Astro

Svarilo astrologinje: 12. 11. je dan, ko se začnejo rušiti vsi temelji

Andreja Novak
11. 11. 2020, 18.18
Posodobljeno: 11. 11. 2020, 18.27
Deli članek:

Srečanje Jupitra in Plutona, ki se zgodi 12. novembra, se tokrat zadnjič v času našega življenja dogaja v znamenju kozoroga.

Profimedia
Po naravi je kozorog konzervativen in trmast ter nagnjen k stalnosti.

Pluton bo namreč znova prišel v znamenje kozoroga daljnega 20. decembra leta 2254, kar pomeni, da se bo zdaj zgodil oziroma se je že pred letom dni začel proces transformacije temeljev.
Popolnoma vseeno je, ali v procesu transformacije temeljev sodelujete ali ne, ali verjamete v astrologijo ali ne: proces se bo nadaljeval tako dolgo, dokler se ne bo dokončal.
Ne spreglejte sebe
Na svetovniravni je vse videti precej dramatično, zato lahko spregledamo spremembe na osebniravni, ki jih mora vsak posameznik pri sebi narediti, da optimalno sodeluje v Svetlobno dobro in harmonijo ter podporo iz Polj Miru, ki na Zemljo prinašajo Zlato dobo. To se sliši utopično, a v energijah pete dimenzije obstaja zapis optimuma življenja na Zemlji, ki se lahko spusti na Zemljo vedno, kadar so energijske poti odprte, kar pa letos – v letu 2020 vsekakor so. 
JUPITER IN PLUTON
Naslednje bližnje srečanje Jupitra in Plutona bo v znamenju vodnarja, in sicer 4. februarja 2033, čez 13 let torej, ko bo Pluton »počakal« Jupitra, da bo drugič prišel v znamenje vodnarja. Prvič bo namreč vstopil v znamenje vodnarja že letos, konec decembra.
Toda zakaj je srečanje Jupitra in Plutona v znamenju kozoroga tako pomembno? 
Pomen tega je res velikanski, saj lahko posledice dramatičnega srečanja spremljamo že vse leto in seveda v njih tudi sodelujemo. Na svetovni ravni namreč Pluton transformira stare sisteme, zakrneli način dojemanja življenja, in pri tem ga Jupiter megalomansko podpira. 
Prvo srečanje Jupiter-Pluton je bilo 4. aprila, drugo 30. junija, in ker se je medtem Jupiter retrogradno obračal, je zdaj, 12. novembra, njuno zadnje srečanje. Pred prvim srečanjem je otvoritve globljih sprememb na svetovni ravni aktiviralo srečanje Saturna in Plutona, 12. januarja. To je sprožilo spreminjanje karmičnih plasti človeštva, saj oba planeta simbolizirata prav to. Srečala sta se Saturn, vladar sistemov, Zemlje in reda, ter Pluton, vladar podzemnih, nevidnih, a močno transformirajočih energij, in zakuhala kaotično leto 2020, ko se očitno vse spreminja, ruši, obnavljajo pa se prave, smiselne vrednote pri posamezniku. 
A na širširavni sistemi bijejo bitko: stari za prevlado, novi za vzpostavitev novega sistema, smiselnega za človeštvo. 

oa
Jupiter in Pluton 12. 11. 2020 ob 21.50.

VELIKI PREBOJI
Srečanje Jupitra s Plutonom naredi dvoje večjih in prebojnih stvari.

1. Razkritje skrivnosti
Na dan pridejo vse skrite, podzemne skrivnosti, ki s tem, ko postanejo jasne, vidne, ne le da pretresejo vse, ki jih zaznajo, temveč ustvarijo prazen prostor, da se lahko prizemljijo drugačne, svetlobne energije. 
Plutonov izrek je: »Na vse ali nič!« In tako se tudi obnaša. Celovito, popolno, rušilno ali osvobajajoče – odvisno od tega, ali ga pričaka sprejemanje ali upor. Prispodoba feniksa je v tem primeru najbolj na mestu.
Če ste vsaj malo spremljali dogajanje, veste, da je bilo veliko resnic označenih za »fake news« (lažne novice), teorije zarote, in to od vseh, ki so del starega sistema in jih močno skrbi, da bi se izvedelo karkoli, kar bi poškodovalo ali razvrednotilo tradicijo. A Pluton se ne da – vedno pokaže, ali je karkoli skrito, zakopano, in kje. Ko se vse obelodani, šele potem se lahko obdelajo statistični pregledi. Obravnavanje resnice, ki še ni vsa vidna, pa je nesmiselno in celo škodljivo, saj se lahko uporabi v manipulacijo in prikrivanje zgodb resnice, ki osvobajajo. 
Da je veliko zakopanega v človeštvu, še posebej v sistemih politike, vodenja, religije, denarja, energetskih surovin, vode, narave ... vsega, kar je najdlje zdržalo, je zdaj že vsem jasno. Manj jasno pa je, da bi isti igralci radi vpeljali nov sistem, ki bi jim dal enake ali še večje privilegije za vodenje nečesa, za kar niso zares poklicani. 
Zato se ti posamezniki, ki se skrivajo kot Čarovnik iz Oza in grozijo z navideznimi strahovitimi ukrepi, zares bojijo osebne moči posameznika, ki se prav tako prebuja, še posebej ob tem srečanju Jupitra in Plutona. 
Na osebni ravni je namreč transformacija malo drugačna.

oa
Jupiter in Pluton 13. 11. 2020 ob 00.14.

