Astro

Stare zamere se sproščajo, energije veselja pa obnavljajo

Andreja Novak
15. 5. 2020, 10.10
Posodobljeno: 15. 5. 2020, 10.22
Deli članek:

Energijska napoved od 8. do 14. maja 2020 je z eno besedo: čudovita!

Profimedia
sreča

Pred nami je dobro obdobje sproščanja starih energij, starih zamer in obnove veselja, radosti ter ljubezenskih vibracij. Življenje bo začelo dobivati mavrične barve in upanje ter domišljija bo postala močna sila spreminjanja. Sonce bo prestopilo v znamenje dvojčkov, kar bo podprlo boljšo komunikacijo in hitrejšo ureditev vseh stvari.

Petek, 15. 5.
Malo bolj napeto jutro in dopoldne se obeta, ko boste sledili osebnim željam za vsako ceno in se ne boste pustili ustavljati. Veliko boste naredili in dobro vam bo šlo. Popoldne se bo prevesilo v malo bolj mirno, a še vedno pomembno dogajanje. Danes ni čas za spanje, je čas za akcijo in za delovanje za vse, v kar verjamete.

Sobota, 16. 5.
Sproščen, malo zasanjan dan in obilo podpore za ljubezen, dobro počutje in koristna druženja. Skozi pogovore in smeh boste razrešili več, kot prej v mesecu dni. Imeli boste voljo in energijo, da boste dan aktivno preživeli in res naredili dobre korake naprej. Ne skrivajte se doma, sledite povabilom ali notranji želji po gibanju.

Nedelja, 17. 5.
Odličen in nadvse optimističen dan. Vaši potenciali bodo zacveteli po 12 uri in dobre volje ne bo zmanjkalo. Če danes ne bo vaš optimalen dan, potem preverite, kaj si zares želite in kam se je skril vaš optimizem. Nekateri energijski vplivi namreč okrepijo vaše pozitivne energije in priložnosti, če jih imate aktivirane. V nasprotnem primeru se lahko pokažejo bremena in težave, ki jih je potrebno odstraniti. Kar pogumno.

Ponedeljek, 18. 5.
Občutljivost bo v zraku, pa čeprav bo luna v vročekrvnem ovnu. Imeli boste občutek, da se morate zagovarjati in vsako besedo si boste vzeli k srcu. Ne bodite prehitri v besedah, raje počakate, da se vse razjasni, kaj je kdo zares želel povedati. Tako boste ohranili dobro ime in manj boste utrujeni od nepomembnih pogovorov. Posvetite se raje osebnemu veselju, sproščenosti in optimizmu, ki bo danes prav tako aktivirano in tudi nagrajeno.

Torek, 19. 5.
Nežnost in romantika bo v zraku. Vse več boste razmišljali o tem, s kom bi radi šli na kavo in misli bodo vse bolj posvečene osebam, ki v vas sprožajo metuljčke. Ne bodite
melanholični, temveč se odprite srčnemu sodelovanju in postanite nosilec ljubezni in dobre volje, ki bo vsem na razpolago. Svet je lep, če to opazite in vse več priložnosti za to boste imeli, tudi danes.

Sreda, 20. 5.
Luna preide v znamenje praktičnega bika. To vam bo dalo moč in veselje za kuhanje, pa tudi za ureditev nekaterih za vas pomembnih stvari doma. Merkur in Venera sta vse bolj blizu, kar bo navdihovalo mnogo ljubezenskih pogledov in flirtanja. Popoldne preide Sonce v znamenje dvojčkov – VSE NAJBOLJŠE! Energije se bodo sprostile in vse bo lažje steklo. Komunikacija se bo sprostila in veliko dogovorov bo steklo v pravo smer.

Četrtek, 21. 5.
Romantika in ljubezen bo vibrirala skozi dan in načrti za delo se bodo spreminjali zavoljo zanimivejših dogajanj na čustvenem področju. Domišljija bo šla prosto pot in veliko dobrega lahko doživite, če boste pozorni in zbrani na sedanjost ter na svoje telo. Jutri zvečer nastopi mlaj v znamenju dvojčkov, ki vam bo aktiviral nove ideje in nove misli.