Astro

Andreja Novak: 'Ne sledite mnenjem drugih, zapeljejo vas v večni strah!'

Andreja Novak
23. 10. 2020, 07.00
Posodobljeno: 23. 10. 2020, 09.15
Deli članek:

Energijska napoved za obdobje od 23. do 29. novembra: celotno obdobje je namenjeno prenovi načina komuniciranja, pa tudi razmišljanja. Um bo nemiren in bo želel informacije, kaj je res in kaj ne. Zato se vključite v ta večji proces sprememb na način, da želite preveriti stvari, ki se vas tičejo ali ki vas zanimajo.

dk
andreja novak

Raziskujte, pišite, kličite … vsekakor najdite dovolj informacij, da boste pomirjeni s svojimi ugotovitvami. Ne sledite pa več mnenju drugih, saj vas ne bo peljalo v zadovoljstvo, temveč v večni strah, za kar pa tudi ni več smisla, da ga zadržujete v svojem življenju. Razmišljanje in povezovanje z ugotovitvami in debate, to je v tem obdobju najbolj potrebno in smiselno.

Petek, 23. 10.
Vznemirljiv dan, ko ne boste vedeli, ali bi se sprostili ali bi delali dalje kot da ni petek. Dopoldne bo bolj čustveno hladno in nerazumevanje bo v okolju. Po 13 uri se bodo energije sprostile, saj bo Luna prešla v znamenje vodnarja, kar bo sprostilo svobodne misli in želje. Iskali boste način, kako izraziti svoja čustva in vrednote na pravi način, da bo kakšen smisel od tega. Lahko, da boste morali biti bolj stabilni in jasni, pa tudi učinkoviti pri tem, sicer bodo mnenja okolice prevladala. Pozno v noč bo počutje ponovno zadržano, lahko pa, da boste doživeli naklonjenost starejše osebe in sklenili dober dogovor.
Sobota, 24. 10.
Dober dan za ureditev stanovanja, oblačil in zunanjega izgleda. Dobra podpora je za okrepitev novih navad, ki vam prinesejo dolgotrajne koristi, tako da se sprostite in začnite slediti svojim željam in načinu, da pridete do njihove realizacije. Če je vaša simpatija starejša ali precej mlajša, v obeh primernih imate možnost lepega začetka odnosa, če boste se danes srečali, odzvali na povabilo ali ga vi predali svoji simpatiji.
Nedelja, 25. 10.
Malo naporen dan, ko boste vse vzeli osebno in vam bo težko kaj dopovedati. Vse vas bo motilo in glava bo polna starih idej in strahov, ki jih boste projecirali na druge. Zato če lahko, se sproščajte, meditirajte in se ne odzivajte na nič, kar ni nujno. Pustite, da se dan odvije po svoje in ne sledite načrtom družine, ki bo želela preveč naenkrat. Če boste imeli glavobol, je smiselno razmisliti o preteklosti in kaj vam najbolj “visi nad glavo”. Pijte dovolj tekočine in si spočijte. Pozno zvečer se bodo energije sprostile in boste lažje zaspali.
Ponedeljek, 26. 10.
Stvari danes ne bodo najbolj jasne, čeprav se vam bo zdelo obratno. Zato se ne odločajte o ničemer, niti ne vstopajte v karkšnekoli razprave o pravilnosti česarkoli. Nič ne bo jasno, čeprav bo vsakdo mislil, da je tako, kot on misli ali ve, edino pravilno. Celotno obdobje in tudi današnji dan, pa je namenjen novemu načinu izražanja, ki konstruktivno poveže vse vpletene, da pogovori dobijo novo smiselno obliko. Zato ni nič narobe, če sprašujete, želite več informacij, da se potem kasneje lažje odločite.
Torek, 27. 10.
Prisluhnite intuiciji in optimistično poglejte na svoje življenje, čeprav pa tega ne oznanjajte naokoli, saj ne boste naleteli na dobre odzive. Skozi dan se vam bodo zjasnile marsikatere situacije, lahko tudi uvidi v odnose, še posebej odnos do sebe. Priložnost imate, da prepoznate situacije, kjer se vedno odločate proti sebi in podzavestno zatirate svoj razvoj, svoj prosti čas in svojo notranjo ter zunanjo lepoto. Vzemite si danes čas zato, da zapišete dana spoznanja in o njih razmislite v naslednjih dneh ter jih začnete upoštevati.
Sreda, 28. 10.
Dinamičen dan, ko se odnosi aktivirajo v pozitivno smer. Retrogradni Merkur se vrne v znamenje tehtnice in lažje boste skomunicirali lastne napake ali stvari, kjer potrebujete pomoč in podporo. Tudi Venera je prešla v tehtnico, kar vam bo dalo podporo za nego telesa in duha. Danes imate možnost srečati simpatijo ali preživeti lepe trenutke s partnerjem, saj se spogleduje Venera z Luno v ovnu, kar bo dalo čustvom moč akcije.
Četrtek, 29. 10.
Pozorni bodite, da ne greste v prehitro akcijo in se zapletete v dogodke v okolju zaradi notranjih čustvenih ran. Občutljivi boste in pretirano reagirali na vse, kar se bo tikalo vas in vašega preživetja. Če še niste, razmislite o vsem skupaj in poglejte nase in na svoje življenje iz širše perspektive ter se začnite izražati v tem smislu. Samo tako bodo vse te spremembe v okolju imele dober smisel za vas. Ohranite notranji mir ne glede na dogajanje v okolici.