Astro

Tedenski horoskop: sprostite se in sprejemajte blaginjo

Andreja Novak
8. 11. 2020, 22.37
Posodobljeno: 11. 11. 2020, 19.20
Deli članek:

46. teden letošnjega leta, od 9. do 15. novembra, je odličen za pridobivanje blagostanja v vseh pogledih in na vseh področjih. Sprostite se in se naučite biti povezani s svojim magnetizmom, ki je lociran na predelu popka do presredka. Tam so ključi za dvig vaše vibracije na način, da dojamete, kako dobro je življenje samo po sebi. Brez ciljev, brez smisla, samo Bivanje.

dreamstime
darila

Skozi enegijski pretok, ki vam je znan in se bo krepil, boste našli moč in voljo do popolnega življenja skozi sebe, iz sebe in za sebe. Šele potem boste lahko dobro pomagali tistim, ki so del vašega življenjskega popotovanja.
Dobri barvi tedna: mavrična in bela.

Oven 21. 3.–20. 4.
Počutje: ****
Strast se bo na hitro prebudila v vas in vas dobesedno preganjala. Tokrat ne boste mogli pobegniti pred lastnimi čustvi, zato začnite v njih uživati. Če jih ne boste dali na plano, ne boste mogli spati, jesti in zdelo se vam bo, da ste kot začarani.
Ljubezen: ****
Vaša nežna in strastna čustva bodo prišla na dan, in če ste dovolj pogumni, jih boste pokazali osebi, ki jih je izzvala, ter s tem začeli novo obdobje.
Posel/denar: ***
Bolj malo časa boste imeli za resno delo. Kolikor bo potrebno rutinsko delo, toliko truda boste vložili. A vas ne bo nihče obsojal, saj bo vaše stanje zaljubljenosti vsem opazno.
Nasvet tedna:
Obeta se pestro obdobje sprememb, povrhu se to dogaja v obdobju zadnjih dni retrogradnega Marsa, kar pomeni, da bodo prisotne večje moralne ali fizične prepreke, ko naj bi priznali svoja čustva in namene. Zato se lahko v nedeljo zgodi nekontroliran izbruh. Takrat se Mars že sproščeno giblje. Poskušajte že prej po korakih pokazati svoje želje, da se energija porazdeli in se vsi v vaši okolici sproščeno pripravijo.

Bik 21. 4.–20. 5.
Počutje: **
Močni zvezdni vplivi vas bodo vodili skozi intenzivno obdobje strasti, pa tudi notranje čustvene sprostitve, ko bo vse, kar ste zatirali leta, lahko desetletja, preprosto padlo ven iz vas, in morda to ne bo najlepše. Počutili se boste, kot da se čustva ves čas kuhajo in boste vsak čas zavreli.
Ljubezen: ***
Nujno, nujno razmislite o drugačnem načinu izražanja svojih čustev, saj to, kar ste počeli v preteklosti, zdaj ne bo imelo več podpore niti smisla. Če želite sodelovati z bližnjimi na čim bolj ljubeč način, jim odprite srce. To bo dovolj.
Posel/denar: *****
Imeli boste voljo in ideje, da bi izkoristili v dobro nekatere situacije, ki jih bodo drugi čisto opustili. Vse vam bo šlo kot po maslu, saj boste na tem področju pokazali največ samozavesti.
Nasvet tedna:
V pogovorih ne preskakujte s teme na temo, ne izzivajte cinično vseh okoli sebe. Če ne boste zbrani in se izražali, se lahko dogajajo precej nenavadne stvari. Osredotočite se nase ter na svoj način odzivanja in komunikacije.

