Astro

Alya: nova hiša in življenje ali kariera? Do konca leta 2021 bo jasno ...

Andreja Novak
28. 6. 2020, 22.22
Posodobljeno: 28. 6. 2020, 22.22
Deli članek:

Priljubljena pevka je rojena 28. maja 1983 - magnetizem in uporništvo, ki ji podpirata kariero, pa sta ji bila položena že v zibko.

oa
Alya

Kakšna je?
Dvojčica po horoskopskem znamenju in bik v podznaku je Alya komunikativna, sproščena, a praktična. Česar se loti, to doseže, saj prej dobro premisli, zakaj in kako se bo stvari lotila.
Tudi na prvi stik se lahko z njo takoj zapletete v pogovor, saj jo njen Merkur v prvi hiši podpira pri tem. To je njen prvi planet, ki se aktivira ob srečanjih, hkrati pa je njen vladar, zato je v komunikaciji hitra, bikovsko usmerjena v rezultate, a se kot pravi dvojček hitro umakne, če ji ne diši okolje, v katerem je.
Zanimivo kombinacijo občutljivosti in samozavesti ji dajeta Kiron in Sonce tudi v prvi hiši prvega stika, čeprav sta oba že močno vezana na drugo hišo – materialne dobrine, kjer ji vladajo še Mars in severni Lunin vozel v dvojčkih. Zato je zanjo zelo pomembno, da dela to, kar ji ustreza, da ustvarja po svoje, saj se ne sme in ne more prilagajati v materializaciji svojih idej in želja. Če sledi sebi, ima vedno največje uspehe.
Zračnost pri delu ji dajejo tudi Saturn in Pluton v šesti hiši v znamenju tehtnice, kar pomeni, da je temeljita v svoji »službi«, da rada pomaga drugim in je pri tem sistematična ter usmerjana na dolge proge. Pri njej ni nič nepremišljeno in impulzivno, temveč ve, da bo imela dolgoročno dobre rezultate.
Ima rada lep in varen dom, v katerem je lahko čustveno sproščena, saj ima Venero v četrti hiši raka, kar pomeni, da je doma prava ženska, ki si želi podporo moškega in jo tudi sprejema.
Osrečuje ljudi, saj ima v sedmi hiši odnosov, ki so v znamenju čustvenega škorpijona in ognjevitega strelca, tako točko sreče kot Jupitra, ki pa je povezan z Uranom v osmi hiši – področju sproščenosti in seksualnosti. Zato je ekstravagantna in optimistična v vsem, česar se loti v sodelovanju z drugimi. Strastno in predano živi svoje življenje, pri čemer jo podpirata tudi Luna in južni karmični Lunin vozel v osmi hiši, kjer sprejema na polno intuicijo in se predaja kreativnosti, pa tudi drugim užitkom življenja. Ker je na vse to vezan še Neptun, na meji z deveto hiši – filozofijo in potovanjem v tuje dežele, ji sprostitev v tujini še okrepi kreativnost in daje nove možnosti za ustvarjanje. Zaradi Neptuna ji lastno izobraževanje ni bilo najbolj prijetno, vendar je s sposobnostmi komunikativnega Merkurja in samozavestjo Sonca ter vztrajnega Marsa vse naredila točno tako, kot je želela.
Njena kariera bo ne glede na vzpone in padce vedno aktualna, saj ima na vrhu svojo črno Luno v vodnarju, kar pomeni, da ji svoboda lastnega ustvarjanja in uporništvo v ta namen dobro služita. Zato jo lahko občinstvo in bližnji čutijo kot magnet, še posebej, kadar se obleče v črno barvo.

an
Alya

Kaj ji prinaša prihodnost?
Leto 2020 ji bo čedalje bolj naklonjeno v smeri komunikacije, aktivacije novih projektov in vzpostavitve novih materialnih temeljev. Do konca leta 2021 bo imela ali novo hišo, obnovljeno kariero ali novo raven življenja.
Odlični datumi: 4. 7. 2020, 10. 7.–31. 7. 2020, 1. 8.–31. 10. 2020. 2. 11.–14. 11. 2020, 3. 12.–14. 12. 2020
Pazljivo: 20. 7. 2020, 10. 8. 2020, 16. 11. 2020, 2. 12. 2020