Astro

Tarot napoved: pazite, da vas strah pred izgubo materialnega ne ohromi

Kristina Strašek
5. 4. 2020, 18.18
Posodobljeno: 5. 4. 2020, 18.19
Deli članek:

Z teden od 5. do 11. aprila so padle karte Štirica novcev, As palic, Vitez čaš.

pixabay
vitez

Kariera
S tednom, ki prihaja, boste morali mnogi popaziti na svoje misli, saj vas bodo lahko ob pretiranem obremenjevanju z najslabšimi možnimi scenariji, popeljali na napačne poti. Sedaj je čas, ko se morate zavedati lastnih sposobnosti in se dejansko soočiti z nastalo situacijo. Vsi imate svoje sposobnosti, veščine, ideje, s pomočjo katerih boste prebrodil tudi trenutno nestabilnost.
Zazrite se vase in spoznajte svojo moč. Odkrijte svoje spretnosti, zaradi katerih ste unikatni in nenazadnje potrebni. Vsi imamo tisto nekaj, v čemer blestimo in čas je, da se to tudi razkrije. Veste, čeravno ta čas izgleda kot precej turoben in naporen (nenazadnje grozi veliko podjetjem propad, ljudem pa finančna kriza), je po svoje tudi mnogim med vami prava življenjska budnica. Mnogi ste namreč zavoljo družbenih pričakovanj zatrli lastne želje in talente ter delali delo, ki je zgolj prinašalo denar … no, velikokrat še tega ne v večjih količinah. Mnogi se tudi preveč silno oklepate denarja in za njim skorajda hlastate – zanj bi naredili vse, prodali tudi svojo dušo ali v ekstremnem primeru komaj čakali na kakšno dediščino. Morda bi bila sprememba misli na mestu …
Kaj pravite na to, da si sedaj vzamete čas in razmislite o preteklih poslovnih željah ali vsaj strasteh? Dovolj dolgo ste že stran od delovnega okolja, da vam je lahko počasi jasno, ali tega v resnici sploh pogrešate. Kaj pa denar … vam resnično lahko kupi srečo? So določene dobrine, vsekakor, ampak ali se vam zdi, da resnično brez teh ne morete?
Vsi tisti, ki boste zaupali sebi in se v prvi vrsti zavedali lastne moči boste iz tega prišli zmagovalci. Ne pravim, da bo lahko. Sploh ne. Mnogi boste morali precej garati. A eno je, če se vrnete nazaj na staro pot razočaranja ali končno naredite tisto nekaj, kar vas bo pripeljalo do boljšega izkupička. Nikar se ne oklepajte vsega materialnega ali ideje, da le materialno v resnici nekaj šteje.
Mnogi med vami se boste v tem tednu spopadali z najhujšimi osebnimi stiskami, ki se bodo dotikale ideje financ. Seveda, denar je potreben, ampak ali je materialno res edino, kar šteje v vašem življenju? Pazite, da vas lastni strah pred izgubo materialnega ne ohromi ali vsaj zaslepi pred vsem ostalim.
Ključne besede:
• Materialne skrbi
• Preobremenjenost s prihodnostjo
• Zaslepljenost
• Obsedenost z materialnim
• Skrb zase
• Strah pred finančno izgubo
• Finančna varnost
• Zaščita
• Omejevanje
• Upiranje

