Astro

Andreja Novak: nekateri ne boste mogli več čakati ...

Andreja Novak
22. 1. 2021, 08.00
Deli članek:

Energijska napoved za obdobje od 18. do 24. januarja 2021.

Tibor Golob
andreja novak

Intenzivni dnevi, ko bo potrebno pogledati resnici v oči in si priznati, kaj si želite. Nekateri ne boste mogli več čakati in bo potrebno iti v akcijo. Usmerite se v pozitivne rešitve, a sočasno je pomembno, da sprejmete odločitve, ki vam bodo tudi na dolgi rok koristile. Polna luna v četrtek vas bo vodila v situacije, da ne boste mogli ostati hladni, temveč se bo potrebno odločiti, kako si želite naprej. Srečna vam bo naklonjena, prijateljice tudi. Lahko jim zaupate.

Petek, 22. 1.
Veliko dogajanja bo in sledite svojemu optimizmu ter ne dovolite, da vas drugi potegnejo v svoj čustveni cirkus. Energije bodo močne, zato jih ne usmerjajte v smeri, ki so vam škodljive, raje naredite tisto, kar vam bo premaknilo življenje v dobro. Luna v biku bo pripomogla, da boste usmerjeni v praktičnost, pa tudi dovolj trmasti boste, da vztrajate pri svojem. Odprite se darovom in pozitivnemu sodelovanju. Najmočnejši vpliv bodo čutili strelci, ovni, kozorogi in ribe ter device.

Sobota, 23. 1.
Ne pretiravajte z načrtovanji, z aktivnostmi, prav tako ne s hitro vožnjo. Koristno je, da ste danes povezani z naravo in se posvetite dihalnim vajam ter sprostitvi, da skozi nasmeh in dobro voljo sprejemate pozitivne vplive. Izogibajte se nemirnim ljudem ali pretiranim sledenjem novic in televiziji. Luna pride v znamenje dvojčkov, kar bo okrepilo komunikacijo, pa tudi nemir in željo po potovanjih. Popoldne se bo počutje sprostilo in odnosi otoplili. Sreča vas bo napolnila. Najmočnejši vpliv bodo čutili dvojčki, strelci, ovni, levi, tehtnice in vodnarji.

Nedelja, 24. 1.
Intenzivni dan, ko bodo potrebno reči bobu bob in najti pravo mero v vsem, kar boste počeli oz. se pogovarjali. Sočasno bo okrepljena notranja moč ali agresija in iz druge smeri pritiski na osebnost in zdelo se vam bo, da je vsega dovolj. Razmislite, kaj je potrebno narediti za dobro prihodnost in nekatere odločitve bodo same po sebi prišle. Preglejte svoje vrednote in okolico, kaj je tisto, kar vas najbolj moti, ovira in kaj lahko v tem trenutku sami naredite in kaj je nujno, da se odločite. Najmočnejši vpliv bodo čutili dvojčki, levi, kozorogi, ovni in strelci.

Ponedeljek, 25. 1.
Izkoristite dan za dopisovanje, komunikacijo in ureditev vseh mailov ter nedokončanih dogovorov. Konec meseca preide Merkur v retrogradno fazo, kar bo malo zaustavilo dogovarjanja in vse s tem povezano, zato ne čakajte, pravočasno vse uredite. Danes vas pri tem podpira še Luna v dvojčkih, ki pa zvečer preide v znamenje raka, kar bo izboljšalo počutje in razumevanje doma, lahko pa tudi okrepilo vašo muhavost in čustveno spremenljivost. Najmočnejši vpliv bodo čutili dvojčki, raki, vodnarji, ovni in tehtnice.

Torek, 26. 1.
Precejšnja moč Urana bo danes nakazovala pretirano obremenitev s potrebnimi spremembami. Lahko, da boste čutili nervozo ali pritisk na sence. Pijte dovolj tekočine, da se zmanjšajo problematični vplivi. Bodite pazljivi pri delu z elektriko, prav tako ne pretiravajte z delom za računalnikom. Morebitne težave z internetom in nenadne ideje vas lahko vznemirijo. Ne dovolite mehanizaciji, da vas spravlja v slabo voljo. Najmočnejši vpliv bodo čutili device in biki ter ribe, škorpijoni ter raki.

Sreda, 27. 1.
Čustven dan, ko se bo Luna povezovala zjutraj že z Neptunom, kar bo podaljšalo spanec ali želje po daljšem cartanju v postelji. Popoldne boste odprti za ljubezen in srečo, če ne bo na dosegu roke, lahko da boste posegli bo čokoladi in drugih sladkih tolažbah. Zvečer se odločite za dinamično razgibavanje ali hitro čiščenje doma, da boste prekomerno energijo dobro usmerili. Sicer se zna zgoditi, da se zapletete v prepire brez smisla. Najmočnejši vpliv bodo čutili vodnarji , biki, raki in levi.

Četrtek, 28. 1.
Polna Luna v znamenju leva s stiskanjem Sonca z Jupitrom na eni strani ter Saturnom na drugi strani. Zato bo pester dan, ki bo vplival na vaš notranji kompas. Osredotočite se na pozitivne aspekte in sodelujoče energije. Pohvalite svoje bližnje in jim dajte občutek vrednosti in hvaležnosti. Ne čakajte, da boste vi pohvaljeni. Če imate čas, razmislite o tistih področjih, kjer si želite spremembe. Lahko, da boste bolj jasno videli situacijo in potrebne rešitve. Pišite si ideje in opažanja. Najmočnejši vpliv bodo čutili ovni, levi, vodnarji, biki in škorpijoni ter tehtnice.