Astro

Andreja Novak: Ne čakajte na boljše prilike, delujte sedaj!

Andreja Novak
12. 11. 2020, 20.49
Posodobljeno: 12. 11. 2020, 20.52
Deli članek:

Energijska napoved za obdobje od 13. do 19. novembra obeta sprostitev, optimizme in nove začetke, ki bodo botrovali prihodnosti.

Profimedia
vesolje

Nedeljski mlaj vam bo dal vso podporo za vse, kar bi želeli veljati na novo v vaše življenje. Zvezde vas podpirajo v novi rasti, globlji komunikaciji in razčiščevanju težav z materialnimi dobrinami. Ne čakajte na ugodnejše prilike, delujte sedaj in čimprej uredite vse, kar je potrebno, da se preneha ali izguba denarja, ali vse vzdrževalne težave z objekti. Preglejte vse račune in si naredite sedaj red v financah in v papirjih ter lastništvu. 

Petek, 13. 11.

Čustveno boste odprti za spremembe v odnosih, sočasno pa zelo občutljivi na vse, kar se bo dogajalo. Imeli boste priložnost izraziti se in to na veliko, zato končno priznajte svojim bližnjim tista najbolj iskrena čustva. To vas bo osvobodilo. Popoldne se bodo čustva še okrepila in imeli boste željo razčistiti določene stvari, ko bi bilo bolje, da se sprostite in doživljate svojo strast in življenjsko energijo. Ostanite stabilni v sebi in zagovarjajte svojo resnico, saj vam ne bo pogodu, če jo danes zatajite.

Sobota, 14. 11.

Imeli boste zanimive ideje, ki si jih zapišite, saj bodo imeli več kot eno dobro stvar v sebi. Um vam bo namreč delal čisto drugače in bolj boste jasno videli vse okoli sebe. Sproščenost in strast bosta že postajala del vašega vsakdanjika. Bodite pozorni, da si s pretirano trmo in vztrajanjem pri nekaterih nepomembnih stvari ne obremenite svojega počutja. Povezava Sonca s Plutonom bo namreč lahko malo naporna, saj se bodo vse energije v vaši osebnosti precej okrepile. Poglejte, kaj pada iz vas, kaj se je skrivalo v globini.

Nedelja, 15. 11.

Mlaj, ki se zgodi že zjutraj, bo okrepil strastne poglede in flirtanje vam bo avtomatsko prešlo v navado. Odprti boste za vse oblike ljubezni in hrepeneli po nekom, ki bi vam videl srce in vas objel. Če ste s partnerjem doma, pojdita v naravo, ven iz hiše, da se izogneta rutini, ki gasi vso strast. Nove energije okolja bodo okrepile dogajanje in več zanimanja bo med vama. Optimistični boste, saj se Jupiter že oddaljuje od Plutona in se bodo energije začele sproščati. Še vedno ne obljubite vsega samo zato, ker se boljše počutite.

Ponedeljek, 16. 11.

Ljubezen bo v zraku in optimizem se bo širil od srca do srca. Ne zamudite teh odličnih energijskih vplivov, ki jih dajejo zvezde. Negujte svoje telo in duha ter se osredotočite na pozitivne strani vsega, kar se dogaja okoli vas in v vas. Prijateljstva bodo danes izjemnega pomena in obrnite se na tiste, ki jim zaupate. Negujte tudi te odnose, ki so vam bolj pomembni, kot si lahko predstavljate. Razmislite, koliko optimizma premorete in koliko hvaležnosti je v vas glede vsega, kar vam življenje nudi. Odličen dan za klice za povišico, novo službo ali prijateljsko pomoč.

Torek, 17. 11.

Zanimiv dan za genialne ideje in nenavadno komunikacijo. Če iščete navdih ali rešitve za določene težave, potem se danes bolj poglobite v te težave, saj bodo ideje bolj na voljo in lažje boste razmišljali ter menjavali različne poglede na situacijo. Bodite pozorni, da si s prehitrimi besedami ne odrežete kakšne poti, saj se to lahko zgodi zelo na hitro. Previdni bodite tudi z elektronskimi napravami in pri vožnji zares zbrani. 

Sreda, 18. 11.

Vzdušje in počutje se bo malo zamrznilo, kot da je najbolje, da dan preživite čimbolj delovno in usmerjeno v materialne rešitve, saj se čustva ne bodo hitro odtajala. Pijte dovolj tekočine, ingverjev čaj in bolj uporabljajte pekoče začimbe, da se bo vaše telo dodobra sprostilo in notranje osvobodilo različnih strupov. Sočasno boste poskrbeli, da vas bo manj zeblo oz. boste bolj sproščeni skozi dan. Popazite na svoj občutek krivde in opazujte, kaj in kdaj se najbolj pojavi. Z meditacijo, vajami in sprostitvijo naredite vse, da se rešite tega nesmiselnega čustva, s katerim vas sistemi držijo v šahu.

Četrtek, 19. 11.

Že jutro se lahko začne precej dramatično. Lahko, da boste imeli bolj močne sanje in se ne boste dobro prebudili, ali pa bodo že zjutraj stresni dogodki poskrbeli za vaš pretres. A počutje se bo hitro popravilo in z več optimizma boste šli v nadaljevanje dogajanja. Dan vam bo ponujal možnosti za dobre priložnosti notranje in zunanje rasti, za simpatijo s starejšo ali precej mlajšo osebo (v tem primeru ste vi starejša oseba;) ) in za splošen red, ki je potreben, da vaše življenje pride v harmonijo. Če imate čas, danes pospravite svoj dom, saj boste to naredili veliko bolj učinkovito in z občutkom. Do večera se lahko zgodi, da boste imeli občutek, da vas kdo nadzira in vas sodi ali želi spreminjati. Samo opazujte, kako se počutite in ne nasedajte na provokacije.