pixabay
Rastite in dovolite, da z vami raste tudi ljubezen

Ljubezen
Kaj vas trenutno skrbi pri ljubezni? Na kaj ste prvo pomislili, ko ste začeli prebirati tokratno napoved? Lahko vam povem, da se bo ta težava s tem tednom veliko lažje rešila, kot se je do sedaj. As palic namreč spada med eno najbolj pozitivnih kart celotnega kompleta tarot kart in napoveduje pozitivne spremembe, rast in nasploh transformacija okoliščin na nekaj boljšega.
As palic po svoje simbolizira tako nov začetek, kot premagovanje ljubezenskih ovir in rast. Opozarja, da je treba biti vedno prisoten v danem trenutku, če želimo ne le uživati v življenju ampak se tudi na nastale zadeve odzivati na način, da je za nas najboljši. Obetajo se vam vzponi v partnerskih odnosih, premagovanje ovir in razreševanje sporov. Veliko lažje bosta sodelovala, iz česar pa se lahko rodi nekaj novega.
Vsi samski, še vedno se nahajate v času, ko lahko nekoga spoznate, čeravno se to trenutno morda zdi povsem nemogoče. Ne pozabite, splet ima tudi nešteto strani in aplikacij za spoznavanje ljudi. Morda pa je tako celo bolje, saj se tokrat oseba z vami MORA pogovarjati, ne pa vas takoj povabiti k sebi domov. TO je čas, ko lahko v resnici spoznate osebo na drugi strani in hkrati vidite, kdo si v resnici želi spoznati tudi vas. Plevel bo jasno razkrit in naj vam ne bo težko, ga tudi odstraniti. Pripravite se na zmage in tudi izgube. A z vsako izgubo boste korak bližje boljšemu zavedanju kaj si v resnici želite … prav tako pa prepoznavanju tistih majhnih signalov, ki vas jasno opozarjajo, da stvari ne bodo šle v želeno smer. Izkoristite čas za drugačno spoznavanje, ki zgradi trdnejše temelje. Samo zato, ker ste sami doma, še ne pomeni, da se morate povsem izolirati. A bodite pri tem pozorni tudi na svoje besede, svoje obnašanje. Morda boste končno razkrili tisto točko, zaradi katere na koncu vedno vi potegnete ta kratko. Ugotovili boste, kaj v resnici pri vsem tem delate narobe.
Prepustite se energijam, ki vas bodo popeljale na izjemno pot ljubezni. Rastite in dovolite, da z vami raste tudi ljubezen. Zacveteli boste bolj, kot ste kadarkoli poprej.
Ključne besede:
• Optimizem
• Rešitev težave
• Napredovanje
• Rast
• Prisotnost
• Cilji
• Odstranitev blokad
• Čas prenove
• Transformacija

pixabay
Začnite verjeti vase in v svoje sanje.

Nasvet tedna
Kot zadnja je iz kompleta tokrat priletela karta Vitez čaš, katerega sporočilo pa je kristalno jasno: SLEDITE SVOJIM SANJAM.
Če redno prebirate tarot napoved, ste se verjetno že naučili, da čaše vedno simbolizirajo neke priložnosti, ki so pred nami ali našo lastno kreativnost, sposobnost ustvarjanja blaginje. Vitez gleda v prihodnost in s svojo odločno držo še kako jasno daje vedeti, da ve kam gre in predvsem zakaj. Čaša se nahaja v njegovi iztegnjeni roki in po svoje nakazuje pot. Vitez se tako vsekakor zaveda svojih sposobnosti in priložnosti, ki se mu posledično pojavljajo, katere pa ima tudi namen izkoristiti v polnosti. Samo pomislite na idejo viteza – večno pripravljen na boj za čast in slavo, boj za ljubezen, boj za sanj (sebe in drugih). On ne dvomi vase. On ne beži od težav, ampak se jim zoperstavi. Z njimi bije bitko tako dolgo, dokler jih ne porazi. Četudi morda vseeno kdaj podleže in mora priznati poraz, se naslednjič vrne nazaj, a bolje pripravljen – kajti on se uči iz lastnih napak. Zaveda se svojih sposobnosti, pogumno dela korak v neznano. Enako boste morali narediti tudi vi. Začnite verjeti vase in svoje sanje ter te tudi počasi realizirati, ne glede na potencialne ovire pred vami. Korak za korakom. Uporabite svojo domišljijo, da kreirate tisto, kar vas bo osrečevalo v vseh pogledih.