda pripravila čez poletje. Če boste dovolili, da vam napuh raste v povezavi s pohvalami, se bo kar precej ljudi odmaknilo od vas. V drugi polovici leta boste na preizkušnji. Lahko, da se boste sami zapeljali v zanke in pasti, ki vam jih bodo drugi nastavljali, vedoč, kako želite biti precizni v komunikaciji. Konec leta boste morali narediti inventuro, saj vas bodo mučile nekatere stvari, povezane s preteklimi odločitvami. Za nazaj ne boste mogli popraviti, lahko pa se boste dobro pripravili za naprej, če vas ne bo zagrabila pretirana trma.

Priporočljive barve za leto 2021 po mesecih
Dobro je nositi takšna oblačila ali uživati takšno hrano, pijačo ali spati v posteljnem perilu takšne barve ali na kakršenkoli drug način vnesti to barvo v vsakodnevno življenje.
Januar: sončno rumena vas spodbuja k dobremu sprejemu novih energij.
Februar: morsko modra vam poglobi razumevanje in delovanje iz modrosti.
Marec: vijolična vam spodbudi domišljijo in dobro videnje sedanjosti ter navdih za prihodnost.
April: bledo rumena vam okrepi notranjo moč in aktivira dober spomin.
Maj: srebrna umiri misli in vas fokusira v pravo smer ter podpira dobro fizično držo.
Junij: živo rdeča vam pomaga sprostiti bremena in okrepiti življenjske energije.
Julij: oranžna vas spodbuja v dobri komunikaciji in veselju.
Avgust: roza podpira sproščeno sodelovanje in opuščanje notranjih zamer.
September: sinje modra je dobra podpora komunikaciji in delovanju ščitnice.
Oktober: magenta aktivira okoliščine za temeljne spremembe in spoznanja.
November: temno rdeča podpira novo prihajajoče obilje ter nove temelje življenja.
December: svetlo vijolična podpira očiščevanje telesa in duha ter vseh področij življenja.

Na spodnjih povezavah pa lahko preverite, kaj se v letu 2021 obeta drugim astrološkim znakom:

Kaj leto 2021 prinaša ovnom

Kaj leto 2021 prinaša bikom

Kaj leto 2021 prinaša rakom

Kaj leto 2021 prinaša dvojčkom

Kaj leto 2021 prinaša levom

Kaj leto 2021 prinaša devicam

Kaj leto 2021 prinaša tehtnicam

Kaj leto 2021 prinaša škorpijonom

Kaj leto 2021 prinaša strelcem

Kaj leto 2021 prinaša kozorogom

Kaj leto 2021 prinaša vodnarjem

Kaj leto 2021 prinaša ribam