Astro

Andreja Novak: 'Ta vikend se začenja pravi preboj v počutju'

Andreja Novak
19. 11. 2020, 23.00
Posodobljeno: 19. 11. 2020, 23.16
Deli članek:

Energijska napoved za obdobje od 20. do 26. novembra je obetavna: ne glede na zunanje okoliščine, se stvari namreč premikajo na bolje.

dreamstime
astronavtka

V vaši notranjosti se bo naselil večji mir, pa tudi želja po kreativnosti, ki bi vas osvobajale, sproščale in osrečevale. Čez vikend se bo zgodilo pravi preboj v počutju: Venera bo prešla v čustvenega in strastnega škorpijona, kar bo povzročilo veliko več seksualne napetosti in želja ter flirtanja, pa tudi uresničitve želja, ki jih podzavestno nosite v sebi. Tudi Sonce zamenja znamenje in pride v znamenje strelca: STRELCI, VSE NAJBOLJŠE! Ta sprememba bo prinesla več ognjevitosti, sproščenosti in pa seveda želje po potovanjih.

Petek, 20. 11.
Sproščen dan, ko se bodo začele stvari same po sebi odvijati in boste imeli optimistični občutek, da se vse premika na bolje. Odličen dan za dobre nakupe. V normalnih razmerah bi bil to odličen dan za zmenke in prijateljska srečanja. Posvetite se tudi srečanju z Dušo – meditacija bo odlična in koristna. Zvečer boste ne glede na vse deležni jasnih spoznanj in uvidov glede sebe in svoje ljubezni. Marsikaj vam bo postalo jasno, lahko, da boste dobili slutnje o prihodnosti in pri tem ne mislite samo na slabe, temveč na to, kam vas bo življenje odpeljalo, če boste sledili svojemu srcu.

Sobota, 21. 11.
Odličen dan za poslovne premike, pa čeprav samo v kreativnih idejah v vašem zvezku. Odprti boste za dobre energije, ki jih vpeljite v svoje življenje na vse možne načine. Vse se premika v smer sprostitve, sodelovanja, čutenja in optimističnih pogledov na življenje. Venera zvečer preide v znamenje škorpijona, kar bo začinilo vašo notranjo strast in aktiviralo magnetni privlak za stvari, ki si jih podzavestno želite, zato bodite pozorni, kaj vam bo Vesolje približalo naslednje dni. Tudi Sonce pozno zvečer zamenja znamenje in pride v strelca: STRELCI, VSE NAJBOLJŠE! En mesec boste pod žarometi.

Nedelja, 22. 11.
Zaradi splošnega sproščenega vzdušja se vam bo zdelo, da lahko vse vsem rečete. Zato bodite pozorni, da v družini ne zanetite prepirov, saj bodo besede prišle z jezika bolj ostro in močno, kot ste načrtovali. Usmerite se v razmišljanje in dan preživite v načrtovanju česarkoli, kar si želite postaviti na noge ali aktivirati za življenje. O čemerkoli boste razmišljali, o tem se potem raje pogovarjate z okolico, saj boste dobili kakšno zanimivo idejo. Izognite pa se občutljivim temam, ki se ne bodo spremenile, tudi če se o njih pogovarjate cel dan.

Ponedeljek, 23. 11.
Malo zamegljen dan, ko resnica ne bo prišla na plano, ne glede na to, kako se boste trudili. Zato danes ni dobre dan za razmislek, konkretne pogovore ali poslovne dialoge. Je pa odličen dan za sprostitev, meditacijo, čustveno povezovanje z bližnjimi. Nikakor se ne lotevajte pogovorov, ki imajo smer obrekovanja ali je nevarnost, da gre v to smer. Iz nedolžnega pogovora se namreč lahko razvijejo številne težave, ki jih boste dlje časa reševali. Če ste čakali dan, ko bi začeli s kreativnimi dejavnostmi, potem vedite, da je prav to idealen dan za delo z barvami, pesmimi, glasbo in čutenji kreativnega pretoka po telesu in duhu.

Torek, 24. 11.
Čustveno boste dinamični in želeli uresničiti nekatere svoje cilje in želje. A še vedno do večera ne bodo najugodnejši pogoji za jasen razmislek ali za dobre pogovore, zato če lahko, delajte stvari, kjer je že vse jasno, kaj morate narediti. Sicer se lahko zgodi, da boste naredili kar precej napak in izgubili veliko časa za prazne stvari. Sledite intuiciji in svojim dobrim čustvom, ne zapletajte pa se v kakršnekoli debate, ker ne boste mogli nikomur nič dopovedati, na koncu boste samo še sebe zmedli.

Sreda, 25. 11.
Vročekrvni boste in se hitro zapletli v težave in prepire, a vas to ne bo motilo, saj boste takoj tudi pozabili, kaj se je dogajalo in šli intenzivno naprej v dan. Vseeno pa se v celotnem dnevu zgodi, da vam bodo nekateri s svojimi kar malo krutimi besedami ali dejanji zasadili slabo voljo v vas. To vam bo poslabšalo počutje in lahko, da se boste počutili, kot da ste zastrupljeni. Zato pazite na svoj želodec in se sproščajte skozi dan ter ne vstopajte v vsak dialog, ki vas bo intrigiral med prijatelji ali na socialnih omrežjih.

Četrtek, 26. 11.
Dopoldne bo zelo intenzivno in precej stvari boste preprosto ugotovili, kot da drugim berete misli. Intuicija vam bo tako dobro delala, da se boste lahko celo prestrašili teh svojih talentov. Bodite zbrani in se ne trudite jih uporabiti za vam osebno pomembne stvari, saj se tam stvari potem zataknejo. Naravno se namreč talenti aktivirajo točno tam, kjer je iz vašega višjega vidika – vidika Duše pomembno za vas in okolje. No, današnji dan je lahko v teh pogledih zanimiv, zato sodelujte z energijami in ljudmi, ki vas bodo v to smer aktivirali z zanimanjem.