Astro

Na ta preprost način nabolj učinkovito odženete vse negativne sile

sn
23. 2. 2020, 17.00
Posodobljeno: 23. 2. 2020, 18.11
Deli članek:

Ste se že kdaj vprašali, ali so morda v vašem domu na delu negativne sile? Ste kdaj začutili, da se slabe stvari ne dogajajo samo eni osebi, ampak vsem, ki živite pod isto streho?

dk
tira

Ste kdaj pomislili, da se s partnerjem prepirate, težko zberete denar za položnice oziroma se vsako jutro zbujate utrujeni zato, ker je vaš prostor poln slabe, negativne energije?

Ali pa ste morda začutili umazano energijo, ki jo je pri vas za seboj pustila slaba oseba?

Balijci poznajo rešitev za naštete težave v obliki posebnega kadila, imenovanega tira, ki ga pripravljajo v templju Tanah Lot in ga tako domačini kot ljudje po vsem svetu uporabljajo že stoletja, da bi se rešili negativnih energij, ki so posledica načrtovanega ali nenačrtovanega delovanja.

FEBRUARJA IN PO POTREBI

Balijski ritual čiščenja se v prostoru izvaja vedno, ko kdo zboli, potem ko je prišlo na obisk veliko ljudi, ob selitvi v nov dom, če je v sobi potekal prepir, če sta prisotni žalovanje ali trpljenje … pa tudi če izgubite službo in iščete novo, ko imate odprte postopke na sodišču ali pa se pojavljajo resne težave na področju ljubezni, še posebno če ste bili prevarani.

Po balijskem izročilu pa je energijskemu čiščenju doma (in tudi poslovnih prostorov) namenjen ves mesec februar – kot priprava na novo obdobje, na nove izzive. Čez leto sicer Balijci čiščenje izvajajo ob kritičnih prelomnicah, ki zaznamujejo njihova življenja.

Čiščenje je dobro tudi v poslovnih prostorih, saj je tam še več ljudi, ki vam lahko pustijo del svoje negative, in je zato sčasoma finančni uspeh slabši, pa sploh ne poznate razloga.

dk
V svojem domu spite, se ljubite, jočete … naj s tiro zaživi zdravo.

RITUAL

Prekajevanje z balijskim kadilom tira je med najstarejšimi in najhitrejšimi tehnikami odstranjevanja negativne energije iz doma. Navodila so preprosta.

Odprite vhodna vrata in okna. Začnite na koncu prostora, prižgite kadilo tira in ga podržite v roki, da začne tleti. Sprehodite se po sobi, da se energija ob tlenju dvigne v vse kote in navzgor proti stropu. Nadaljujte po vseh sobah, s konca hiše proti vhodu. Pred vrati prekadite okvirje z zunanje strani. Balijsko sveto kadilo pustite zunaj, pred vrati, dokler ne dogori. Nato kadilo spet prižgite in postopek ponovite. Če se kadilo zelo težko prižge oziroma ne tli, je to še dokaz več, da energije, v katerih živite, niso čiste in je bilo čiščenje res potrebno.

PRIPOROČILO

Tira ima veliko moč in deluje povsem samostojno. Za še boljšo učinkovitost – če negativne energije občutite zelo močno in daljše obdobje – pa imajo Balijci še en nasvet.

Preden začnete ritual, natresite navadno sol v kote vseh prostorov vašega domovanja ali pisarne, okoli oken in vrat ter jo tam pustite 48 ur. Vsrkala bo negativno energijo preteklih lastnikov ali drugih negativnih oziroma bolnih ljudi. Potem jo posesajte in zavrzite. Dodate ji lahko tudi žafran – Balijci menijo, da zlobni duhovi ne prenesejo njegovega vonja in ne bodo vstopili v prostor, v katerem je.

Originalno balijsko kadilo tira lahko po izjemno ugodni ceni, 20 evrov, naročite na telefonski številki 040 309 304 ali s klikom TUKAJ!