Astro

Pred nami je dobro obdobje, ki prinaša denar!

Andreja Novak
10. 9. 2020, 22.22
Posodobljeno: 10. 9. 2020, 23.36
Deli članek:

Energijska napoved za čas od 11. do 17. septembra 2020. Optimistične energije vas bodo počasi vodile v bolj sproščene vode življenja. Prelomni bo ponedeljek, ko Jupiter začne svojo direktno smer in bo prinesel neskončne količine optimizma.

Profimedia
denar

Četrtkov mlaj pa nam prinaša popolno podporo za nove začetke, in rezultate, vidne tudi na materialnem področju, direktno v denarju. Če kdaj, si ta teden vzemite čas, da se sprostite in se odprete naravi, soncu in zelenju Slovenije, ki vas lahko podpre pri vsem, kar spi v vašem srcu. Okusite svobodo in iz nje izhajajte za naprej.

Petek, 11. 9.
Precej megleno počutje bo prevladovalo cel dan. Težko boste prešli skozi svoja čustva ali iluzije okolice in ne boste razumeli, kaj se dogaja oz. kje je rešitev. Bodite pozorni, da vas depresija ne prevzame, ohranite stik z Zemljo in poskrbite za fizično dobro počutje z dobro hrano in počitkom. Ne odločajte se za reševanje svojih situacij ali za pomembne sestanek, saj se danes ne bo nič speljalo tako, kot ste načrtovali.

Sobota, 12. 9.
Dopoldne se bo počutje izboljšalo in darila bodo prihajala do vas. Sprostite se in si dovolite delovati drugače, bolj sproščeno. Ne sprejemajte odgovornosti za druge, prav tako ne sprejemajte dodatnih nalog, ki bi vam jih vsi z veseljem predali. Držite se svojega načrta in zadovoljni boste z vsem, kar se bo dogajalo. Popoldne se ne zapletajte v stara čustva in pogovore, temveč iščite pot naprej. Ne oklevajte sprejeti spremembe in poskrbite za svoj dober izgled.

Nedelja, 13. 9.
Pazljivo v dopoldanskih urah, da ne izgubite potrpljenja. Lahko pa pridobite precej dobrih stvari, ki bodo uredile vašo zmedo v čustvih, materialnih stvareh ali mislih. Red se bo ustvaril skozi pogovor ali sodelovanje, zato se ne umikajte. Popolne boste bolj sproščeni, a lahko, da se bodo okoliščine malo zaostrile in boste skozi napetost začeli čutiti vse bolj vročo jezo, ki lahko, da vam celo ne po bo pustila zaspati. Bodite pripravljeni na burno noč, če ne boste znali ukrotiti svojih čustev. Pretirana jeza, strast ali nemir se lahko podaljša še v ponedeljek.

Ponedeljek, 14. 9.
Dogodek dneva je vsekakor Jupiter, ki v znamenju kozoroga začenja direktno pot in daje optimizma in dobre energije v vse, kar ste v zadnjih dveh letih uredili, spremenili. Začnite globlje dihati, oblecite se v modro, pojdite na sonce in si vzemite nekaj časa samo za stik z naravo, vetrom in dihanjem. Hvaležnost se bo potisočerila, saj prihaja nova doba, ko bo Jupiter do konca leta napredoval skozi kozoroga in dajal podporo za stabilizacijo temeljev, potem pa prešel v znamenje vodnarja, kjer bo poudarek predvsem na svobodi, novih idejah in novemu načinu življenja brez zatirajočih sistemov zastarele civilizacije.

Torek, 15. 9.
Strast se bo aktivirala in težko se boste izognili iskricam, ki bodo prisotne povsod, kjer bo malo simpatij. Ker sta Venera v levu in Uran v biku tesno povezana, se lahko zgodi, da se boste brez razmisleka odzvali na strast, ki se bo v trenutku prižgala ob določeni osebi in se šele kasneje zavedli, da vas je čisto odneslo. Idealni dan je torej za sveže zmenke, za povabila simpatij na kavo ali za “naključna” srečanja. Energije ljubezni bodo v zraku in potruditi se boste morali, da se ne boste odzvali na njih.

Sreda, 16. 9.
Luna je že v marljivi devici, kar vas bo spodbudilo, da boste poskrbeli za detajle v delu in čiščenju. Izkoristite ideje, ki vam bodo pomagale delati bolj učinkovito, bolj hitro in iznajdljivo. Vse bolj boste zbrani in preudarni, pa tudi vse bolj optimistični glede posla in sprostitve. Ideje bodo postajale vse bolj plodovite in ko boste dobili prve pozitivne odzive od bližnjih sodelavcev ali poslovnih partnerjev, se bo kreativnost krepko povečala. Dan pred mlajem je odličen dan, da veste, kaj bi novega radi počeli v naslednjih nekaj mesecih.

Četrtek, 17. 9.
Mlaj v devici bo podprl odlične nove energije, ki bodo okrepile optimizem in poslovne dejavnosti, pa tudi iznajdljivost v materialnem področju. Obilje se bo začelo krepiti, če boste začeli bolj sodelovati z ljudmi, ki v vas sproščajo veselje in optimizem ter se manj odzivati na kritike ljudi brez domišljije. Danes si vzemite nekaj časa, da doživite naravo in stik z zelenjem, vetrom in svojim srcem. Odmaknite se od računalnikov, TV ekranov in mobitelov ter začutite, kakšna je lahko ponovno vaša svoboda. Iz tega občutka pojdite v življenje dalje. Super podpora bo v to smer.