Astro

Horoskop za sredo, 6. maja

Andreja Novak / Dobra karma
6. 5. 2020, 06.34
Posodobljeno: 6. 5. 2020, 09.46
Deli članek:

Če verjamete ali ne, bolje je, da ste na vse pripravljeni!

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Oven
Čustveno boste malo zmedeni. Preveč dogajanja bo na tem področju in ne boste točno vedeli, kam se usmeriti zares, saj si zares ne želite večjih sprememb v odnosih. 

Bik
Če boste zapadali v obtožbe drugih za svoje počutje in slabo voljo, boste naredili krivico tako domačim kot sodelavcem, ki pa se bodo samo odmaknili in vas pustili v miru. 

Dvojčka
Izkoristite dan in se lotite vseh nerešenih stvari iz preteklosti, tudi uradnih papirjev in vsega, kar je ostalo odprto. S tem boste očistili največja bremena in se bo življenje odprlo. 

Rak
Harmoničen dan vas bo sprostil in pripravljeni boste na spremembe, na katere ste se že dlje časa pripravljali. Sproščeni in zato tudi uspešni boste v vsem, kar boste počeli. 

Lev
Ne boste mogli več tiho opazovati neumnosti v okolici. Povedali boste svoje mnenje jasno in glasno in pri tem vam ne bo več mar, ali se kdo strinja z vami ali ne. Dovolj imate vsega. 

Devica
Vaša močna samozavest bo posledica preteklih razmišljanj o sebi in želeli boste končno narediti stvari po svoje, pri tem pa lahko, da boste šli čez svoja pooblastila. 

Tehtnica
Ne glede na okoliščine, boste povsem zaposleni s sabo in notranjo preobrazbo, kar pa ne bo vidno navzven. Ponosni boste, da okolica ne bo okrnila vašega dobrega počutja. 

Škorpijon
Dobesedno boste zahtevali od drugih, da vam sledijo, pri tem pa pozabili, da je na vas, da jih motivirate. Lahko, da bo prihajalo do nesoglasij in boste ostali bolj sami. 

Strelec
Namenite čas svoji notranji rehabilitaciji, saj potrebujete novo moč. Ne glede na to, kako si boste želeli iti ven in med ljudi, to ne bo imelo smisla, če ne boste v dobri koži. 

Kozorog
Preveval vas bo optimizem in občutek svobode, a vseeno še ne boste mogli vstopiti v akcijo in se boste raje držali še malo stran od vsega norenja in dogajanja v okolici. 

Vodnar
Službeno boste lahko potovali, če boste želeli, vsekakor pa boste želeli narediti močne in prebojne projekte, skozi katere si boste zagotovili nov način življenja. 

Ribi
Skozi čutenje in seksualno energijo boste sicer sproščeni, vendar prav tako se lahko zgodi, da boste pretiravali v izražanju in provokacijah, ki pa ne bodo dobro sprejete.

Sašo Švigelj
Andreja Novak - energijska raziskovalka in astrologinja