Zanimivosti

Ali greste letos na morje? To morate vedeti!

Oglasno sporočilo
10. 6. 2020, 04.42
Posodobljeno: 11. 6. 2020, 09.23
Deli članek:

Prihaja najbolj vroč in najbolj sproščen čas v letu in vsi se strinjamo, da na poletne dni najbolj prija osvežujoč skok v prijetno hladno vodo. Vsi se radi zatečemo k jezerom, rečnim izvirom in slapovom, da omilijo vročico dneva, najbolj nestrpno pa pričakujemo poletni morski dopust na obali.

Pomembno je, da poskrbimo za osnovne kose, ki nam bodo omogočali svobodno in lahkotno preživljanje prostega časa, udejstvovanje v športnih aktivnostih in poležavanje na plaži.

Kopalke so obvezna oprema!

Ko se odpravimo na poletni dopust, so kopalke zagotovo glavni kos oblačila. Da se lahko počutimo udobno in samozavestno, moramo izbrati kopalke, v katerih se dobro počutimo. Ker se naše telo spreminja, je dobra naložba, da si pred dopustom privoščimo vsaj en par kopalk, za katerega bomo rekli, da nam pristoji kot ulit! Pri Mani ponujajo širok nabor kopalk iz kolekcije »mix & match«, kjer iz izbora raznovrstnih velikosti, barv, krojev in vzorcev enostavno kombiniraš med sabo spodnje in zgodnje dele, da najbolje izbereš, kaj ustreza tvoji postavi.

Naši najmlajši na morju izvajajo številne vragolije, igrajo se v pesku, nabirajo kamenje, med skalami iščejo rakovice in se spuščajo po toboganih – in nič čudnega ni, da z vsemi zabavnimi aktivnostmi otroci vsako leto uničijo več parov kopalk. Zato je pomembno, da pred dopustom z nakupom novih kopalk našim malčkom zagotovimo svobodno gibanje v kopalkah prave velikosti, prav tako pa je pomembno, da so otroške kopalke poceni. Tako lahko poskrbimo za nakup več kopalnih delov, ki jih lahko redno preoblačimo, da se ne prehladijo, prav tako pa se nam ne bo trgalo srce, ko se uničijo.

Mana_kopalke
Kopalke_Mana

Za moške predstavnike družine so najbolj iskan in zaželen poletni kos prav gotovo kopalne hlače, ki ne služijo samo za kopanje, ampak tudi lahko in udobno nadomestilo za kratke hlače. Mana ponuja pestro izbiro kopalnih hlač za moške vseh velikosti, za vse starosti.

Oblačila naj bodo lahkotna

Poleg obvezne opreme seveda ne smemo pozabiti na lahkotna in bombažna poletna oblačila. Sedaj je pravi čas za žive barve in močne vzorce. Idealni so igrivi hlačni kombinezoni, modni kosi živahnih barv s potiski, hladne, plapolajoče obleke, majice na naramnice in majice s kratkimi rokavi, ki služijo tudi kot zaščita pred soncem.

Tudi obutev naj bo lahka in igriva. Idealno je, če na morju nosimo obutev, ki je ne bo škoda, če v njej stopimo v vodo. 

Na plažo velikokrat nosimo ogromno raznoraznih potrebščin, od kreme za sončenje do brisač, dodatnih kopalk, denarnice, otroških igrač in hitrih prigrizkov. Pospravimo jih v veliko, modno in trpežno torbo. Če se ta stilsko ujema z našimi kopalkami in brisačo, pa se bomo tudi na plaži počutili kot na modni reviji. To je še posebno pomembno, če si želimo na socialna omrežja objaviti privlačne fotografije, ki bodo pobrale kar največ všečkov!

Najugodnejši nakupi vas čakajo v vaši najbližji trgovini MANA!

Da boste dodobra pripravljeni na svoj poletni morski oddih, obiščite trgovine Mana, kjer vas na enem mestu čaka udobno, ugodno in celostno nakupovanje za vso družino! Nakupovanje v eni od 89 dobro založenih trgovin Mana, ki jih najdete po vsej Sloveniji, predstavlja odličen prihranek časa in denarja, saj so trgovine v vaši bližini in na enem mestu dobite vse, kar potrebujete. Dodatna prednost je to, da so vhodi v prodajalne enostavni dostopni, nahajajo pa se na mestnih ulicah ali v bližini živilskih trgovin, ne v trgovskih centrih, zato se s tem izognete gnečam, iskanju parkirnega prostora ter lahko nakupujete varno in brezskrbno. Do trgovin marsikdo lahko lahko pride tudi peš ali s kolesom.