Astro

Savina Atai: to so vzroki za njene moške iz tujine in burne ljubezni!

Andreja Novak, sn
16. 5. 2020, 17.00
Posodobljeno: 16. 5. 2020, 17.19
Deli članek:

Priljubljena duhovna voditeljica in strokovnjakinja za zdravo prehrano Savina Atai (od nedavnega Maxwell) ima res izjemno pestro dogajanje na področju ljubezni.

Arhiv Zvezde
Savina Atai

Savininega prvega zakona in ločitve se redkokdo sploh še spomni.

V zadnjih letih je namreč polnila časopisne stolpce zaradi intimnega razmerja s postavnim Grkom Giorgosom. Zaradi velike ljubezni se je preselila celo v njegovo domovino, načrtovala sta poroko. A sta pred nekaj meseci ugotovila, da se jima ljubezen ne bo izšla srečnim koncem ...

Konec je! Savina po sedmih letih zapustila partnerja

Potem pa je lepotica pred dobrim mesecem šokirala z novico, da je zaročena z Američanom Garrettom in da z njim že živi na Novi Zelandiji. In kot da novica ni dovolj vroča, je pred nekaj dnevi Savina obvestila javnost, da je spet poročena in priložila tudi dokaze ...

Savina Atai javno delila svoje poročne fotografije

Kaj Savino žene v nove in ljubezenske pustolovščine? Astrologinja Andreja Novak je vzroke za njeno pestro življenje našla v njenem rojstnem datumu - 9. novembru 1980. Takole nam je razložila Savinino natalno karto:

an
Astrološka karta Savine Atai Maxwell

Dvojna in še močnejša škorpijonka s Soncem in Luno ter Uranom in Merkurjem v škorpijonu. To ji daje magnetno privlačnost, saj je njena osebnost – Sonce, harmonična z njeno podzavestjo in eteriko – Luno. Ker je med Luno in Soncem intenzivni Uran, kaže na nenadne spremembe med njeno žensko in moško energijo, med njenim jinom in jangom (iz preteklosti verjetno med njeno mamo in očetom). Uran v škorpijonu ji daje ekstravagantnost, zaradi škorpijonovskega znamenja pa tudi skrivnostnost in globino.

Zanimivo je, da z Merkurjem uravnava svojo karmo, saj ga ima močno povezanega z južnim in severnim karmičnim vozlom. To kaže na njeno sposobnost razumevanja vsega, kar se ji je dogajalo, in ker je južni vozel v 11. hiši, področju javnega življenja, družbenih omrežij, ji je najbolj naravno, da to deli s svojimi sledilci. Mogoče se zaradi tega karma ponavlja, saj južni vozel predstavlja to, kar je že prinesla v to življenje. Sočasno je severni vozel zelo vezan na njeno peto hišo, hišo ustvarjalnosti, kjer skozi ustvarjanje išče stik s sabo in vedno bolj spoznava, kdo res je.
Glede na njeno astrološko stanje je popolnoma naravno, da se je njeno življenje speljalo tako, da od tega živi, saj je najmočnejša povezava tega dogajanja povezana z njenim Kironom, karmično rano na področju materialnega življenja, ki ga ima še v biku, ki si želi varnosti v obliki materialnega posedovanja. Ta rana življenja se bo pozdravila z umiritvijo in harmonizacijo ustvarjalnosti in javnega pojavljanja, ali pa, če bo Savina imela otroke.

Močan paket planetov ima na področju odnosov, ki pa so vsi v znamenju harmonične tehtnice, ki si želi samo prijetnih odnosov. Vendar jo nekateri planeti, še posebej Pluton in črna Luna, pri tem seveda ovirajo. Pluton želi iskrene in globoke odnose, medtem ko se črna luna lahko temu upira, zato so odnosi njena največja lekcija in tudi pot do globljih spoznanj. Tudi Saturn v odnosih je precej strog in zna v trenutku odrezati ljudi iz njenega življenja, ne glede na to, da je v objemu Venere in Jupitra iz vsake strani. Venera je lepo povezana z južnim vozlom ob stikih z javnostjo in Jupiter te kakovosti še okrepi na zunaj in v odnosih, ki jo navdušujejo in ji dajejo optimizem.

Njen moški = Mars je ognjevit in hkrati romantičen, senzibilen

Moč in voljo dobiva na potovanjih skozi svoj Neptun, ki je tesno povezan z Marsom v strelcu. Zato so njeni moški po navadi iz tujine, saj deveta hiša kaže ravno na to.

Kaj ji prinaša leto 2020?

Leto 2020 ji je že naklonjeno v njenih temeljih, saj je Lunino leto, kar aktivira njeno četrto hišo, ki jo ima v znamenju raka. Tako so ji dane priložnosti za ureditve nekaterih družinskih zadev.

Od 27. julija 2020 bo verjetno postala lastnica pravega doma, ki si ga od nekdaj želi, in obdobje do 4. avgusta 2021 bo namenjeno urejevanju materialnih dobrin.

Odlični datumi zanjo: 20. 5. 2020, 26. 5. 2020, 11. 7. 2020, 5. 9.–7. 11. 2020, 11. 11. 2020, 19. 11. 2020, 8. 12. 2020

Pazljivo: 19. 8. 2020, 3. 11.–21. 11. 2020