Dvojčka 21. 5.–20. 6.
Počutje: ***
Vznemirjeni boste, saj se bodo vrstile številne dobre priložnosti, da se boste lahko izpostavili in dobili priznanje za svoje delovanje. Vseeno vas to ne bo zadovoljilo, saj boste ves čas imeli občutek, da niste naredili dovolj.
Ljubezen: ***
Zvezde vas podpirajo v čustvih, če si jih boste le upali zaznavati. Še vedno vas je strah predvsem sebe in bi radi v detajle razčlenili, kakšen naj bi bil odnos, da bi se res lahko sprostili v njem.
Posel/denar: ****
Lahko bi naredili tiste preboje, ki ste jih nekoč že načrtovali, a potem pozabili nanje. Vsekakor se bodo v tem obdobju odprle priložnosti za napredovanje, menjavo službe, vzpostavitev novih temeljev in čisto novega načina življenja.
Nasvet tedna:
Izkoristite ta čas za pogovore o vsem, kar želite razčistiti ali na novo vzpostaviti. Ne izogibajte se situacijam, saj je pomembno samo, da se soočite z vsem, kar se dogaja. Če ne boste sodelovali, vas bo življenje k temu prisililo. V tem primeru boste izgubili prednost in bolj gasili požar.

Rak 21. 6.–22. 7.
Počutje: ****
Imeli boste veliko energije in z navdušenjem boste želeli narediti vse naenkrat. A ker se boste slabo organizirali in vam bo zmanjkovalo časa, bo to močno vplivalo na vaše počutje. Čustvena nihanja bodo povzročala dodatne zaplete.
Ljubezen: **
Vaša pozornost bo razpršena v več smeri in želeli se boste družiti z vsemi, a vam čas tega ne bo dopuščal. Vseeno se boste dogovarjali za srečanja in naredili zmedo povsod, kar bo partnerja močno prizadelo. Samski se ta teden ne dogovarjajte za zmenke, saj ne boste naredili najboljšega vtisa.
Posel/denar: **
Preveč boste komunicirali in premalo povedali. Ker boste tudi slabo poslušali, ne boste slišali opozorilnih besed nadrejenih in sodelavcev ter prijateljev. Zdelo se vam bo, da vsi pretiravajo in so samo ljubosumni na vas.
Nasvet tedna:
Čim prej se umirite in si razporedite čas tako, da boste delali eno stvar naenkrat, sicer se čisto zmedete. Če ne prej, vas bodo v nedeljo nekateri družinski dogodki prisilili, da se boste izjasnili. Poglejte vase, kaj se vam dogaja, da se ta zmeda ne bo nadaljevala. 

Lev 23. 7.–22. 8.
Počutje: *****
Pozitivna čustva vas bodo prevzela. Srečni boste zaradi malenkosti, ki bodo podpirale vašo novo filozofijo. Vikend bo pester, ko ne boste mogli več skrivati svojega počutja pred drugimi in boste odkrito priznali svoje nagloblje strasti. Mlaj bo v nedeljo aktiviral nove začetke in zablesteli boste, ne glede na počutje drugih. Nihče vam ne bo mogel pokvariti veselja.
Ljubezen: *****
Optimizem vas bo vodil v osebne spremembe, saj boste jasno čutili razliko ob stikih z ljudmi. Godilo vam bo, ko boste sprejeti in ljubljeni ter boste vse bolj jasno videli, kdo je na vaši strani v vsakem trenutku. Okrepila se vam bo seksualna energija, s katero boste prevzeli partnerja ali simpatijo. Domači ne bodo tako navdušeni nad celotnim dogajanjem.
Posel/denar: ***
Delavni boste, a ne bo večjih izzivov. Rutino imate radi, saj vam prinaša občutek reda, kreativnost pa boste usmerili bolj v odnose kot v delo.
Nasvet tedna:
Preglejte odnose glede na razumevanje. Vaša strpnost do drugih je namreč velika, a vseeno poslušate očitke. Negujte obojestransko razumevanje.

Devica 23. 8.–22. 9.
Počutje: ***
Preteklost se vam bo začela vračati in polni boste neprijetnih spominov, ki ste jih v preteklosti samo odrivali. Nesoočenje z določenimi ljudmi, s katerimi ste bili močno povezani, vas bo bremenilo in dostikrat se boste jezno spomnili nanje.
Ljubezen: ***
Če vam bo uspelo odstraniti preteklost iz vaših sedanjih odnosov, boste zadovoljni. V nasprotnem primeru bo vaš partner ali bližnji postal vaš psihoterapevt, česar pa imajo počasi že dovolj.
Posel/denar: ****
V začetku tedna se boste na polno usmerili v reševanje svojih stvari, delavni boste in uspešni. Naredite čim več v prvih dneh, dokler vas zvezde še podpirajo v jasni osredotočenosti na delo. Konec tedna ne začenjajte ničesar na novo, tudi pogovorov z novimi ljudmi ne.
Nasvet tedna:
Nikakor ne boste mogli pobegniti preteklosti, dokler si ne boste priznali svojega deleža v celotnem dogajanju. Nihče ni popoln, zato ni pošteno, da vso krivdo valite na druge, kar vas tudi ovira, da ne morete naprej. Priznajte si šibke točke in razmislite, kaj lahko naredite.

