Astro

Tarot napoved: bolj kot boste zategnjeni, slabše bo

Kristina Strašek
22. 3. 2020, 13.23
Posodobljeno: 22. 3. 2020, 13.26
Deli članek:

Za obodbje od 22. do 28. marca so padle karte Petica čaš, Norec in Devetica mečev ter dodana karta Moč.

pixabay
angel

Kako smo začeli to nedeljo? Žal je mnoge prebudil potres. A če pomislimo, bi lahko rekli, da je to po svoje tudi nek znak, da se moramo KONČNO predramiti, se prenehati vrteti v krogih in začeti delovati drugače?
Kariera
Če pogledate Petico čaš, na njej opazite tri prevrnjene in dve še stoječi čaši, a pogled osebe je usmerjen izključno na prevrnjene. Kaj to pomeni, verjetno že sumite. Smo v času, ko nikomur ni lahko. Med tem ko so eni prisilno doma, morajo drugi delati. Samozaposleni, manjša podjetja in mnogi drugi še vedno ne vedo kako bodo splavali na površje, glede na to da jim država v resnici ne pomaga. A na kar tokratna karta opozarja je to, da je treba fokus usmeriti na prave stvari.
Ja, gospodarstvo se ruši, mi pa z njim. Prepolni medijskih zgodb smo začeli razmišljati le, kako nam NE BO uspelo, kako smo REVNI, kako država krade, kako je vse katastrofalno, kako je grozno. A bodimo realni, ni enostavno, ni pa čista katastrofa. Čas je, da se nehate ohranjati v tem toku slabih misli in si začnete govoriti bolj pozitivne besede, se bodriti in se zavedati, da vam LAHKO USPE. Ne pozabite, ŠE VEDNO STOJITA DVA KELIHA! Kaj sta keliha?! Možnosti!
Pred vami je tako teden, ko boste morali nehati obupovati in raje začeti iskati možnosti – tisto nekaj dobrega. Preteklosti ne morete spremeniti. Za vami je čustveno naporno obdobje, ki je seveda mnoge pahnilo na rob. A začnite ponovno upati. Začnite se boriti in začnite bolj optimistično gledati na zadeve. Vem, ni lahko. A jasno je, da če naredimo nič, ničesar tudi ne dosežemo. Umirite se, ne žalujte za izgubljenim in »podarjen« čas nujno izkoristite za evalvacijo dosedanjega poslovnega področja ter kreacijo vizij.
Univerzum vas ne bo pustil na cedilu. A ne more vsega narediti namesto vas. Umirite se, zberite se, zastavite vizijo, zberite se, izrecite prošnjo in pomoč bo v sekundi pri vas. Sedaj je čas, da dokažete svojo razsodnost in vzdržljivost. Dogovori bodo sklenjeni!
Je pa na tej točki smiselno tudi sledeče vprašanje: Le iščete, koga bi lahko okrivili in se v resnici z veseljem le pritožujete … ali se dejansko zavedate, da ste dovolj sposobni, da premagate tudi to krizo? Pomislite, komu bi vi pomagali prej: nekomu, ki ne posluša in samo jamra, se pritožuje … ali nekomu, ki se zaveda realnosti stanja, a vseeno ne obupa in zagriženo rine dalje.
Ključne besede:
• Vzdržljivost
• Družina
• Dogovori
• Boj
• Perspektiva
• Fokus

pixabay
Sedaj je čas, da dokažete svojo razsodnost in vzdržljivost.

