Astro

Andreja Novak: polna Luna in Merkur v Levu bosta igrala glavni vlogi

Andreja Novak
31. 7. 2020, 00.01
Posodobljeno: 31. 7. 2020, 00.01
Deli članek:

Energijska napoved za obdobje od 31. julija do 6. avgusta 2020.

Profimedia
polna luna

Polna luna v ponedeljek bo dodala ognja dogajanju čez vikend in zlahka boste izrazili svoja čustva ter se sočasno odprli za spogledovanje in zabavo. Ne pretiravajte z alkoholom, da vas čustva ne odnesejo. Prehod Merkurja v znamenje leva bo v sredo prineslo novo, pravo poletno veselje in dopust se bo začel tudi v mislih in komunikaciji. Sprostite se in ugotovite, za kaj ste vse hvaležni in na kaj ste vse ponosni.
Petek, 31. 7.
Manjši kaos bo danes, zato poskušajte ne reagirati na pretirane besede iz okolja in če vas bodo zadele v vašo globljo rano, se ne umikajte, temveč razmislite, kako bi se lahko čimprej osvobodili teh čustvenih bremen. Veliko dogajanja bo, zato ne sklepajte o ničemer prehitro, preverite vsa dejstva ali pa preložite kakšno odločitev ali težji pogovor na ponedeljek.
Sobota, 1. 8.
Vse, kar se bo danes dogajalo, vzemite kot svoj proces poglabljanja svojih talentov. Opazujte, kje in s kom se najbolje počutite ter bodite dovolj egoistični, da si privoščite to družbo. Zvečer lahko, da se bodo dogodki zavrteli čisto v nepričakovano smer, sodelujte in opazujte, kaj se zares dogaja. Nekateri novi odnosi vas lahko presenetijo in se pokaže večji dober potencial, kot ste pričakovali.
Nedelja, 2. 8.
Rahlo zadržani boste v svojih čustvih in lahko, da boste obžalovali doživetja preteklih dni. Osvobodite se krivde in ne komunicirajte, če ne veste točno, kaj bi povedali. Če ste bili v tem tednu iskreni do sebe in drugih, je vse v najlepšem redu in se lahko sprostite. Večer bo prinesel sprostitev in lahko, da boste prekinili z nekaterimi odnosi, ker vam bo preveč naporno vzdrževati njihovo dobro voljo in pričakovanja, ki jih gojijo do vas.
Ponedeljek, 3. 8.
Polna luna in pomemben dan za vse, ki si želite osvoboditi čustvenih pritiskov okolja in temu, da skozi dan zaradi dogajanja popolnoma pozabite nase. Celoten dan boste imeli na izbiro, slediti in izraziti svoje želje in prioritete, ali se ukloniti dogajanju okolice, kar pa vas bo pustilo neizpolnjene, nesrečne in na koncu ne boste videli smisla, zakaj ste se toliko potrudili za druge, ki sploh niso opazili vaše “žrtve”. Spremljajte optimalne ideje, ki se porodijo v vas in veselje ter energijo, ki se zraven aktivira in vse podpre.
Torek, 4. 8.
Odličen dan, ko je aktivirana močna volja za vse stvari, ki vam dajejo veselje, optimizem in voljo do življenja. Aktivno povezana sta namreč Mars v ovnu in Jupiter v kozorogu, kar vam daje voljo za vaše najmočnejše premike, ki bodo dolgoročno dobro vplivali na temelje in blagostanje življenja. Danes ne lenarite, temveč začutite, kaj je najpomembnejše, da naredite za svoje življenje. To vam lahko korenito spremeni vaše temelje.
Sreda, 5. 8.
Zgodaj zjutraj preide Merkur v znamenje leva, kar bo prineslo bolj sproščeno in igrivo obdobje. Občutljive in negativne misli ter zapleti v odnosih bodo izzveneli in vse več bo idej za dobro zabavo in konkretno druženje. Čustvena Luna vas bo odprla za razumevanje, sproščenost in srčno povezavo. Izogibajte pa se umetno napihnjeni samozavesti – pri sebi in pri drugih, saj se bodo pokazale rane za vsem pretiravanjem navzven.
Četrtek, 6. 8.
Sproščujoč dan, ko se bodo napetosti počasi sproščale in si boste lahko odpočili. Pozno popoldne se romantično srečata Luna in Neptun v ribah, ki lahko povzročita prižig ljubezni, ki pa bo ostal kot nedosegljiva romantična iluzija, to velja za tiste simpatije, ki se bodo danes aktivirale. Lahko tudi, da se boste spomnili na vse tiste nesojene ljubezni, ki so bile prižgane pod enakimi pogoji romantične iluzije ali pa vas bodo kontaktirali ljudje, ki ste jim vi takšna oddaljena ljubezen.