Tehtnica 23. 9.–23. 10.
Počutje: *****
Optimistični boste, saj bodo spremembe tega tedna nakazovale smer za prihodnost, in to vam bo dalo neverjetno energijo, da se boste lahko lotili tistega, kar že dlje časa odlagate. Osredotočeni boste nase in na vse, kar si želite urediti.
Ljubezen: *****
Notranje strasti se bodo vse bolj kazale navzven in le redkim boste lahko prikrili svojo srečo. Ljubezensko življenje se bo začelo odvijati v za vas bolj smiselno smer, vendar bo še nekaj časa bolj skrito, saj se vam ne bo mudilo vseh obveščati o spremembah. Raje boste uživali v sanjavih in intimnih trenutkih, ki jih bo okrepil tudi nedeljski mlaj.
Posel/denar: ****
Uspešno boste nadgradili delovne naloge in se lotili novosti bolj sistematično. Sprostitev v osebnem življenju vas bo dobro podprla tudi v poslovnem življenju, saj boste manj nihali v odločitvah ter delali hitreje in narediti več.
Nasvet tedna:
Ne vpletajte se v težave drugih, saj jih potrebujejo prav zato, da se sprostijo in popravijo svoje napake. Zdaj jim ne morete pomagati, pomembno pa je, da ohranite svojo dobro energijo.

Škorpijon 24. 10.–22. 11.
Počutje: ***
V začetku tedna boste precej čustveno zmedeni, kot da boste odmaknjeni od realnosti in pričakovali nekaj čisto drugega kot vaši bližnji. Tudi počutje ne bo optimalno, zato se izogibajte alkoholu ali drugim poživilom, saj bi situacijo samo poslabšali.
Ljubezen: ***
Proti koncu tedna se boste malo razcveteli v odnosih in polni boste domislic, nove energije. Lažje se boste čustveno izrazili, kar bo zajemalo tako pozitivna kot negativna čustva. Vaši bližnji bodo presenečeni nad količino pozornosti, ki jo bodo prejeli.
Posel/denar: ***
Ni čas za nove investicije ali kakršnekoli spremembe v poslu. S sodelavci ne razpravljajte o novostih in se ne zapletajte v kakršnakoli mnenja, saj vam to lahko dolgoročno škodi.
Nasvet tedna:
Pazljivo v nedeljo, saj bo lunin mlaj aktiviral vaš osebni preboj, ki bo super, če boste sodelovali z izzivi, ki vam jih bo življenje predstavilo. Prisluhnite intuiciji in preglejte, za kaj vse ste lahko hvaležni, ter to vpeljite v svoje vsakdanje življenje. Prelomno obdobje bo počasi minilo in vaše življenje se bo ustalilo.

Strelec 23. 11.–21. 12.
Počutje: **
Prve dni bodite pozorni na svoja čustva in ne dovolite, da bi zaradi trenutnega navdiha ali muhavosti uničili vse, kar ste v življenju dosegli. Nihanja v vas bodo namreč velika in preveč se boste odzivali na vse okoli sebe.
Ljubezen: **
Morda bodo prišli na dan nekateri skriti grehi in se boste morali zagovarjati, vsekakor ne bo prijetno. Dogajanje bo namreč porušilo tudi vašo materialno stabilnost in ne boste se mogli umikati, temveč bo potrebna iskrenost, sicer lahko izgubite vse. Preteklost vas bo dohitela.
Posel/denar: *
Ni čas za kakršnekoli spremembe ali vlaganja, temveč poskušajte preživeti to obdobje s čim manj napora in težav. Razmislite o vsem, kar imate: materialne stvari in znanje, ter kako bi to želeli v prihodnje unovčiti.
Nasvet tedna:
Dokler se vaše počutje in dogajanje v okolici ne umirita, ne uvajajte nobenih sprememb. Nedelja bo za vas odrešitev, saj vam bo dogajanje omogočilo iskren pogovor in nove začetke, ki vas bodo celo veselili, ne glede na to, da vse skupaj ne bo tako preprosto.

