Astro

'Blokade bodo padle' - je le eno izmed spodbudnih sporočil tarot napovedi

Kristina Strašek
17. 6. 2020, 07.00
Deli članek:

Za teden od 17. do 22. junija so padle karte Osmica palic, Vitez novcev in Pravica

pixabay
žanska

Kariera
Še vedno se nahajamo v poslovno ugodnem obdobju, tekom katerega boste morali biti aktivni in predvsem odločni. Zastavljeni cilji vas bodo gnali dalje, tekom poti pa se nujno izognite naglim potezam. Izkoristite naboj energije, ki ga boste občutili za povezovanje s koristnimi ljudmi.
Tokrat govorimo o tednu navdiha, ki enim prinaša nove poslovne ideje, drugi poslovne priložnosti. V vsakem primeru bo treba znati misli spraviti na realna tla in jih preoblikovati v nekaj, kar je oprijemljivo ali realno dosegljivo. Ključna bo torej sposobnost prizemljitve, saj vam bo le ta omogočila, sanje tudi uresničijo. Treba bo znati razmišljati trezno, da izberete prave trenutke za akcijo.
Teden bo pomemben predvsem za vse tiste, ki ste se odločili korakati po novi poti – tako brezposelni kot samozaposleni. To je teden vizij, idej in nasploh transformacij, ki vas imajo moč popeljati dlje kot si mislite. Občutno bolj umirjeni boste, zato bo tudi prišlo do tega vala novih idej. Izberite med njimi najbolj realne ali jih med sabo povežite v eno skupnost. Utečeno se bo preoblikovalo v nekaj boljšega, bolj stabilnega in vas navdalo s srečo in kar je ključno: navdalo vas bo z upanjem v boljšo prihodnost.
Ključne besede:
• Priložnosti
• Razbremenitev
• Ideje
• Upanje
• Nova energija
• pomirjenost

Ljubezen
Za vami so podvigi, a prebredli ste vse. Če tega še ne vidite, boste kmalu. Prišli ste ven kot zmagovalec, ki točno ve, kaj si želi in to tudi dobi. Prihaja novica, ki bo blagodejna. Če ste samski, lahko da se oglasi (nova) simpatija, če ste zasedeni pa se bo partner v vaših očeh še kako izkazal.
Tudi v ljubezni boste tako veliko bolj pomirjeni, kar pa se bo poznalo na energiji, ki jo boste oddajali. Komunikacija bo veliko bolje tekla, izbirali boste tiste prave besede, s katerimi boste dobili točno to, kar si želite. Pokončna drža in odločnost, ki ju boste več kot očitno kazali, bo poskrbela, da se okoli vas zberejo le tisti, ki vam na omenjenem področju lahko pomagajo ali vsaj blagodejno vplivajo. Spori se bodo zaključili, partnerji vas bodo jemali veliko bolj resno. Ohranite ta odnos, a ne padite v oholost ali bitko egov.
Vseeno na drugi strani lahko nekateri med vami sami sebe date v oklep, skozi katerega v resnici težko pridejo vam ljubi ali potencialni novi partnerji. To bo najbolj očitno pri tistih, ki ste v preteklosti bili izigrani, prizadeti. Energije, ki vas bodo okrepile, si lahko namreč interpretirate kot novo dobljena moč, ki vam zagotavlja nadvladovanje – temu pa se morate upreti. Moč ni namenjena, da napadate, podrejate. Gre le za energijo, ki vam lahko pomaga sebe dvigniti z dna, se zavedati lastne cene in pokončno odkorakati. Uporabite jo preudarno, vse iz ljubezni in z namenom, da sami sebi zagotovite rast.
Ključne besede:
• nova energija
• sporočilo
• premik
• odločnost
• moč
• povezovanje
• premagovanje ovir
• konec sporov


Nasvet tedna
Pred nami je lep teden, ki bo postregel s svežimi energijami. Ravno ta novo pridobljeni občutek pomirjenosti, ki bo prisoten tako v ljubezni kot poslu, nam bo pomagal videti nove priložnosti, pri odnosih pa odstranil komunikacijske blokade. Zadeve bodo tekle, ideje bodo padale. Bistveno je, da v tem tednu ohranite ravnovesje znotraj svojega telesa, poskrbite tudi za samo počutje. Govorimo tako o zdravi prehrani in seveda zadostni količini vode. Govorimo o razmerju delo in privat življenje, razmerju med druženjem in osamo. Vse naj bo v nekem zlatem ravnovesju, da vam v resnici ne primanjkuje ničesar. Poslušajte se, poslušajte telo in dajte tisto, kar želi.