Astro

Odprl se je kozmični portal 10:10. Njegov močan vpliv bomo čutili vsi

cs, sn,
10. 10. 2020, 10.26
Posodobljeno: 10. 10. 2020, 22.38
Deli članek:

Leto 2020 je bilo za človeštvo eno najmočnejših transformacijskih obdobij vseh časov. A pozor: leto 2020 še zdaleč ni končano! Do konca leta nas čaka še veliko dela.

Pixabay
prebujenje

Duhovni voditelji z vsega sveta opozarjajo na današnji datum, 10. oktober, ki ima v obdobju sprememb velikanski pomen.
Vsa transformacijska dejanja, ki se kar vrstijo in imajo vse večjo moč, imajo namreč samo en namen, ki je v ezoterični literaturi opisan precej poetično – kot vnebovzetje. Z njim je seveda mišljen prehod v višje in lepše energije, ki bodo zasvetile v vsej svoji luči, ko bo tema dokončno premagana.
Nekateri to dogajanje imenujejo tudi velika prebuditev oziroma vstop v peto dimenzijo – dimenzijo ljubezni, življenja iz srca.
VELIKE MOČI
Prav v mesecih proti koncu leta 2020 smo po mnenju tistih, ki se ukvarjajo z duhovnostjo, v eni od najtežjih faz procesa vnebohoda. Ko se bomo pripravljali na vstop v leto 2021, bomo menda vsi na tem planetu brez izjeme opazili velik dvig energije, neštete kozmične žarke izjemne moči … Tisti subtilnejši so vse to že zaznali, o čemer pogosto spregovorijo ali zapišejo na družbenih omrežjih ali v medijih. Tudi razlaga za dogajanje je logična: sončno magnetno polje je oslabelo, kar je omogočilo vstop več kozmičnih žarkov v sončni sistem.
VEČJA PREPUSTNOST
Od vseh mogočnih energij, ki Zemljo ožarčijo z vseh strani, je oslabljeno tudi njeno magnetno polje, ki posledično prepušča vse več vesoljskega sevanja.
Mnogo teh energij prihaja iz drugih galaksij. Lahko pričakujemo, da bo ta energija še naprej prihajala val za valom naraščajoče intenzivnosti – te vnebohodne energije pa bodo aktivirale in nekaterim že aktivirajo ter krepijo našo DNK.
Ne le iz znanstvene literature, tudi iz nekaterih najljubših stripov in filmov vemo, da lahko izpostavljenost tem sončnim vplivom in kozmičnim žarkom mutira našo DNK. Te energije torej vodijo do močne preobrazbe. Ko se premikamo skozi te energije in prejemamo vedno več svetlobnih kod, opažamo povečanje simptomov fizičnega vnebovzetja.
BODITE POZORNI
Našteli smo le nekaj intenzivnih energij, ki vplivajo na celoten planet in na tiste, ki se v proces vnebovzetja že prebujajo ali so tik pred zdajci. Zelo pomembno je, da v tem trenutku postavite sebe in svoje prebujenje na prvo mesto ter delate na tem, da se bo proces čim lažje začel, saj se mu izogniti tako ali tako ne morete. Ker kot človek živite na Zemlji. In Zemljani so v času neizbežne transformacije, na katero vpliva in jo spodbuja vse dogajanje v univerzumu.
POMEN DATUMA 10. 10.
10. oktober je datum, na katerega se je portal 10:10 odprl. Na dan odprtja vrat je vpliv najmočnejši, njegove energije pa močno delujejo še 60 dni po njemu, šele nato se njihova intenzivnost počasi manjša.

Pomen številčne kode 10:10 je jasen tako v numerologiji kot v duhovni literaturi: energije se multiplicirajo, naša odprtost za prejemanje vseh vrst sporočil prav tako.
Odprtje portala 1:10 torej izkoristimo kot idealen čas in se povežimo s svojimi duhovnimi vodniki, saj nam bo šlo lažje kot katerikoli dan v letu. Čas je idealen tudi, da sami pri sebi čim bolj do potankosti razjasnimo, česa si želimo, in morda nastavimo tudi temelje za vse novo, kar si želimo v življenje privabiti, saj je z nami vsa podpora kozmosa.
LETOŠNJA POSEBNOST
Portal 10:10 je seveda močan vsako leto, a tokrat je zaradi povečanih sevanj in prehoda med dimenzijami njegov vpliv osupljiv. In kot pravijo poznavalci neba: 10. 10. je na neki način tudi priprava na 11. november oziroma portal 11:11, ki nas bo letos vodil v sezono mrkov. Do takrat pa menda ne bo niti dneva, da energija univerzuma ne bi še krepila svoje moči.
A četudi se sliši marsikaj precej zapleteno, splošno sporočilo je: portal 10:10 prinaša človeštvu zdravljenje, odprl bo veliko svetlobnih kod, ki bodo osvetlile marsikaj skritega in razkrile stvari, o katerih se nam ni niti sanjalo. Kar portalu 10:10 ne bo uspelo, bo portal 11:11 dokončal.