Kozorog 22. 12.–20. 1.
Počutje: ***
Doživljali boste največje premike v sebi in v okolici, saj bo jasno, da se stare stvari odmikajo in se tudi ne boste mogli vrniti v svoj stari brlog, temveč vas bo življenje želelo na novo presenetiti. Morda boste čutili precej strahu, še največ pred neznanim, a bo vseeno treba iti naprej.
Ljubezen: ***
Prihaja nov čas, novo obdobje, ko se bo treba tudi drugače sprostiti in začeti živeti natanko tisto, kar si želite. Ne čakajte več na druge, da vam ponudijo roko v pomoč, temveč se obrnite na tiste, s katerimi res želite sodelovati. Postanite aktivni.
Posel/denar: ***
Samoiniciativnost in sodelovanje bosta pomembni kvaliteti, ki ju čim prej vpeljite v svoje delovno okolje. Ne čakajte več na povabila drugih ter na pohvale in potrditve. Pokažite svojo vrednost s sodelovanjem in vse se bo dobro izšlo.
Nasvet tedna:
Pomembna bodo vaša spoznanja o sebi, svojih načrtih glede ljubezni in obilja. Šele ko boste sprejeli dejstvo, da večino časa zanikate in pomanjšujete sami sebe, se bodo odprla velika vrata, ki prinašajo darila življenja.

Vodnar 21. 1.–18. 2.
Počutje: **
Zdravje bo lakmusov papir – po počutju boste vedeli, kdaj ste pretiravali. Zato prisluhnite telesu pravočasno in se zavedajte, da niste heroj, če greste čez lastne meje zato, ker želite drugim prihraniti njihov razvoj. Le redkokdo bo to videl kot vaše dobro delo.
Ljubezen: **
Želeli boste nadzorovati svoja čustva, a vam to ne bo šlo najbolje od rok. Prej ali slej boste morali prenehati biti psihiater vsem okoli sebe. Potrebovali boste moč in podporo zase.
Posel/denar: **
Delavni boste in vse bo dobro potekalo, a boste morda prehitri in preveč neposredni v komunikaciji ter si boste zakuhali težave, ki jih boste nato reševali dlje časa. Ne iščite krivcev, dokler se v sebi ne umirite.
Nasvet tedna:
Poglejte nase z drugega zornega kota in preverite svojo dnevno rutino. Koliko časa se popolnoma posvečate drugim? Ko boste sprejeli dejstvo, da sami dajete energijo drugam, bo vse drugače. V nedeljo se boste odločili o pomembnih stvareh, ki pa se jih morate držati predvsem vi sami.

Ribi 19. 2.–20. 3.
Počutje: *****
Okrepila se vam bo samozavest. O vsem se boste lahko pogovorili in rešitve se bodo našle v vseh primerih. Optimizem se vam bo iz dneva v dan krepil ter zadovoljni boste s premiki v svojem življenju.
Ljubezen: ***
Ne bo pretiranih čustvenih preobratov niti si jih ne boste želeli. Osredotočeni boste nase in na svoje spremembe, ki vas bodo tako veselile kot zaposlovale.
Posel/denar: ****
Spremembe bodo temeljite, vendar se vse ne bodo pokazale v tem tednu, čeprav boste intuitivno že vedeli, kaj vse se obeta, in boste zadovoljni. Vse boste naredili, da bo nadaljevanje uspešno, saj čutite, da prihaja vaš najboljši čas.
Nasvet tedna:
Nedeljski mlaj vam bo aktiviral željo po novih temeljih, novem načinu življenja ter novih odnosih. Iskali boste možnosti, da zaživite svoje sanjsko življenje brez pritiskov, in razveselile vas bodo nekatere dobre ideje. Ob tem boste začutili veliko moč in se hitro odločili, da boste zamisli uresničili. Poskrbite za svoje fizično telo, ki bo osnova tudi za umirjene misli in nov način življenja.