Astro

Tarot napoved in nasvet: trpljenje ni del našega dušnega namena

Kristina Strašek
10. 6. 2020, 00.00
Posodobljeno: 10. 6. 2020, 00.25
Deli članek:

Za teden od 10. do 15. junija so padle karte Šestica palic, As palic in Trojka mečev.

pixabay
ženska

Kariera
Tokrat se na področju poslov odpira karta, ki napoveduje prihod ugodnega obdobja in teden pohval. Vaš trud preteklih mesecev se bo poplačal, priznala pa vas bo tudi okolica. V kolikor ste do sedaj delali na projektih, bodo ti prinesli finančni skok. Prejeli boste več podpore, kot ste je morda vajeni, kar pa s pridom uporabite.
Nekateri med vami lahko v tem tednu uvidite, da tisto, kar je bilo na prvi pogled izgubljeno, v resnici ni. Pustilo je namreč temelje, na katerih boste morali graditi znova, a tokrat bolj preudarno in z upoštevanjem naučenega od prej. Zadeve so se do sedaj rušile z namenom, da vam ustvarijo boljše priložnosti ali vas vrnejo nazaj na točko, kjer vam je še šlo dobro. Predstavljajte si to kot igro Človek ne jezi se. Vsake toliko so nas zbili, mar ne? A vseeno smo na koncu lahko ravno mi zmagali. Mirno korakajte dalje, sprejmite pohvale in se pohvalite tudi sami.
Nekateri med vami pa boste s tem tednom prejeli unikatno priložnosti – postali boste novi vodje. Morda boste prevzeli projekt, morda kolektiv. Morda vam bo predana unikatna funkcija, morda pa boste le nagrajeni za pretekle vodstvene sposobnosti. V vas bodo videli zaupanja vredno osebo, ki ima vizijo. Naj vam vseeno ta hvala okolice ne stopi v glavo, saj lahko zaradi nje začnete hitro delati velike napake, ki vas bodo s silo vrgle na tla.
Ključne besede:
• Upanje
• Temelji
• Finančne ugodnosti
• Pohvala
• Podpora
• spoštovanje
Ljubezen
Med tem ko nas je pretekli teden silil k umiku in razmisleku, nam novi teden ponuja priložnost, da se odpremo in zacvetimo v vsej naši lepoti. A pozor, naj naučeno iz preteklega tedna ne bo v hipu pozabljeno. Nase glejte kot na vrtnico – prelepa in oboževana roža, ki s trni vseeno poskrbi zase.
Če ste resno vzeli napoved prejšnjega tedna, ste v tem tednu veliko bolj jasni pri svoji viziji, prav tako pa ste se napolnili z novo energijo. To vam bo tokrat pomagalo začrtati nov pot ljubezni in k sebi priklicati nove energije. Odpirajo se vam nove priložnosti, k sebi pa boste klicali tudi strast. Odpirali se boste kot roža, okolica pa vas bo še kako dobro zaznala in se vam začela približevati. Občudovani in zaželeni boste, a naj vam to ne stopi v glavo. Ne ponavljajte istih napak, ne pojdite nazaj k poznanemu. Sedaj je čas, da poskusite nekaj novega.
As palic pa hkrati opozarja, da je za uspeh potrebno biti zaveden. Treba je biti tu in zdaj, zbran v danem trenutku. Tu se namreč odvijajo dogodki, tu pristopajo ljudje, tu pišejo nove zgodbe. Preteklost in prihodnost ne obstajata! Bodite tako pozorni, kje ste z mislimi. Osredotočite se na dan trenutek in v njem izkusite radosti življenja, radosti ljubezni.
Važno je, da nenehno rastete. Ne glede na to, kako bridka je vaša ljubezenska zgodba iz preteklosti, sedaj imate priložnost, da spišete BOLJŠO. Kipeli boste od optimizma, samozavesti in lepote. Izkoristite to, začutite to in zaživite pravo življenje.
Ključne besede:
• nova priložnost
• ustvarjalnost
• motivacija
• uspeh
• uresničitev želja
• nova energija
• ogenj
• navdihnjenost
• pozornost
Nasvet tedna
Zadnja karta poudarja, da čeprav je glede na prvi dve karti pred nami ugoden teden za raznorazne premike, smo ravno mi tisti, ki lahko njuno moč v hipu izničimo. Mi vplivamo na potk dogodkov. Kako? Z lastnimi čustvi, strahovi in predajanju stresu. Še kako pomembno bo torej, da se zavedate, da trpljenje ni del našega dušnega namena. Če v nečem trpite, pojdite od tega stran. Ne držite se v poznanem, ker vas je strah nevednega. Ne rinite noža v svoje srce. Sploh tisti, ki ste bolj nagnjeni k obupovanju, pretiranem analiziranju in ustvarjanju slabih scenarijev, boste morali v tem tednu popaziti na lasten tok misli. Ta vam lahko poruši vse doseženo, izniči trud, prikrije priložnosti in vas potegne stran od vsega za vas dobrega. Tega pa nočete, mar ne? Reprogramirajte se in začnite verjeti, da je vse mogoče!