Astro

Energijska napoved: ne glede na okolico, bodite to, kar ste

Andreja Novak
17. 4. 2020, 00.20
Posodobljeno: 17. 4. 2020, 00.35
Deli članek:

Zvezde sproščajo še zadnje težave pred novimi začetki. Mlaj, ki bo v četrtek zjutraj v biku bo prinesel dobre in hitre spremembe, ki bodo zamajale stare strahove in dvome v boljšo prihodnost.

pixabay
ženska pomlad

Energije bo dovolj za spremembe za vse tiste, ki se ne boste več bali sami sebe. Sreča bo na strani iskrenih, ne glede na to, kako jih okolica vidi. Zato se sprostite in zaživite iskreno, vsaj teh nekaj dni poskusite biti to, kar zares ste.


Petek, 17. 4.
Danes ni čas za romantična dogovarjanja ali razčiščevanja, saj bo vsak razumel po svoje in se prepiri nikakor ne bi smiselno zaključili. Če imate več simpatij, ljubic ali ljubimcev v življenju, potem danes previdno, da vas napačna ali prehitra komunikacija ne zavede in izdate sami sebe. Če se že zgodi kaj napredvidljivega, potem se zavedajte, da je sedaj čas, da s pogumom in iskrenostjo razčistite svoje stanje in se s tem osvobodite bremen vsega za nazaj. Mogoče pa je že čas za spremembe tudi na tem področju.

Sobota, 18. 4.
Previdno, zadnji dan Sonca v ovnu bo poskrbel za nenadne preobrate. Lahko vas bo pripeljal v situacijo, da boste uvideli, kje se zatikate v življenju in dobili prava spoznanja za dobre spremembe. Seveda bodo največje spremembe povezane z odnosi, ljubeznijo in strastjo, ki vam ne bo dala mirno spati. Vprašajte se, kje se običjano umaknete in predate odgovornost za svoje življenje drugim. Šele ko boste dobili odgovor na to vprašanje, se bodo začele večje spremembe v dobro.

Nedelja, 19. 4.
Vse najboljše biki! Odličen dan za ljubezenske povezave in za odkrito srčno in strastno komunikacijo. Na plano bodo prišla številna čustva, ki ovirajo ali spodbujajo vaše optimalno partnerstvo. Ne glede na to, da boste čustveno odprti in ranljivi, boste vseeno imeli dovolj poguma in zbranosti, da boste lahko stopili v nov način življenja. Zapomnite si svoje nove vrednote in jih negujte, saj je smiselno, da tako zaživite v nadaljevanju življenja. Ne vračajte se na stare tirnice.

Ponedeljek, 20. 4.
Vročekrvno razpoloženje vas bo spravilo na noge. Ne boste mogli več mirovati in v vas se bodo prižigale vse mogoče ideje. Okrepljena življenjska energija zaradi lune v ovnu bo že dopoldne želela, da se aktivirate. Ker je Sonce v praktičnem biku, boste lažje začeli videti praktične korake v smeri, kamor se želite razvijati. Še nekaj dni je do mlade lune, do novih začetkov, zato bodite usmerjeni v dobro zaključevanje, pospravljanje tako fizično, čustveno in psihično.

Torek, 21.4.
Dan komunikacijskih prebojev. Ne boste mogli biti več tiho in ne boste edini. Čutili boste pritiske in dovolj vam bo. Čutili boste, da je sedaj čas za ureditev določenih tehničnih in uradnih stvari in da morate vi sami pri tem nekaj narediti. Danes popazite na vse tiste, ki niso močni v sebi, ki so jih ti dogodki spravili na kolena. Prisluhnite temu, kaj vam sporočajo, bodite tam za njih. Dan je za odločitve in v slabi koži lahko marsikdo naredi nespametno odločitev. Če tudi vi sami nihate, pokličite bližnje, prijatelje, poprosite za pomoč.

Sreda, 22. 4.
Dan Zemlje in Luna preide v znamenje praktičnega bika, kjer jo že čaka Sonce. Močnosti so za globlje, karmične spremembe na višji, kolektivni ravni, saj je Sonce tesno povezano s karmično osjo, ki podpira družino in dobre vrednote skupnosti ter izkoreninja težke sisteme. Razmislite, kaj vam je najpomembnejše in s kom se počutite varne. Zakaj se vam dogaja to, kar se dogaja in kje so ključi do vaše trajnejše rešitve? Vse to se danes v energijah odpira. Sprejmite notranje, globoke odločitve, ki jih ni potrebno deliti z drugimi, dovolj je, da jih nosite v sebi in življenje vas bo podprlo v tej smeri.

Četrtek, 23. 4.
Mlaj v biku prinaša nove možnosti in ideje za izboljšanje materialnega stanja. Čas bo za hitre ukrepe in spremembe, da se začne vse vrteti v pravo smer. Poudarek bo na stiku z javnostjo in podpora za dobre vplive, vtise, tudi upor proti stvarem, ki jih nikakor ne želite več sprejemati v svojem življenju. Komunikacija bo vaše glavno orodje in prav mlaj bo spodbudil nov način iskrenega izražanja, s katerim si boste izborili dobre stvari zase in z razkritjem resnice, tudi čustvene, sprostili stara čustva in s tem prastaro karmo.