Astro

Za dobitek v igrah na srečo obstaja poseben, dolgo skrivan obred

an
17. 11. 2020, 23.00
Posodobljeno: 17. 11. 2020, 23.03
Deli članek:

Skrivnostni obred ne služi le pri privlaku dobitka v igrah na srečo, temveč tudi za vse materialne dobrine, ki jih želite prejeti s pomočjo univerzuma.

dreamstime
denar

Zapisani obred je bil dolgo skrivnost duhovnih učiteljev in se je prenašal po ustnem izročilu od učitelja do učenca.
Predan je bil le tistim, ki so izkazali zadostno mero zaupanja, da ga ne bodo zlorabili in se z njim čezmerno okoriščali, temveč plemenito poskrbeli tudi za druge: šibkejše, obolele, otroke, živali in naravo.
Obred prinese srečo in blagostanje tistim, ki so čisti in iskreni v srcu in ki jih vodijo plemenite ideje po pomoči drugim ter razumejo, da je blagostanje lahko tudi dar svetlobe.
Obred je idealno izvajati na mlado luno ali v tednu po njej (zadnja mlada luna je bila v nedeljo, 15. novembra, torej je čas zdaj idealen), ponavljate pa ga lahko, vse dokler ni želenega uspeha.
POTEK
Obred sprejemanja darov iz mrež blagostanja svetlobe
Umaknite se v miren prostor (zelo primeren je tudi kotiček v naravi) in sedite v meditacijski drži s prekrižanimi nogami. Ne trudite se s popolno jogijsko pozo, v kateri sta konca obeh kolen na tleh – pomembno je le, da sta nogi prekrižani.
Z naravnim eteričnim oljem si nakapajte blazinice štirih prstov desne roke (razen palca) in z njimi v enakomernem ritmu enaindvajsetkrat zaokrožite v obratni smeri urnega kazalca na goli koži okoli popka.
Zaprite oči in začutite, kako se v notranjem delu popka aktivira ogenj čiščenja, osvobajanja in modrosti. Ogenj se vse bolj širi in poglablja v globino Zemlje, kamor mu sledite z notranjo zavestjo. Ko z njim postanete eno, se začne ogenj dvigovati navzgor. Njegova pot postane ozka, ogenj postane plamen v modrikasto-zelenih odtenkih, in ko pride do vrha glave, napoči čas za blagoslov iz svetlobnih mrež blagostanja.
Ta se spusti kot mogočen zlat obroč (ali zlata krona). Ostanite mirni in zbrani ter opazujte, kako se ob tem vaše energije počasi spreminjajo. Ko se zlat obroč dotakne vaše glave, se ustavi in začne predajati notranje blagoslove v obliki globinskega zdravljenja, sporočil, notranjih podob in spominov. Na ta način prejmete številke za igro na srečo ali vse potrebne informacije, kako do blagostanja na materialnem nivoju.
Ob koncu se zahvalite tako, da zadihate v srce, obenem začutite krono nad glavo, ogenj, ki še vedo gori od popka navzdol do zadnje točke v Zemlji, in v mislih izrecite:
»Z globoko hvaležnostjo sprejemam darove vesolja, podporo za materialne dobrine. Sprejmem glavni dobitek v igrah na srečo zdaj, da lahko pomagam ustvariti blagostanje na zemlji zase, za svoje ljubljene ter za tiste, ki so del mojega poslanstva duše na Zemlji. Hvala v polnem sprejemanju iz vsega srca in vseh mojih energij! Hvala. Hvala. Hvala.«
Pri zahvali lahko »glavni dobitek v igrah na srečo« zamenjate s tistim, za kar boste prosili vesolje, na primer za dediščino, za sprejem blagostanja iz neznanih virov …

Še namig: ob izvajanju obreda za pritok obilja  so priporočljiva eterična olja, ki so že sama po sebi malce skrivnostna, čutna in subtilna: pačuli, ilang ilang, jasmin, vrtnica, sandalovina ali cedra.