Astro

Tarot napoved: finance, ljubezen in nasvet

Kristina Strašek
23. 2. 2020, 09.00
Posodobljeno: 23. 2. 2020, 11.30
Deli članek:

Za obdobje od 23. do 29. februarja so padle karte: Dvojka novcev, Stolp in Trojka mečev

pixabay
moški

Kariera
Tokrat se je odprla karta Dvojka novcev, ki prikazuje balansiranje dveh plati, dveh kovancev. Razkriva, da je za pravi poslovni uspeh treba znati usklajevati obveznosti življenja in se hkrati zavedati, da življenje ni monotonost, ampak polno vzponov in padcev. Na kateri točki pa ste vi?
V tem tednu se bo mnogim razkril nov vir dohodkov, a vprašanje je, če je dovolj dober, da lahko spustite prvega. Raziščite, v kolikšni meri lahko ti dve opciji med sabo povežete in tako zaslužite več, kot pa bi z zgolj enim. A v kolikor vidite, da med sabo nista dovolj dobro povezana (da sta popolnoma različna projekta, ki bi skupaj vzela preveč časa in energije), boste morali sprejeti odločitev.
To je tudi dober teden za vse tiste, ki že dalj časa razmišljate, da bi radi odprli dodatno dejavnost. Včasih je treba priložnosti enostavno odpreti sam. Dodatna dejavnost naj bo v tem primeru komplementarna prvi ali pa nosi tolikšno dodano vrednost, da bo navkljub vloženi energiji vredna. Na tej poti vam lahko pomaga nekdo drug – nekdo, ki ima s podobnim izkušnje (ali je odprl dodatno dejavnost ali pa je njegova dejavnost podobna vaši). Izkoristite poznanstva za pridobivanje informacij, ki jih lahko investirate.
Finančno stanje se bo v tem tednu popravilo. Lahko pride do nepričakovanega dohodka, ki je lahko tako posledica preteklega dela ali zgolj vrnjen dolg. Odprite se prihodu obilja in spremenite tok misli. Saj veste, z mislimi kličemo vse. Če si nenehno govorite, da nikoli ne boste imeli dovolj denarja … ga tudi nikoli ne boste imeli.
Ključne besede:
• nov vir prihodkov,
• dva vira,
• povezovanje,
• ravnovesje,
• usklajevanje obveznosti,
• odločitev.

pixabay
Odprite se prihodu obilja in spremenite tok misli.

Ljubezen
Stolp, tokratna karta tedna, je za mnoge precej strašljiva. Prikazuje namreč boj, kolaps sistema, rušenje doseženega in transformacijo. Kaj torej razkriva na področju ljubezni?
Pred nami je teden, ki bo sicer precej naporen, a njegova glavna naloga je delanje prostora za nekaj boljšega. Tisti, ki ste v napornih zvezah, boste morali za ohranitev te precej garati, nujno nekaj spremeniti, na novo postavljati temelje ali jo žal zapustiti. Zavedajte se, da vsaka bolečina mine, a s tem ko se znebimo njenega vira, sami sebe pozdravimo in si damo možnost doseganja nečesa boljšega.
V tem tednu se bodo razkrili slabi odnosi na vseh frontah. Razkrito bo iz kakšnih temeljev ste gradili vajine odnos in če ti niso bili dovolj trdni, bodo tudi porušeni. Stvari se bodo odvijale bliskovito hitro, na plan bodo prihajali problemi, stare zamere, vse skupaj pa lahko privede do bojev tako znotraj sebe kot z drugimi. Veliko bo negotovosti, nepotrebnih borb, mnogi pa se boste počutili tudi kot nenehno napadene. Zveze in odnosi, ki so slabi, bodo s tem tednom zaključeni.
A kot pravim, ima karta tudi svojo drugo plat. Napoveduje nove začetke, novo priložnost, ki bo veliko boljša od te sedaj. Dela se čistka v vaše dobro. Ustvarja se prostor za tisto nekaj boljšega, kar vas že dalj časa čaka. Sprejmite te spremembe in imejte v mislih, da ste v fazi osebnostne rasti, transformacije na boljše. Poskrbite, da bodo novi temelji boljši!
Ključne besede:
• nenadna sprememba,
• rast,
• preobrat,
• negotovost,
• boj,
• izguba,
• prekinitev,
• delanje prostora za nekaj boljšega,
• rušenje
• temelji

pixabay
Najdite vzrok svoje žalosti in ga predelajte.

Nasvet tedna
Teden prinaša transformacijo ljubezni, a posledično tudi nekaj težjih trenutkov. Zdelo se vam bo, da se vse ruši, ves trud bo zaman. A ne pozabite, da se vse dogaja v vaše najvišje dobro. Ne oklepajte se na silo, samo zato ker ste navajeni in vas je strah. Univerzum vedno poskrbi, da dobimo tisto, kar je za nas najboljše … le da mi večkrat ne vemo, kaj to v resnici sploh je. Vztrajamo pri napačnih zadevah, odnosih, situacijah in takrat posežejo vmes energije, le da na malce bolj starševski način. Predstavljajte si, kako reagirate, ko ima otrok v rokah nekaj, kar mu lahko škoduje. Če gre za veliko nevarnost, mu jo nemudoma odvzamete. Če gre za manjšo »nevarnost«, prvo daste nekaj opozoril in če ta ne zaležejo, ponovno sami posežete vmes … Rezultat: kričeč in objokan otrok, a kar je pomembneje - OBVAROVAN otrok. Enako je tu. Mi smo otroci, Univerzum starš. Trmasto bomo jokali, ko nam je nekaj odvzeto, a sčasoma bomo ugotovili, da smo bili zaradi tega obvarovani pred nečim hujšim. Zadnja karta Trojka mečev za konec še sporoča: naj vam ne bo težko jokati. Bolečina in trpljenje sta del življenja, jok pa daje določeno mero olajšanja. Najdite vzrok svoje žalosti in ga predelajte. Potrebna je samorefleksija. Olajšanje pride z zavedanjem, zakaj ste tako navezani ali zakaj se tako močno upiramo nečemu drugemu. Ne tlačite bolečino dol, ne ohranjajte se v trpljenju. Naslovite ju, najdite, vir, zajokajte in predelajte.