Astro

Po teh 12 znakih v svojem prijatelju prepoznate svojega angela varuha

sn
10. 4. 2020, 13.40
Posodobljeno: 10. 4. 2020, 13.41
Deli članek:

Obstajajo zelo različni razlogi, da so nam najboljši prijatelji tako blizu – ob njih nam je prijetno, udobno, domače, sproščeno, lahko se zanesemo nanje, z njimi delimo težave in svoje srečne trenutke.

Profimedia
prijateljici

Kaj pa če se je v vašega najboljšega prijatelja za okoliščine, ki vladajo na Zemlji, preoblekel vaš angel varuh, da je lahko ob vas in vas pazi?

Verjetno na to niste še nikoli pomislili. In četudi se vam zdi naše ugibanje morda komajda verjetno – vseeno preverite. Morda pa boste med srečneži, ki bodo v prijatelju prepoznali angela.

Predstavljamo vam znake, ki vam bodo razkrili vašega pravega varuha in zaščitnika.

Ne sodi vas, temveč sprejema takšnega, kot ste

Kdo ste, ko vas nihče ne gleda? Verjetno ste ista oseba kot takrat, ko vas gleda najboljši prijatelj. Počutite se varno, ker veste, da vas ne gleda z očmi razsodnika.

Vedno je zaščitniški, čeprav tega ne pokaže

V življenju imamo zelo malo ljudi, ki nas zaščitijo kot svojo najdražjo osebo. Najbolj redki pa so tisti, ki nas zaščitijo tako, da pri tem niso posesivni. Včasih vam vaš najboljši prijatelj niti ne pove stvari, ki jih je storil za vas, in čeprav morda ne pokaže, kako mu je mar za vas, vi natanko veste, da mu je … in to globoko. Naš brezpogojni zaščitnik – kar je glavna lastnost angela varuha.

Je vaš najboljši svetovalec

Ko se znajdete v stiski, koga iščete? No, vašega najboljšega prijatelja. Veste, da bodo vse naredili za vaše dobro in zato se na njegovo pomoč ali na nasvet vedno lahko zanesete. Morda je vaš prijatelj tako malce nor in čudaški (kot vi), toda ko vam priskoči na pomoč, se obnaša kot najpametnejša duša, prekrita s pajčolanom modrosti. Ali angel ne bi storil prav tako?

Vaše zaupanje vanj je neomajno

Če obstaja ena oseba, ki ji lahko zaupate življenje, bi moral biti to vaš najboljši prijatelj, kajne? Mogoče si tega ne morete in ne znate razložiti, toda v vas zbuja neomajno zaupanje. Ali ne bi pokazali enake količine zaupanja, če bi se vaš angel varuh nenadoma pojavil pred vami?

Krije vam hrbet in vi to veste

Sploh ne morete prešteti, kolikokrat so vam krili hrbet in bili tam – na voljo za vse, kar ste potrebovali.  Najsi je šlo za karierne odločitve ali za življenjske nasvete, morda pa za pogovor ob dveh zjutraj, ko niste mogli spati: bili so tam za vas. Ne glede na težavo ste ugotovili, da vam hitro pomagajo. Božansko, kajne?

Raje ste sami kot z nekom drugim

Za vas ni mogoče, da si zamislite svoje življenje brez najboljšega prijatelja. Nikakor ne vidite prihodnosti ali morda celo preteklosti, ko je on ob vas in vam ob tem ne bi obraza spreletel smehljaj. Verjetno čutite, da bi raje živeli brez najboljšega prijatelja, kot da bi njegovo mesto zasedel kdo drug.

Ne morete verjeti, kako močna je vajina vez

Včasih se sprašujete, kako neki je lahko vez med vami in vašim najboljšim prijateljem tako neverjetno močna. Povezavo čutite skozi svoje srce in ugotavljate, da je vez čista, sladka in ljubeča. Morda niti ne veste, kako sta se zbližala, toda povsem jasno vam je, da je ta zveza za vekomaj. Kaj ni tako, da se ravno angeli z nami povezujejo v večnost? Seveda se.

Zdi se, kot da vam je usojen

Ali se, ko pomislite na svojega najboljšega prijatelja, zdi, kot da je nepogrešljiv in zelo pomemben del vašega življenja? Vas preveva občutek, da je bilo vajino prijateljstvo neizogibno, da bi se zgodilo tako ali drugače? Prijateljstvo čutite kot znak dobre usode in obožujete, kako preprosto ga je bilo pustiti v vaše življenje. Vaše prijateljstvo naj bi vam bilo kot usojeno. Ali ni to blagoslov?

Zna vas potolažiti

Kdo vas zna bolje potolažiti kot vaš najboljši prijatelj? Ni jih veliko, predvidevamo. Dejstvo, da vedo, kaj vas vznemirja in kaj vas osrečuje, in njihova pripravljenost narediti še dodaten korak, da se prepričajo, ali ste v redu, jih naredi angela. In v njihovi družbi se počutiš toplo, tudi varno.

Ve vse o vas

Morda je edini človek na svetu, ki ve skoraj vse o vas. Pozna vaše prednosti in vas spodbuja, pozna vaše slabosti in vam pomaga, in pozna vaše strahove, zato vas tolaži. In tudi ve, kako ste po svoje čudni, zato postane čuden z vami. Kdo drug kot angel bi to storil za vas?

Sprejel vas je brezpogojno

Izjemno redko je, da te nekdo brezpogojno sprejme, včasih celo ljubezen pride s pogoji, zato najboljši prijatelj postane redek dragulj, ko sprejme vašo dobro, slabo in grdo plat. Ponosen je na to, da ste drugačni, in razume vašo individualnost. V njegovem sprejemanju je angelska brezmejnost ljubezni do vas.

Bil je tam, ko ni bilo nikogar več

Kakšno je resnično delo angela varuha? Angel varuh naj bi bil vaš končni zaščitnik, vaš vodnik in nekdo, ki bo tam skrbel za vas, ko se boste prebijali skozi najtemnejše faze svojega življenja. Ob vas naj bi bil, ko se bo ves svet odločil, da vas bo pustil samega.

 Zdaj pa pomislite na svojega najboljšega prijatelja. Še vedno mislite, da ni vaš angel varuh? Morda ga boste od zdaj naprej svojega  videli v drugačni, svetlejši luči.

»Če imaš prijatelja ob sebi, ni nobena pot predolga.«

Japonski pregovor