Astro

V zraku je jasno vabilo, da se odprete poletni ljubezni

Andreja Novak
10. 7. 2020, 00.17
Posodobljeno: 10. 7. 2020, 00.22
Deli članek:

Energijska napoved za obdobje od 10. do 16. julija 2020.

dreamstime
poljub

Intenzivni dnevi, ki bodo aktivirali vaš notranji optimizem, prinašali srečo in podporo življenja, a sočasno boste povabljeni, da izbirate, iz kakšne perspektive boste dan preživeli. Sledite srcu in svoji življenjski energiji in se vključujte aktivno v vse stvari in področja, ki so vam pomembna. Seveda pa se odprite poletni ljubezni, ki vas bo vsak dan znova povabila v svoj objem.

Petek, 10. 7.
Optimizem se krepi, zasanjani občutki in hrepenenja prihajajo na plano. Srce bo začelo kazati znake zaljubljenosti, čeprav si danes še ne boste upali pristopiti k simpatiji ali partnerju razkriti svoje najgloblje želje. Občutljiv dan, ko bo ljubezen v zraku, a bodite pozorni, da jo poklonite tja, kamor želi srce in ne tja, kamor vas sili družba. Če imate občutljivo srce, potem se danes izogibajte naporom ali vročini.

Sobota, 11. 7.
Ognjeviti boste in aktivni v preveč smeri, zato boste samo začenjali, a drugi bodo morali dokončati vaše delo. Če boste v družbi, ne skrivajte svojih čustev, temveč jih iskreno pokažite, ne glede na to, kako bo okolica reagirala. Samski, iskreno sodelujte v pogovorih in se odzivajte na povabila, ki bodo danes deževala.

Nedelja, 12. 7.
Odličen dan za druženje, glasbo in veselje. Odprite se svoji ženski: moški energiji, glede na spol in doživljajte sebe iskreno in na polno, kot otroci. Družinske pogovore prestavite na kakšen drug dan, saj je danes Merkur upočasnjen in se ne bo dalo nič na hitro dogovoriti. Raje pojdite na izlet, sproščajte se in razmišljajte o lepotah življenja.

Ponedeljek, 13. 7.
Danes ni dan za hitre akcije ali pretirane športne aktivnosti, saj lahko pride do nezgode. Lahko, da boste imeli težave z očmi ali rokami, pazite pa tudi na stabilen korak, da si ne izvinete gležnja. Občutljivi boste na besede in preverjali, kaj je kdo zares mislil. Ne verjemite tudi vsem negativnim mislim, ki se vam bodo podile po glavi, ali mnenjem okolice. Posvetite se raje sebi, vsemu, kar vam daje optimizem in dan bo šel v optimalno smer.

Torek, 14. 7.
Odličen dan, ko boste pozitivno nastrojeni in k sebi pritegnili veliko dobrih izkušenj in dogodivščin. Sonce in Jupiter se namreč direktno spogledujeta in pri globini doživljanja ju podpira Pluton. Lahko, da se vam bodo čustva nenadoma spremenila ali pa, da se bo okolica: simpatija ali prijatelji odzvali na vaša čustva in vas v dobro presenetili. Ne bodite nestrpni in ne čakajte, da se karkoli samo naredi. Pojdite v akcijo in si izpolnite svoje želje.

Sreda, 15. 7.
Energijsko najmočnejši dan, ko se spogledujeta Sonce in Pluton, pri tem pa ju podpira Jupiter, ki bo naredil vse na veliko. Bodite pozorni na osebno moč ali strahove, oboje lahko danes doseže maksimalen potencial. Naredite tiste stvari, ki ste jih odlagali in pa seveda poskrbite, da boste v najboljšem možnem okolju. Ne nasedajte provokacijam in se ne vključujte v prepire ali pogajanja, ki niso vaša. Pristopite pa jasno in glasno k vsem, kjer čutite, da je za vas pomembno, da ste zraven. Od danes naprej lahko zaživite bolj svoje in jasno življenje, saj se lahko zgodi dober preboj v dobro.

Četrtek, 16. 7.
Spreminjanje in usklajevanje se bo dogajalo, tako navznoter, kot navzven. Počasi se boste morali odločiti, katere vidike življenja boste podpirali in na kaj se boste odzivali, saj bo veliko preveč vsega, da bi lahko vsemu suvereno sledili brez posledic.
Zato izhajajte iz notranjih energij sproščenosti in življenjske energije, če želite, da se vam odpira dobro življenje v ljubezni in zmenkih. Pretiravanje v komunikaciji in iskanju vsega, kar lahko gre narobe, vas bo vodilo v strahove in preveč razpršeno stanje, da bi lahko karkoli konkretnega naredili. Izberite pametno in srčno, kako boste dan preživeli.