Astro

Želje si lahko izpolnimo, šele ko prebudimo božanstvo v sebi

Nevenka Kamenik
11. 10. 2020, 12.37
Posodobljeno: 11. 10. 2020, 14.10
Deli članek:

Prav v vsakem človeškem bitju je brezmejni potencial, vzorec za junaško življenje, bog ali boginja v zarodku, ki hrepeni po rojstvu. Ljudje, ki živijo navadna, povprečna življenja, še niso prišli v stik s tem brezmejnim potencialom moči v sebi.

dreamstime
boginja

Mitske zgodbe ter njihove junake in junakinje imenujemo arhetipi, ki prebivajo na ravni kolektivnega nezavednega. Te zgodbe so prikaz hrepenenja, domišljije in najglobljih želja naše duše. Zasledimo jih v zapisih starodavnih kultur in literaturi vseh stoletij. Mitske zgodbe so danes predstavljene v filmih, televizijskih nadaljevankah in tabloidih. Ne glede na to, ali lik predstavlja božansko ali diabolično, sveto ali posvetno, grešnika ali svetnika, avanturista, modreca, iskalca, reševalca, ljubimca, odrešenika – vsi ti liki odigravajo nekaj drugačnega, posebnega, junaškega, požrtvovalnega.
Na primer v filmu Vojna zvezd Luke Skywalker igra večnega avanturista, ki je pripravljen sprejemati velika tveganja, da bi raziskal neznano. Princesa Leia je Artemida, ki je neodvisna lovka, zaščitnica. Yoda pa je modrec, varuh mogočnega znanja. To so starodavni miti izraženi v futuristični obliki.
Semena so že zasejana
Vsako človeško bitje nosi v sebi brezmejne potenciale. Vsak od nas je pripravljen, da odigra svojo vlogo. Ta semena so že zasejana v nas. In ko seme vzklije, sprosti vzročne sile, ki povzročajo, da seme zraste v določeno rastlino. Seme jabolka bo vedno zraslo v jabolko in ne v hruško. Aktiviranje notranjega potenciala vedno sprosti njegove vzročne sile, ki nam dopuščajo, da se približamo temu, kar nam je bilo usojeno, da bomo.
Naše notranje potenciale je moč razbrati iz naših želja in namenov, idej, ki vodijo naše življenje. Kdo torej ste? Kaj želite? Kakšen je smisel vašega življenja? Na najgloblji ravni zastavljamo ta vprašanja svoji duši. In ko to počnemo, prihajamo v stik s samim seboj.
Sledenje željam
Ali sedaj že veste, katera usoda vam je namenjena? Koliko deklic sanja o tem, da bi bile naslednja Christina Aguilera? Koliko fantov hrepeni po tem, da bi bili kot Micahel Jordan? Z znanimi osebnostmi se primerjamo, ker živijo svoje lastne potenciale, uspeli so v sledenju svojemu notranjemu glasu. Svoje lastne potenciale, svojo notranjo moč prebudite in aktivirate samo tako, da se zazrete globoko vase in opredelite svoje najbolj skrite želje in jim sledite.
Vedska znanost, starodavna indijska tradicija modrosti, pravi, da če ne moremo vzpostaviti stika z notranjim potencialom oziroma s tisto boginjo ali bogom, ki se rodi v nas, če temu zarodku ne moremo pomagati, da se v celoti rodi, bo naše življenje vedno samo povprečno. Toda tisti hip, ko se ta bog ali boginja izrazi prek nas, bomo začeli delati veličastne in osupljive stvari.

Prijazno povabilo
Vabim vas, da se mi v sredo, 14 oktobra ob 18h, pridružite na meditaciji Prebudi boginjo v sebi.
Prebudili bomo tisti notranji potencial, ki vas navdihuje pri drugih znanih ljudeh. Angelino Jolie z lahkoto prepoznamo kot Afrodito, boginjo spolnosti in lepote. Michael Douglasa lahko vidimo kot utelešenega boga Dioniza, neukročenega in zabavi naklonjenega duha. Princesa Diana je bila Artemida, odpadnica, divjakinja, kršiteljica pravil, neustrašna bojevnica, ki se bori za stvari, v katere verjame.
Katero boginjo oziroma notranji potencial si želite prebuditi? Vam primanjkuje poguma, moči in neodvisnosti - povežite se z boginjo Bast, vam primanjkuje drznosti - povežite z boginjo Frejo, hrepenite po znanju in modrosti - povežite se z boginjo Ateno, želite aktivirati svojo spolno energijo - povežite se z Afrodito, želite v sebi prebuditi uspeh in obilje - povežite se z boginjo Abundancijo.
Toplo vas vabim, da se mi pridružite, da bomo lahko skupaj aktivirale boginjo v vas. Boginja vam bo z veseljem pomagala na želenem področju vašega življenja. Z delom z boginjami zdravite in dajte moč svoji notranji ženski modrosti, ki je v vsaki ženski in moškemu. Boginje prav tako očiščujejo in odpirajo vašo srčno čakro. Ko prebujamo naše notranje ženske moči, postaja naš svet bolj uravnotežen.
Več informacij in prijave na mojem elektronskem naslovu: neva@studio-zivljenje.si ali na telefonski številki 041 798 195.