Astro

Ko spremenite vibracijo, sprožite pritok denarja

tp
9. 10. 2020, 10.10
Posodobljeno: 9. 10. 2020, 10.21
Deli članek:

Vaša trenutna finančna situacija je popoln odsev vaših denarnih vibracij. Edini način, da si izboljšate finančno situacijo, je torej ta, da spremenite svojo finančno vibracijo.

Profimedia
V trgovini večkrat pomerite kakšno drago obleko.

Ko boste spremenili vibracijo, se bo v skladu s tem avtomatično izboljšalo tudi vaše finančno stanje. Kako to storiti? Razkrivamo vam pet enostavnih načinov za izboljšanje denarne vibracije.

1. Predstavljajte si, da imate in zapravljate več denarja

Večina ljudi zapravlja čas z razmišljanjem o tem, da nima dovolj denarja. Napaka! Če želite več denarja, raje počnite ravno nasprotno. Predstavljajte si, da imate več denarja in da ga sproščeno zapravljate. Dovolite si priklicati občutek, kako čudovito je imeti denar in ga zapravljati. Vesolje ne pozna razlike med tem, kar doživljate, in tistim, kar si zamišljate, temveč enostavno odgovarja na vibracije, kakršne mu pošiljate.

2. Cenite denar, ki ga že imate

Nikar ne omalovažujte denarja, ki ga že imate, in vsega, kar vam omogoča. Z njim kupujete hrano, električno energijo in vse, kar si z njo lahko privoščite, obleko, prevoze, darila, najemate kredite … Če cenite to, kar že imate, s tem pošiljate vesolju vibracijo: »Hvala ti za to, želim si še …« Ko vesolje dobi ta vaš signal, vam bo prineslo še več.

3. Obnašajte se, kot da ste bogati

Četudi ste popolnoma brez denarja, lahko vseeno aktivirate vibracije obilja in bogastva z obnašanjem, kot da ste zelo bogati. Pretvarjajte se, da ste milijonar tudi, ko si umivate zobe in jeste jabolko. To ne bo težko, kajne, saj si milijonar nič drugače ne umiva zob kot vi. Pretvarjajte se, da ste bogati, ko češete svojega psa, pa tudi med sprehodom. Nosite svoja najboljša oblačila, pojdite po nakupih in preizkusite kakšne izjemno drage stvari, ob tem pa se pretvarjajte, da ste dovolj bogati, da jih lahko kupite.

4. V tem trenutku se počutite tako, kot se boste počuti takrat

Vprašajte se, kako se boste počutili po tistem, ko boste prišli do finančne situacije, kakršne si želite. Se boste počutili svobodne, bolj varne ali kako drugače? Ko odkrijete občutek, se vprašajte, kdaj se v svojem življenju še tako počutite. Naredite vse za to, da čim bolj pogosto aktivirate ta občutek.

5. Bodite razigrani

V zvezi z denarjem bodite manj resni in bolj razigrani. Uporabljajte svoje najljubše orodje manifestacije (npr. ček obilja, mapo želja …), igrajte igre z denarjem. Čim več govorite o tem, kaj nameravate storiti z denarjem, in čim manj o tem, česa na morete narediti zaradi denarnega primanjkljaja. Vse to vam bo pomagalo dvigniti denarno vibracijo.