Astro

Duša dvojčica: kako jo prepoznati in zapeljati?

Andreja Novak
11. 7. 2020, 07.00
Posodobljeno: 11. 7. 2020, 16.09
Deli članek:

Ni človeka ali bolje rečeno Duše, ki si ne bi želela spoznati in osvojiti svoje Duše dvojčice - najlepše energije za vas, ki vam ni samo podobna, ampak je dvojnik.

dreamstime
duša dvojčica

Duša dvojčica je nekdo, ki vam je enak po dušni kvaliteti, na čisto vseh energijskih nivojih. Ogledalo, ki vam pokaže vse vaše plati.
A kako se vzljubiti v polnosti, da lahko, ko pride pravi trenutek, sprejmete svojo Dušo dvojčico v svoje življenje. Da se prepoznata in "klikneta" v enost?
ČAS JE PRAVI
Poletje je idealen čas za srečanje. Zunaj je vroče in mental počasi popušča, racionalnost ni več vodilo. Zajeli sta nas mehkoba in čutnost.
Sonce nas boža, zelenje eterično objema zemljo in cvetje sladko diši. Narava pomaga, da se sprostite in posvetite točno tistemu, za kar ste prišli na Zemljo. Ljubiti! Ljubiti naravo, ljubiti vse živa bitja in seveda sebe. Skratka, doživeti najvišji nivo ljubezni. Kajti šele takrat, ko ste čisto iskreni v življenju in v ljubezni ter sproščeno živite življenje v svojih energijah, je tisti trenutek, ko lahko osvojite in prepoznate sebi enakega. Dušo dvojčico.
AKTIVACIJA
Kje torej začeti, da boste pripravljeni, ko pride mimo vaša Duša dvojčica? V resnici je zelo preprosto, živeti morate čim bolj svoje življenje – z Dušo, kar pa ni najlažje, ker nas od malega vzgajajo, da ustrezamo nekim "standardom". V šoli vas ocenjujejo, v službi delujete kot del sistema, v katerega se morate vkalupiti, kot osebnosti pa živeti tradicionalno, se poročiti in imeti otroke, praznovati zapovedane praznike in ne preklinjati. Če je to vaša dušna pot, potem jo živite. Kaj pa če ste v resnici čisto izven tega modela? Kako boste potem, če živite nepravo življenje, spoznali svojo Dušo dvojčico?
Takole: dovolite si sprejeti svojo norost in se ne sodite, temveč jo živite na polno. Ni ga pravila! (Duša dvojčica je prav tako "nora" na isti način kakor vi, saj v sebi nosita identično kvaliteto.)
Negujte tudi svojo življenjsko energijo, saj jo ljudje drug v drugem najhitreje zaznavamo. Duša dvojčica vas bo, če boste energijsko odprti in mehki, lažje zaznala in vi njo.
Aktivirajte se, ko začutite, da ima nekdo nekaj za vas, če vas zanima in vas je pritegnil. Opustite vse sodbe in svoje osebne "omejitve", kot sta sramežljivost ali previdnost ...
Skrbite tudi, da ste v polnosti prisotni v svojem telesu, da ne tavate z mislimi naprej ali nazaj, ampak živite tukaj in zdaj.
PREPOZNAVANJE
Kakor smo si duše med seboj različne, tako so si med seboj različni tudi dušni pari – duše dvojčice.

Načinov, kako drug drugega repoznati, je več, a ko se bo to zgodilo, boste zagotovo vedeli, da je to ravi/prava:
- všeč so vama enake vonjave in okusi,
- svojo Dušo dvojčico lahko tudi sanjate, preden jo spoznate,
- lahko jo prepoznate po glasu, ker vam bo tako domač,
- lahko se prepoznata po energijah, ne da bi se videla, zgodi se kot val presenečenja, ko se energiji, ki sta bili nekoč eno (spet) srečata,
- vsekakor pa se spoznata, ko se pogledata v oči.
ZAPELJEVANJE
Svojo Dušo dvojčico osvojite tako, da ste točno to, kar ste! Zveni preprosto, a kako?
-Ne olepšujte zadev, bodite surovo iskreni.
-Ne maskirajte se, niti vizualno, niti pogovorno.
-Ne skrivajte svojih ran, Duša dvojčica jih začuti in razume.
-Nikoli ne manipulirajte, odzivajte se direktno.
-Ne ravnajte se po pravilih drugih.
-Ne ravnajte na podlagi preteklih izkušenj.
Skozi zgornji zapise se osvobodite preteklih prepričanj, kako naprej?
-Živite na polno, ne čakajte.
-Smejte se skupaj. Jočite skupaj.
-Počnite čim več stvari, ki vaju skupaj veselijo.
-Ne skrivajte svoje seksualnosti, ampak jo delite in raziskujte.
-Razgalite se v vsem kar ste.
-Posvetite svoji Duši dvojčici čas.
-Ne zahtevajte ničesar v zameno.
-Odprite srce in si upajte!
-Dovolite, da vas Duša dvojčica prevzame.
KAKO ZAŽIVETI Z NJO?
Najprej moramo ovreči pravljice, kako se žaba spremeni v princa ali Pepelkina buča v kočijo. Ker so pravljice le omejitve, kako dobro je lahko zares in pravljice imajo konec – Duše dvojčice pa ga nimajo!
Ljubezen med Dušama dvojčicama je neskončna, skozi čas in prostor.
Morda na zunaj ne bo videti pravljica, a v sebi jo boste čutili: polnost, celovitost in neizmerno moč, da presežete vse in greste dlje od pravljičnih koncev. Ko zaživite z Dušo dvojčico, bo navzven življenje še vedno takšno kot doslej. Prišle bodo prepreke, konflikti, žalost, jeza ...
Ampak vi boste drugačni!
Skupaj z Dušo dvojčico boste čutili moč. Moč ljubezni med vama. Moč da doživite vse, kar si vaša Duša želi doživeti. Brezmejnost in zavedanje, da lahko živite sanjsko Dušno življenje, pa bo vedno z vama. Ko prejmete ta dar, ga negujte. Negujte svoje telo in svoja energijska telesa in spodbujajte vašo Dušo dvojčico, da napravi isto. Tako bo vajin vir energij postal močan steber svetlobe, ki bo najlepša zaščita vajinih skupnih energij.