2. Odkritje lastne moči
Prebuja se in prej ali slej se tudi prebudi vaša resnična moč, ki premaga vse strahove, vcepljene od sistemov družine, države, okolja ... Zato se dogajajo vse te spremembe, da se lahko posameznik odloči, kaj mu največ pomeni. Ob tem, da je predpostavka, da sodelovanje s sistemi zagotavlja želeno »varnost«, zares samo iluzija, saj varnosti ni in je nikoli ni bilo. 
Tako vas te spremembe prej ali slej neposredno ali posredno »prisilijo«, da poiščete vir zaupanja in vsega, kar iščete zunaj, v sebi. Resnica je namreč podprta tako z Jupitrom, na veliko in široko ter mednarodno, kot s Plutonom – globoko in dokončno. 
Ko se nehate ukvarjati s tem, kakšni bi morali biti, postanete to, kar zares ste, in samo to je vaš osebni proces, ki ga je dobro opraviti čim prej. 

BODITE POZORNI IN PREVIDNI!
V četrtek, 12. novembra, ob 21.50 sta Jupiter in Pluton na popolnoma enakih stopinjah in minutah (22° 51’), kar pomeni, da je to vrhunec njunega srečanja, ki bo trajal do 13. novembra do 00.14. Toliko časa namreč traja prehod Jupitra za eno minuto naprej, na 22° in 52’.
V tem času bodite pozorni, da niste v avtu, da ste nekje na varnem in niste izpostavljeni naključnim energijam okolja (ne glejte televizije, ne bodite ob računalniku in povezaniz internetom). Idealno je, če počivate; oziroma če znate meditirati, je to optimalen čas za dobra spoznanja in sprejem energij z meditacijo. V tem času se bodo dogajali energijski premiki, ki bodo spreminjali temelje, kar predstavlja znamenje kozoroga. To pomeni, da lahko spremenite način dojemanja obilja, bivanja na Zemlji ... karkoli vam pomeni izraz »temelji«.
Njuno srečanje je sicer imelo večji vpliv že preteklih 14 dni in ga bo še imelo naslednjih 14 dni. Se pa vsekakor zaključuje neka dolga faza na planetu Zemlja, saj tega srečanja ne bomo nikoli več doživeli (vsaj ne v tej obliki in tej realnosti). 
Jupiter bo namreč decembra »pobegnil« naprej, v znamenje vodnarja, in Pluton mu bo sledil 22. marca 2023. In tako se bosta spet srečala 4. februarja 2033 ob 22. uri, zanimivo – z močno bližino Sonca in Merkurja. Takrat bo poudarek na novostih, altruizmu, računalništvu ter predvsem na osebni svobodi razmišljanja in komunikacije. 

oa
Astrološka karta Slovenije ob velikem dogodku na nebu.

SPREMEMBE TUDI V SLOVENIJI
Kaj to srečanje Jupitra in Plutona prinaša Republiki Sloveniji? 
Spreminja se kar precej na področju, kjer so bili vzorci najbolj ustaljeni, kar ste zagotovo že opazili – slovenski vpliv navzven: ob prvem stiku in tudi dolgoročno.
Opaznost Slovenije bo dobila drugačne dimenzije in prej ali slej tisto pravo podobo, ki bo pritegnila prave ljudi. Očistili se bodo karmični vzorci v odnosih in vse, kar se bo dogajalo navzven, bo vsak čas lahko postalo bolj čisto, iskreno in trenutno smiselno. Slovenija bo počasi tudi sprostila podtalne moči, ki ji krojijo usodo, in v ospredje bodo prišle ženske energije, ki jo bodo vodile drugače in bolj smiselno, negujoče ter sproščeno.
Ne glede na to, kdo vse bo glavni igralec v vodenju vsega, bo imel podporo samo, če bo upošteval ženski svet, mehkobo, milino, hranljivost narave in sproščenost v odnosih. Vsako zatiranje in ustrahovanje se bo končalo in sama narava energij bo popolnoma opustila dramatično usodo ter to zamenjala za dober magnetizem, ki gori v vseh krajih in v vseh ljudeh. 

Kaj usodno srečanje na nebu prinaša 12 astrološkim znakom, predvsem pa, kako naj vpliv Jupitra in Plutona posamezno znamenje  izkorist, si preberite na povezavi:  Tako usodno srečanje na nebu vpliva na 12 astro znakov