Ljubezen
Kot norec z otroško igrivostjo in morda malce pretiranim zaupanjem hodi po poti življenja, boste s tem tednom tudi vi. Odnosi bodo zahtevali kar nekaj spontanosti in hkrati zaupanja, saj bo veliko manjših testov, ki vas lahko zaradi napetosti tudi nesejo.
Sedaj je čas, da po svoje brez večjega razmisleka delate spremembe življenja. Situacije so ustvarile pogoje za nove začetke, za tesne povezave in za kreiranje bolj zabavnih energij. Bodite hudomušni, bodite sproščeni. Saj veste, v tem »zosu« niste samo vi, ampak tudi partner.
Mnogi boste hodili po robu … in iskreno vam bo kar malce sedlo. Morda bo z dolgočasja, morda iz čiste podzavestne želje po nečem novem. Kaj pa če ta čas izkoristite za uvajanje novosti? Zmenki doma so prav tako lahko zanimiv. Pisanje, risanje, izražanje na drugačen način. S tem boste tudi začeli naslavljati notranja nesoglasja, ki so nastala zaradi nepričakovane izolacije in soočanja s partnerjem.
Družine boste v tem času svoj fokus namenjale ne le otrokom in njihovi zabavi, ampak boste odkrivali tudi otroško radost znotraj sebe. Ste starši, seveda, ampak ne pozabite tudi vi na svojega notranjega otroka, ki želi narediti morda kaj izven okvirjev. Bolj kot boste zategnjeni, slabše bo, verjemite.
Samskim se obeta precej zabaven čas, saj bodo na povsem nov način začeli gledati ne le na ljubezen in same odnose, ampak tudi nase. Ta čas bi lahko rekli, da je za samske »od Boga poslan«, saj jim bo pomagal narediti tiste več kot potrebne preseke s preteklostjo, ki jih je do sedaj držala nazaj. Samski, to je vas čas za regeneracijo in pripravljanje na nekaj novega in BOLJŠEGA. Predstavljajte si, da ste sedaj v šoli, iz katere pa boste prišli sveži, spočiti, veliko bolj spontani in zabavni. Vaš energija se bo spremenila, posledično pa boste začeli k sebi vabiti nove ljudi. Prebrodite ta čas izolacije in jo izkoristite za osebno rast in celjenje starih ran, vzorcev ali le strahov.
Ključne besede:
• Optimizem
• Otroška radost
• Pogum
• Zabava
• Hoja po robu
• Izzivanje
• Zaupanje
• Testiranje
• Ravnovesje
• Novi začetki
• Vera
• Hitra sprememba

pixabay
Kaj pa če ta čas izkoristite za uvajanje novosti?

Nasvet tedna
Pri naši zadnji točki sta na plan prišli kar dve karti, ki pa obe po svoje pomenita zelo podobno. Govorita o pomanjkanju moči, o soočanju s težavami in jasno sporočata, da sedaj ni čas za obupovanje, ampak delo na sebi in svoji prihodnosti. Več moči imate, kot se je zavedate. A te ne boste izrazili na pravi način, če boste k vsemu pristopali nastrojeni in polni jeze do vsega. Le umirjen um lahko vidi prave možnosti, zazna ključne trenutke in te tudi izkoristi. Za vse je vedno potreben čas in potrpljenje. Vem, vsi smo polni strahov, a dejstvo je, da si s tem, ko se pogovarjamo le o težavah in si govorimo, da nam NI pomoči, ne pomagamo, mar ne? To, kar si govorite, to tudi kličete, v to tudi verjamete. Sedaj pa je na vas: boste sami sebe rinili v tla in se sabotirali, ali se boste bodrili in si ZAUPALI. Slovenci smo narod delavcev, a tudi borcev. Znamo kljubovati, ko nas spravijo do meje okusnega. Znamo stopiti skupaj, ko je treba. Sedaj je čas, da delate na svoji energiji in se pripravite na trenutek, ko bo treba udariti nazaj in zahtevati, kar je našega. Izkoristite samoizolacijo za regeneracijo. Predstavljajte si, da je to sedaj vaš oddih s fitnesom … umirajte se, izboljšujete svojo formo, da boste nazaj prišli pripravljeni na boje. Ne obupujte, ne tlačite sebe in drugih v tla. Dvigujte se in najdite upanje vase … in v Univerzum. Verjemite, VSE je za nekaj dobro, le da včasih traja, da se to »nekaj« razkrije.