Astro

Andreja Novak o energijah, ki nam krojijo prvi teden novega leta

Andreja Novak
1. 1. 2021, 07.00
Posodobljeno: 1. 1. 2021, 10.51
Deli članek:

Popolna energijska napoved za obdobje od 1. do 7. januarja 2021 - sprostitve v prvih dneh novega leta bodo prekinili manjši (ali večji) prepiri, ki jih bodo še zadnji energijski pretresi spravili na plano.

Profimedia
sreča

Po zadnjem krajcu v sredo pa boste pripravljeni resnično na bolj usmerjeno življenje in ne boste več dovolili, da vam sistemi in preteklost krojijo usodo. Poskrbeli boste za vse, kar vas veseli in za kar vam je mar ter se odmaknili od klasičnega vsakdanjega življenja.

Petek, 1. 1.
Sproščen dan, ko vas bodo stvari zabavale in želeli si boste lahkotne družbe ter skupnega smeha. Uredili se boste in blesteli povsod, kjer se boste pojavili, kar vam bo še okrepilo že tako dobro samozavestne. Veselili ste boste novega leta, saj bodo znaki sprostitve razmer v okolju in ne boste več tako črnogledi. Tudi okolje vas ne bo moglo spraviti v slabo voljo. Vseeno se boste izogibali preresnim pogovorom in ne boste želeli sprejemati odgovornosti za počutje drugih.

Sobota, 2. 1.
Želeli se boste izjasniti, razložiti bližnjim svojo situacijo ali globlji smisel vaših usmeritev, a se ne boste znali dobro razložiti, zato se boste raje odmaknili. Preveč besed bo šlo v prazno in želeli si boste, da vas nekdo razume brez, da morate vse direktno povedati. Mogoče vam bo želja uslišana, če boste sledili svojemu srcu in se povezali s tistimi, ki v vas naredijo največji vtis sreče.

Nedelja, 3. 1.
Komunikacija bo problematična, saj se bodo nekatere stare energije in čustva vmešala v sedanjosti in vam ali vašim bližnjim zameglile možnosti jasnega videnja in komuniciranja. Zato se izogibajte pretiranim načrtom ali resnimi pogovorom, sproščajte se in si dovolite, da se novo leto začne korak za korakom. Ne prehitevajte, ne hitite ter ne spodbujajte drugih v nič, kar ne želijo narediti.

Ponedeljek, 4. 1.
Čustva bodo kljub luni v devici prišla na plano, zato se lahko nadejate številnih besed ali strastnih pogovorov, ki bodo pokazala, kaj je skrito v podzavesti vseh vas. Možni prepiri ne bodo niti smiselni, niti ne bodo uredili situacije, saj bo na plano prišla samo podzavestna, stara energija, ki zasenči jasne ideje in jasen razum, zato se danes izogibajte kakršnihkoli dogovorov, sestankov ali usklajevanj mnenj.

Torek, 5. 1.
Luna zjutraj preide v tehtnico, kar bo sprostilo odnose, še vedno pa bo notranja napetost, ki bo povzročala razburjanja. Merkur in Plutona se bosta namreč srečala in lahko, da vam bosta povzročila prepoznanje negativnih misli, ki v vas sabotirajo dobro življenje in blagostanje. Danes imate torej priložnost prepoznati notranje nesmisle, ki vam rušijo stabilnost življenja.

Sreda, 6. 1.
Zadnji krajec v tehnici vam omogoča, da se pomirite s sabo, zaključite slabe navade in na novo aktivirate življenjsko moč. Prehod Marsa v znamenje bika, ki se zgodi jutri, vam danes daje še zadnje uvide, spoznanja o vaši notranji strasti, sili življenja, ki je lahko v preteklosti usahnila. Čas je, da odklenete notranje energije in spoznate, kaj vas motivira in kaj je potrebno narediti, da zaživite življenje, ki si ga želite.

Četrtek, 7. 1.
Luna preide v znamenje škorpijona in točno ob polnoči Mars preide v znamenje bika, kar podpre močna čustva in sočasno veliko moč, ki želi praktične rezultate v življenju. Danes se torej začenja novo obdobje, ko boste želeli od svojega truda in dela resnične rezultate in nič več obljub in prelaganja za prihodnost. “Tukaj in zdaj,” bo vaša afirmacija, ki vas bo usmerjala v bolj praktično delo, bolj zbran fokus in seveda v veliko večje rezultate.