Astro

Po štiridesetem letu se Rebeki Dremelj obetajo velike spremembe

Andreja Novak
7. 6. 2020, 15.00
Posodobljeno: 7. 6. 2020, 17.58
Deli članek:

Je levinja po horoskopskem znamenju in škorpijonka v podznaku, kar kaže na njeno pestro notranjo bitko med vodo in ognjem.

Promo foto
rebeka dremelj

Ker pri ženskah po 40. letu prevlada znamenje ascendenta, bo Rebeka vse bolj povezana z globino svojih čustev in to bo lahko močno spremenilo njeno delovanje in ustvarjanje.
V njej je zanimiva dvojnost, saj ima navzven za kariero in prijatelje same močne planete, medtem ko je njena ženska energija bolj skrita oz. namenjena njenemu osebnemu življenju.
Ob srečanju se malo umakne in počaka, da se stvari razvijejo, sploh če to srečanje ni poslovne narave. Ima namreč Neptuna v strelcu v prvi hiši, kar pomeni, da je zelo intuitivna in da lahko celo preveč zaznava dogajanje, zato se verjetno izogiba pretirani gneči v zasebnem življenju.
V materialnih željah je tradicionalna, saj si kot večina žensk želi čisto klasičnega življenja in stabilnih korenin. Njena Luna v kozorogu je namreč v drugi hiši, hiši materialnih dobrin, zato je občutljiva za to, da je vse po pravilih, lepo in udobno ter da lahko v svojem domu živi predvsem svojo žensko vlogo. To ji poudarja tudi Venera v 7. hiši, hiši odnosov, ki pa je v znamenju dvojčkov. Zato Rebeka žari v ženski vlogi, tudi njene misli so tradicionalno ženske in ceni sodelovanje, iskrenost in dobre pogovore.
Dobra je v organizaciji sebe in svojega življenja, kar kaže južni vozel v 3. hiši, hiši komunikacije in kratkih potovanj. Južni vozel predstavlja znanje in telente, ki jih oseba prinese s sabo. Ker je južni vozel v znamenju vodnarja, je njeno razmišljanje močno uranovsko, napredno, kar še podpira Uran v 12. hiši v znamenju škorpijona. Ta ji aktivira ideje s podporo njene podzavesti in duše, kar neposredno vpliva na njeno službo, služenje svetu in tudi na njeno zdravje. To je povezano s 6. hišo, kjer ima Rebeka Kirona v znamenju bika, zato je sicer praktična v vsem, kar počne, vendar ji daje Kiron – rana življenja – omejitve, da mora delati dobro in subtilno, sicer to slabo vpliva na njeno zdravje.
Severni vozel v 9. hiši v znamenju leva ji daje podporo za potovanja, izobraževanja in jo podpira v tem, da si ustvari svojo filozofijo življenja. Z energijami si je blizu, kar čuti kot posebni privilegij, saj ima Sonce in Merkurja v 8. hiši. Pri tem je Sonce v znamenju samozavestnega leva, medtem ko je Merkur v občutljivem raku, zato ji družina veliko pomeni in je tudi občutljiva za energijske pritiske, vplive verjetno bolj, kot prizna drugim.

an
Rojstna karta Rebeke Dremelj

Močni planeti Jupiter, Saturn in Mars, črna luna ter Pluton v 10. hiši kariere in usode, uspeha ji dajejo močno podporo, da je vidna, vztrajna in da lahko edinstveno opravlja svoje poslanstvo. Če je notranje stabilna, je nič ne ustavi v tem, kar si poslovno zada. Pluton je povezan tudi z 11. hišo, kar ji ustvarja močna prijateljstva in stik z družbo, zunanjim okoljem ter ima magnetni privlak za množice.
Ne glede na to, koliko dela ali je povezana z zunanjim svetom, so njena največja sreča otroka in njena kreativnost, kar ji daje točka sreče v 5. hiši v znamenju ovna.
Kaj ji prinaša prihodnost?
Leto 2020 ji je naklonjeno v smeri regeneracije, sprostitve in vzpostavitve novih materialnih temeljev. Lunin mrk ji je 5. 6. aktiviral odlične odnose, srečo in tudi začetek poletja ji bo poudaril dobre ideje, kreativnost ter odlično razpoloženje.
Odlični datumi za njo: 19. 6., 27. 6.–3. 7., 15. 7., 25. 7.–11. 8., 17. 9.–9. 10., 16. 10., 31. 10., 27. 11., 30. 11., 7. 12., 15. 12.
Pazljivo: 29. 8., 14. 10., 28. 10., 7. 11.