Astro

Niste vraževerni? Vseeno preverite, če nad vami morda visi prekletstvo

sn
29. 7. 2020, 16.16
Posodobljeno: 29. 7. 2020, 16.50
Deli članek:

Mnogi ljudje so prepričani, da se za materialno kuliso skriva obsežen spiritualni svet, ki ga še vedno ne razumemo. Potrudili smo se, da bi vam odstrli nekaj tančic.

dreamstime
čarovnica

Najverjetneje ste vsaj nekajkrat v življenju pomislili, da je nad vas nekdo poslal urok ali da nad vami visi prekletstvo. V življenju vam nič ni uspevalo, slabe stvari so se samo kopičile, vi pa ste se spraševali, zakaj se dogajajo samo vam.
Zbrali smo znake, ki jih stari zapisi najpogosteje navajajo kot potencialne kazalce, da ste pod vplivom črne magije, da je nad vami izrečen ali narejen urok oziroma prekletstvo.
Te znake je seveda mogoče povezati z raznimi duševnimi in telesnimi stanji, značilni pa so za različna življenjska obdobja in situacije, zato jih nikakor ni mogoče pripisati zgolj morebitnim čarovniškim urokom. Vzemite jih torej s ščepcem soli, služijo pa naj vam zgolj kot zanimivost.
IZGUBA ENERGIJE
Če ste bili nekdaj polni življenjske moči, nekega dne pa ste se zbudili povsem izčrpani, brez energije in volje do življenja, bi to lahko kazalo, da nad vami visi prekletstvo.
FINANČNA IZGUBA
Znak bi lahko bile tudi nenadne in velike izgube na finančnem področju. Ste v zadnjem času imeli velike naložbene izgube? Ste se iz povsem stabilnega finančnega položaja nenadoma znašli v brezizhodni situaciji?
LJUBEZENSKE TEŽAVE
Ste bili nekoč v stabilnih zvezah in odnosih, v zadnjem času pa so za vami sami ljubezenski brodolomi in ločitve, zaradi tega pa ste izgubili voljo do ljubezni in seksa?
NOČNE MORE
So se vam med spanjem nenadoma začele pojavljati čudaške in strašljive sanje, ki se vam zdijo izjemno prepričljive in vas nato preganjajo še nekaj dni? Pogosto sanjate o smrti, kačah, škorpijonih ter padanju in utapljanju?
NESREČA
Doživljamo jo subjektivno, vendar če se vas resnično drži dolgotrajna smola in imate občutek, da se je proti vam obrnil ves svet, bi to lahko bila posledica uroka.
NEPOJASNJENA BOLEČINA
So bolečine v vašem telesu pogostejše in močnejše kot kadarkoli? Jih čutite zlasti v hrbtnem predelu, trebuhu ali celo v nogah, zanje nimate pojasnila, vzroka pa ne more odkriti niti zdravnik?
TEŽAVE S SPANJEM
Se ponoči nenehno zbujate? Ne morete spati in se veliko potite, v preteklosti pa nikoli niste imeli težav s spanjem? Urok bi utegnil biti vzrok tudi za take težave.

ČRNO ZNAMENJE

Znak uroka je lahko tudi izguba vašega najljubšega kosa nakita, ki je nikakor ne morete pojasniti.

Zapisi in knjige opozarjajo, da se tovrstni napadi dogajajo v valovih in postajajo vse močnejši, hkrati pa navajajo, da sočasna prisotnost štirih ali več teh stanj pomeni veliko verjetnost, da je posameznik žrtev črne magije.
Obstajajo pa tudi številni stari zapisi in knjige, ki obravnavajo področji okultizma in čarovništva, hkrati pa ponujajo odgovore, kako čarovniške uroke prepoznati in se pred njimi obvarovati.