Astro

Manipulacije vladajočih sitemov bodo še krepile naša nihanja

Andreja Novak
20. 3. 2020, 10.00
Posodobljeno: 20. 3. 2020, 13.11
Deli članek:

Energijska napoved za čas od 20. do 26.marca

pixabay
ženska v parku

Pred nami so zelo nihajoči dnevi - tako čustveno, kot fizično in temu bodo doprinesle še vse manipulacije s strani vladajočih sistemov. Začenja se pomlad, energijski najmočnejši dnevi, ki pa bodo želeli harmonijo, povezavo in predanost naravi, da bodo lahko dali vso svojo podporo, ki jo imajo za človeštvo. Ta teden vzemite vsak dan posebej, vsi so pomembni na poti spreminjanja množične energije in sodelovanja drug z drugim in Naravo.
Petek, 20. 3.
Že zjutraj Sonce prestopi v znamenje ovna- OVNI, VSE NAJBOLJŠE! Energije se danes harmonizirajo, saj je dan enako dolg kot noč. Če lahko, danes meditirajte, se sproščajte, sodelujte z naravo in poskrbite, da ste v čim boljši kondiciji. Od današnjega dne naprej ste lahko v boljši koži, če le začnete redno skrbeti zase, za svoje življenje in stvari, ki so vam pomembne. Čas je, da prevzamete odgovornost zase in za svoje bližnje, kolikor zmorete.
Sobota, 21. 3.
Obilo napetosti, pritiskov in številne ideje vam bodo dajale vtis čisto drugega življenja. Zato ohranite zdrav razum in komunicirajte s tistimi, s katerimi ste na isti valovni dolžini. Zvečer pazite, da ne boste brbljavi in si z neprimernimi opazkami ali kaosom, ki ga boste vi širili, naredili več škode kot koristi. Preverite informacije in šele potem jih delite naprej, sicer se zna zgoditi, da boste deležni precej kritik in neprijetnosti. Pazite nase in ne reagirajte na izzive in provokacije iz katerekoli smeri.
Nedelja, 22. 3.
Zjutraj preide Saturn v znamenje vodnarja, kar bo sprostilo pritiske sistemov okolja in vsega, kar vas je pretekla leta obremenjevalo. Bodite pozorni na novo stanje. Ta proces osvobajanja bo vse do 7. marca 2023, ko bo Saturn prešel v znamenje rib. Dan pa bo zaradi srečanja Marsa s Plutonom precej energijsko močan, zato se izogibajte kakršnekoli agresije, pijanih ljudi, poskrbite pa za fizično telo s telovadbo, sprehodom v naravi. Če imate alergije, se danes izogibajte vseh alergenih stvari, saj bodo še bolj udarne kot sicer.
Ponedeljek, 23. 3.
Napet dan, saj sta še vedno povezana Mars in Pluton v kozorogu, kar lahko zamaje temelje, vsekakor pa jih prenovi. Če le lahko, se izogibajte vsaki agresiji, provokacijam ne glede na medij (tudi na internet), saj lahko zatrta jeza izbruhne s hudimi posledicami. Občutljivost bo povečana tudi zaradi Lune, Merkuja in Neptuna v ribah, sočasno pa je še Sonce – naša osebnost povezana s Severnim luninim vozlom v raku, kar pomeni, da se dejansko lahko spremenijo čustvene poti in reakcije ter se odvežete od določenega karmičnega vzorca reagiranja. Opustite stara čustva, ne reagirajte na okolico in sledite temu, kako bi vi radi zaživeli svoje čustveno življenje.
Torek, 24. 3.
Mlaj v ovnu prinaša aktivacijo nove energije, sodelovanja in tudi čustvene vznemirjenosti. Življenjska energija se bo na novo aktivirala in po mlaju se bodo stvari začele drugače vrteti, spreminjati in mnoge poti se bodo na novo odprle. Pozitivno sodelovanje, še posebej med ženskami se bo začelo razvijati. Vsak bo lažje pri sebi videl stvari, ki jih želi spremeniti, prestaviti in zaključiti. Razporeditev vrednot bo postala smiselna in veliko stvari se bo postavilo na pravo mesto.
Sreda, 25. 3.
Materinski dan bo pretresljivo občutljiv, saj se Sonce v ovnu sreča s Kironom, kar pod vprašaj postavi vsa osebna prepričanja in notranjo moč, tudi samozavest. Samo s pomočjo drug drugemu se lahko ta globoka rana odtujenosti – izgnanosti iz raja, ki jo pri vsakomur nosi Kiron v sebi – pozdravi. Ko se odprete za pomoč drugi iskreno, sproščeno, takrat vaš notranji zdravilec najprej začne z globinskim zdravljenem vaše rane in življenje dobi nov smisel. Zato če lahko na katerikoli način, ta smisel poklonite danes vaši mami ali bližnjim ter si dovolite biti občutljivi v dobrih čustvih, da se začne lahko potem vse na novo.
Četrtek, 26. 3.
Luna preide v praktičnega bika in se sreča z Uranom, kar lahko, da bo prineslo večje pozitivne ideje, ali pa prehitre in nenadne odločitve zaradi čustev in egoizma. Vseeno se bo okrepila volja in želja po dobrih spremembah. Občutki globalnih pozitivnih sprememb se bodo začeli porajati in skozi komunikacijo in tudi miselno povezavo se bodo začele širiti dobre ideje in energije. Pomlad bo začela kazati svoje načrte in narava bo naredila svoje tudi v dobrobit človeštva.