Astro

Nemir in zmeda bosta velikanska, a umik ni več možen

Andreja Novak
9. 10. 2020, 10.31
Posodobljeno: 9. 10. 2020, 13.21
Deli članek:

Energijska napoved za obdobje od 9. do 15. oktobra: turbulenten teden, v katerem se boste počutili, kot da traja mesec dni. Ne bo vam tako dolgčas, temveč se bo toliko zgodilo, da boste imeli občutek, da se je vsak dan raztegnil in da se dogodki prepletajo iz različnih dimenzij.

dreamstime
kaos

Domišljija ne bo uspela vsega zabeležiti, tako nenavadne stvari se bodo dogajale. Kaj lahko naredite? Samo sprostite se in iskreno vsak trenutek sodelujte v dogajanju. Umik ni več možen.

Petek, 9. 10.
Dihajte zavestno, meditirajte in se potrudite, da se ne pustite sprovocirati z dogajanji okolja. Če imate občutek krivde zaradi česarkoli iz preteklosti, danes ni primeren čas, da bi razčiščevali ali se opravičevali za karkoli. Izogibajte se pretiranemu številu srečanj v službi ali doma ter se raje odločite za sproščen sprehod v naravi ali fizičnimi aktivnostmi, ki vas bodo sprostile. Precej naporne energije bodo še danes vodile igro odnosov čisto na svoj način.

Sobota, 10. 10.
Karmične napetosti v odnosih se lahko razvijejo v pravo malo dramo, če boste sodelovali v vsem, kar vam je dan pripravil. Ne raziskujte svojega slabega počutja ter se ne ukvarjajte s svojimi negativnimi čustvi, temveč raje sledite notranji strasti in kreativnosti, ki se bo v vas lahko prebudila. Danes tudi ni optimalen dan za zmenke ali urejevanje odnosov. Posvetite se domu in preslišite muhe vaših bližnjih, kolikor lahko.

Nedelja, 11. 10.
Odlično razpoloženje boste dosegli, če boste sledili intuiciji in se podali v naravo ali meditacijo. Lahko, da boste imeli pretirano željo po tem, da vas določena oseba opazi ali pohvali, pa se ne bo dobro izšlo, saj bodo danes vsi bolj pozorni nase in manj na druge ljudi. Zato podprite svoje otroke in partnerja ter se čisto sprostite in ne mislite na to, kako vas vidijo drugi. Vsak vidi skozi svojo perspektivo in razen duš dvojčic vas ljudje vidijo pomanjšane. Duša dvojčica pa v vas zaznava točno tiste lepe energije, ki jih zaznava v sebi.

Ponedeljek, 12. 10.
Dober dan za prijetno komunikacijo, ko se boste vse lahko dogovorili na lep način. Če imate priložnost, povabite simpatijo na kavo in pokličite vse tiste ljudi, s katerimi bi želeli si izboljšati odnose. Optimizem vas bo povezal še z nekaterimi naključnimi ljudmi, s katerimi si delite isti entuziazem. Odlično počutje se bo nadaljevalo skozi dan in veliko stvari se bo samo po sebi uredilo, ker ne boste komplicirali, temveč boste z veseljem in dobro besedo pristopili. Pozor, če se danes na sveže zaljubite, uživajte v tem trenutku, kajti srečanje se bo tako zaključilo, kot se je začelo – hitro in sproščeno.

Torek, 13. 10.
Pridobivali boste na osebni moči in ne bo vam zmanjkalo volje za vse, kar je potrebno narediti, pa tudi za vse drugo, kar vam bo v veselje. Lahko, da se boste na hitro sprli s tistimi, ki bodo negodovali nad vašimi lastnostmi in vas šolali kot majhnega otroka. Tokrat ne boste več mogli biti tiho, pa tudi obremenjevali se ne boste več, da ste kaj slabega naredili, če ste branili sebe ali vam pomembne stvari, ljudi. Na plano bodo prihajali vaši dobri talenti, pa tudi manj dobre lastnosti, ki si jih boste lahko končno priznali in jih tudi opustili.

Sreda, 14. 10.
Popolna zmešnjava planetarnih podpor, ki so sicer same po sebi odlične, skupaj pa vam bodo dajale občutek, da so se svetovi združili in da ne veste več, v katerem bi sodelovali. Lahko boste imeli genialne ideje, ki bodo prišle skozi nenavadno - odštekano komunikacijo, lahko tudi s popolnim neznancem. Nežnost in občutljivost bo prišla na plano, če se boste povezali s svojim srcem na naravo, živali ali tudi na vam bližnje ljudi. Bodite samo pozorni, da ohranite notranjo moč, ki vam bo pomagala obdržati ljubeče srce v sebi, da se ne boste skrili ob neprimernih reakcijah okolja. Pester in zanimiv dan, v katerem se ne držite ničesar slabega, samo sprostite se.

Četrtek, 15. 10.
Vse, kar je bilo skritega v vaši osebnosti, se lahko danes pokaže na plano in lahko, da boste dosegli velik uspeh, ali pa velike strahove. Zavedajte se, da je vse plod vaše podtalne plutonovske moči, ki vam je osnova za zdravo življenje. Če imate alergije, potem so lahko danes simptomi precej bolj vidni kot sicer. To pomeni, da že celo življenje zatirate svojo jezo in da je zadnji čas, da ji dovolite, da pride na plano. Lahko to naredite tudi preko fizičnih treningov, kjer boste izmučili telo do konca ali preko filmov, kjer greste čez svoje strahove. Če še vedno ne veste, kako bi to naredili, pa bo življenje našlo pot, da sprostite te energije in današnji dan bo pokazal, katera pot je za vas optimalna.