Astro

Energijska napoved: mlaj prinaša prelomnico v čustvih

Andreja Novak
21. 2. 2020, 10.00
Deli članek:

Od 21. do 27. februarja bo od energij vse buhtelo in se dotikalo tudi naših najbolj intimnih sfer.

dk
Govorica telesa izraža čustva, ne pomena besed.

Nedeljski mlaj v ribah bo nekakšna prelomnica v vaših čustvih in načinu življenja, kar se bo pokazalo že v tem tednu. Od ponedeljka naprej lahko začnete intenzivno z novimi navadami, ki jih želite sprejeti v življenje in z opuščanjem razvad, ki jih ne želite več v tem življenju. Če nič od tega ne potrebujete, pa se lahko veselite četrtka, ki bo pokazal, kako odprto je vaše srce. Če boste čutili ljubezen, potem nadaljujte z življenjem v tem duhu, v nasprotnem primeru pa je potrebno sebi in življenju odpreti srce.

Petek, 21. 2.
Nič ne bo šlo čisto po načrtih, a se tudi nihče ne bo obremenjeval s tem. Sproščenost, ljubezen in pozitivna čustva bodo vibrirala, kar bo omililo stres in morebitno hitenje. Sprejemajte pozitivno podporo, ki vam bo dana in si ne dovolite, da bi vas karkoli iztirilo ali vas pripravilo do naglice, zmede, hitenja, ker nič od tega ne bo prineslo dobrih rezultatov. Pozornost na cesti, naj se vam ne mudi. Mars in Uran sta danes preveč povezana, kar pozitivno lahko prinese dobre ideje s praktičnimi rezultati, a negativno nemir in pretirano hitrost.
Sobota, 22. 2.
Odprt dan za ideje, napredovanje v spoznanji o sebi, svojih talentih, možnostih za življenje in dosežkih, ki si jih želite. Zato preživite soboto aktivno, izobražujte se, raziskujte in si dovolite spremembe. Vzdušje bo dobro, raziskovalno in sočasno ljubeče, zato ne bodite tradicionalni v preživljanju današnjega dne. Odzovite se na povabila, na ideje in izzive, ki vam jih bo dajala vaša družba. Bodite pozorni na svoje počutje, pazite na ravno in pravilno držo in na dovolj tekočine v telesu, da ne pregorite. Precej energije se bo pretakalo po vseh nivoji, še posebej umske, razmišljujoče energije, ki bo zahtevala vašo zbranost in odzivnost.
Nedelja, 23. 2.
Odličen dan za darila, ljubezen in osebne premike v smeri, ki si jih želite že od nekdaj. Kaj si želi vaš notranji otrok? Če ne veste, se spomnite nase, ko ste bili še majhni in si predstavljajte, kaj bi sedaj radi počeli, če bi imeli njegovo voljo in energijo. To vas bo povezalo z nadvse zanimivimi in koristnimi energijami, ki bodo v vas sprožile veselje, preobrazbo in prenovo fizičnega telesa in duha. Danes lahko naredite veliko zase, veliko več kot katerekoli dni. Sprostite se in si dovolite biti resnično vi, iskreni in odprti. Mlaj v ribah vam bo odprl novo polje doživljanja in sodelovanja z naravo in okoljem.
Ponedeljek, 24. 2.
Čustveni ponedeljek z luno v ribah in intenzivno povezavo Marsa v kozorogu in Severnega vozla v raku. To vse skupaj pomeni, da lahko prav danes spoznate svoje iluzije, čustvene napake in se s pomočjo praktične volje usmerite v to, da opustite določene razvade ali čustvena pričakovanja. Razmislite, katero šibko točko imate v čustvih, ki vas je do sedaj “stala” težav v življenju in danes boste lahko našli vzorec oz. način, da jo opustite. Dober dan tudi za začetek hujšanja, opustitve cigaret ali pričetka kakšne dobre navade, ki jo želite trajno vpeljati v svoje življenje.
Torek, 25. 2.
Pustni torek se bo začel kot sanjavo dopoldne, v katerega se boste težje zbudili vsi tisti, ki globoko sanjate ali premalo spite. Nočne, zaspane energije vam bodo sledile do popoldneva, ko se boste kar naenkrat začeli čutiti ponovno v svojem telesu in se boste do večera ravno dobro prebudili za akcijo. Če imate nizek pritisk, potem vam bo danes še težje priti na pravo delovno temperaturo. Koristilo bi vam jutranje tuširanje – knajpanje in dober solni peeling preden začnete s telovadbo ali drugimi obveznostmi dneva. Rdeča barva vam bo danes tako v hrani, pijači in oblačilih še kako koristila.
Sreda, 26. 2.
Pepeličina sreda in delovni boste ter dobro razpoloženi že od jutra. Izkoristite dan ter naredite vse tiste malenkosti, ki jih vedno zapostavljate. Lahko, da boste danes bolj občutljivi in vas lahko prizadenejo pogledi in besede tako v službi kot doma. Ne prepirajte se, samo ugotovite, na katero rano so vam pritisnili in kje vas zares boli. Samo spoznanje bo prineslo olajšanje in sprostitev. Zvečer ne pritavajte ne z delom, ne z druženjem. Dovolite si lenarjenje in se učite te vrline, ki vas bo pripeljala do zadovoljstva.

Četrtek, 27. 2.
Ljubezen in zaljubljanje bo danes v zraku in težko se boste zadržali, da ne bi svoji simpatiji kakorkoli signalizirali svojih čustev. Zakaj bi se zadrževali, da izpoveste svoja lepa čustva? Današnji dan je lahko tudi neke vrste test za vse tiste, ki ste v paru. Če danes ne boste čutili naklonjenosti, ljubezni, če ne celo strasti do svojega partnerja, potem je potrebno nekaj narediti v vezi. Začnite s tem, da si želite vi odpreti srce za ljubezen v vašem odnosu in počakajte, če bo kakšna razlika v odnosu. Do konca leta boste imeli to še neštetokrat možnost potestirati, preden se boste odločili, ali si še želite ljubezni v življenju ali pa vam je dovolj takšen odnos, ki ga imate.